| Τα κουλά της ημέρας!! | |
|
+18Martha_Loves_Ron Hermione Jean Granger Mia Melanie Hawkins Albus P.W.B. Dumbledore Scabior The Snatcher Remus Lupin Albus Dumbledore Beedle The Bard nickpap aggpas Αλαφροπάτητος Maria Lovegood Vicky_Diggory Helga Hufflepuff Rowena Ravenclaw Christine Tonks Βασουλα Μαγισσουλα Perenelle Flamel 22 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Κυρ Ιαν 23, 2011 5:08 am | |
| Είδα στον ύπνο μου, πως εγώ εφταγα που ήρθε η Χούντα, γιατί δύο μέρες πριν το πραξικόπημα, αντί να πυροβολήσω τον αρχηγό των ακροδεξιών σκότωσα έναν δικό μας.
Και στη συνέχεια, γυρνάω στα δεξιά μου και βλέπω Εκείνη να μου χαμογελάει. Μετά από ένα δευτερόλεπτο βέβαια χάθηκε...
Και τέλος, εμφανίστηκαν μπροστά μου φλόγες και εγώ χοροπηδούσα από επάνω και γελούσα...
Και όλο αυτό το Hollywood Production σε έναν ύπνο 5 ωρών... | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Κυρ Ιαν 23, 2011 8:23 am | |
| Μιχαλη αγορι μου, δεν πας καλα | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Τετ Ιαν 26, 2011 12:19 pm | |
| | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Πεμ Ιαν 27, 2011 5:31 am | |
| Σημερα καναμε αρχες οικονομιας, και ξαφνικα ανοιγει η πορτα, μπαινει μεσα ο καθυστερημενος ο φυσικοχημικος μας και παει να καθισει στην εδρα, χωρις να πει τιποτα. Βλεπει την καθηγητρια της Α.Ο. και κανει μια "Α!" κοιταει το ταβανι και φευγει.Αυτο!
Ο ανθρωπος ειναι 3 λαλουν και 2 χορευουν | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Πεμ Ιαν 27, 2011 6:07 am | |
| χαχαχα!!
η ολγα χορευει τανγκο!! | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Κυρ Ιαν 30, 2011 1:12 pm | |
| σημερα καθως σηκωνομαι συνειδιτοποιω οτι ειχα ιδιαιτερα πριν απο μια ωρα.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Πεμ Φεβ 03, 2011 3:56 am | |
| Μπαινει μεσα ο καθυστερημενος φυσικος και λεει.
Μπρρρρ. Κρυωνω (τρεμουλιαζοντας σαν ψαρι). Κλειστε τα παραθυρα.
Πεθαναμε στα γελια. Ειχε μια φατσα, σαν να τον χτυπησε ηλεκτρικο ρευμα. Ειναι που ειναι σαν βλαμμενο, ηρθε και εδεσε... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Πεμ Φεβ 03, 2011 5:13 am | |
| αντι να φαω τα καθημερινα μου κορνφλεικς εφαγα 1 σαντουιτς απο χθες.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Σαβ Φεβ 05, 2011 1:46 pm | |
| Εκει που πηγαίναμε με τον Μιχαλη (Remous) και την Ολγα (Marlene McKinon) στην σταση του 12 που ειναι μπροστα στη μητρόπολη......ποιόν είδαμε?
Να σου μπροστα μας ο Ανθιμος με τον κολαούζο του. Κάγκελο έμεινα. Δεν μπορω να πω...ενδιαφέρουσα συναντηση. Μας έδωσε της ευχες του και μας αποκάλεσε "τέκνα" (όχι μονο εμας βεβαια, αλλα οσους προσπερνούσε). | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Σαβ Φεβ 05, 2011 2:22 pm | |
| Τι συνάντηση ήταν και αυτή... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Δευ Φεβ 07, 2011 6:04 am | |
| Absolutely κουφη. Και μετα που λέγαμε "Μπουταρης, Μπουταρης!!!!" | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Κυρ Μαρ 06, 2011 9:10 am | |
| δεν βγηκαμε στην παρελαση την καρβναβαλικη επειδη εβρεχε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Δευ Μαρ 07, 2011 1:29 am | |
| Ενώ καθόμου στην καρέκλα μου, πήγα να πιάσω ένα βιβλίο από πραδίπλα αλλά επειδή ήταν λίγο μακρυά, σαβουρτίχτηκα...
^Το γέλιο πήγε σύννεφο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Τρι Μαρ 08, 2011 6:29 am | |
| | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Δευ Αυγ 29, 2011 11:38 am | |
| Με ρωτάει ένας σήμερα στην ταβερνα''Η πανακότα φτιάξνεται από κότα;'' Τέζα εγώ | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Τετ Αυγ 31, 2011 4:50 pm | |
| Ήμουν σε γάμο και το τραπέζι γινόταν σε ένα μίνι μάρκετ όπου δοκίμαζα 2 σκούφους ταυτοχρόνως και σε μια γωνιά ήταν ο πρώην μου με καμιά 20αριά ξαδέρφες του και είχαν όλοι μακριά πλεξουδάκια βαμμένα ξανθά που φαινόταν η καστανή ρίζα,και βγήκα έξω που είχε τραπέζια ενώ ο γάμος είχε γίνει χωρίς να το πάρω είδηση,έκατσα με τους γονείς μου και η μαμά είπε πως δεν είχε σημασία που είχα χάσει το γεύμα γιατί τα σπιτικά ξωτικά θα με σέρβιραν έτσι κι αλλιώς,πήρα το μενού κι άρχισα να λέω για διάφορα φαγητά και πως αυτά τα μαύρα αυγά του ζώου ******* δεν τα'χω δοκιμάσει και δεν το ρισκάρω.Και μετά ξύπνησα. | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Τρι Σεπ 20, 2011 3:09 am | |
| Ερχεται μια φιλη μου και με κοιταει.. Τι ειναι καλε?της λεω Η φραντζα σου χάλασε απο το νερο Γυρναω να κοιταχτω στο καθρευτη που ειναι απο πισω που και λεω: Αχ δικαι9ω εχεις!Ε καλα δεν πειράζει. Θα σδτην φτιαξω εγω ομοιομορφα μου λεει Παιδια και περνει ενα κουβα νερο και μπου τον ριχνει! Νετρα εγω@#*/!;$##$*) | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Τρι Ιαν 10, 2012 5:04 am | |
| μα καλα ρε...δεν ξερεις οτι η πρωτευουσα της ρωσιας ειναι η αλεξανδρουπολη?? (απο τον εξυπνο διπλανο μου...) | |
|
| |
Hermione J Granger Εκτοετής
Posts : 256 Join Date : 15/12/2011 Age : 32 Place : London,England,GB,United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Κυρ Φεβ 12, 2012 6:20 am | |
| Η ξαδέρφη μου λίγο πριν φύγουμε από το μπαλέτο.Μιλούσε στο τηλέφωνο: "Ναι τώρα ετοιμάζομαι να ετοιμαστώ και είμαι έτοιμη"..... | |
|
| |
Evilittled3vil Εκτοετής
Posts : 304 Join Date : 25/03/2012 Age : 28 Place : Χανιά, Κρήτη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 cm από ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από φτερό πήγασου. είναι άκαμπτο. ειδικό για ξόρκια επίθεσης και φονικές κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Παρ Μάης 18, 2012 3:51 am | |
| με παίρνει μια φίλη μου στις έξι τα ξημερώματα και σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί παίρναμε βαθμούς και μου λέει... Έλα βαριέμαι σπίτι μου, θες να έρθεις από δω? δεν πιστεύω να κοιμάσαι | |
|
| |
Μιχαέλα_Diggory Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 20 εκ. Ξύλο Πεύκου με πυρήνα από φτερό Φοίνικα!!Κατάλληλο για προστατευτικά ξόρκια!!Άκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σιβύλλα Τρελόνι
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Τετ Ιουν 20, 2012 12:36 am | |
| Ναι,ε?Τι?Άνννααααααα!!! Χαχαχαχαχαχα..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Τετ Ιουν 20, 2012 4:15 am | |
| Τι στο καλό ;όλοι οι ποιητές είναιι κάτω των 12; | |
|
| |
Μιχαέλα_Diggory Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 20 εκ. Ξύλο Πεύκου με πυρήνα από φτερό Φοίνικα!!Κατάλληλο για προστατευτικά ξόρκια!!Άκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σιβύλλα Τρελόνι
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Τετ Ιουλ 11, 2012 4:47 am | |
| Τον μικρό μου ξάδερφο που είναι 4.5 τον έχει τσιμπήσει ένα κουνούπι και του λέω τι είναι αυτό στο πόδι σου και μου κάνει "Κουκουνάρα είναι!!'' | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τα κουλά της ημέρας!! Σαβ Οκτ 12, 2013 11:44 pm | |
| | |
|
| |
| Τα κουλά της ημέρας!! | |
|