| Θεωρητική Κατεύθυνση | |
|
+15Martha_Loves_Ron Autumn Princess Hermione Jean Granger Pesky_Pixie monicandler Ronerm Perenelle Flamel Electra Black Salazar Slytherin Beedle The Bard Scabior The Snatcher Remus Lupin Vicky_Diggory LiLyBlack Maria Lovegood 19 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Maria Lovegood Ραβδοποιός
Posts : 825 Join Date : 07/10/2010 Age : 30 Place : Just lost in the memories and the shadows
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 27 εκατοστά, ξύλο καρυδιάς, πυρήνας φτερό του ιππόγρυπα Ωραιόραμφου, ευλιγιστο, είναι για επιθετικα ξορκια Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Θεωρητική Κατεύθυνση Σαβ Νοε 13, 2010 1:36 pm | |
| Εδώ όλοι οι Θεωρητικοί μπορούμε να μιλάμε για οτιδήποτε έχει σχέση με την κατεύθυνση αυτη! | |
|
| |
LiLyBlack Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 549 Join Date : 18/09/2010 Age : 30 Place : Hogwarts :)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Κοκκινόξυλο με πηρύνα απο θραυσματα δοντιού Βασιλίσκου, 34 εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Καταρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θεωρητική Κατεύθυνση Τετ Δεκ 22, 2010 2:25 am | |
| ειμαι πολυ χαρουμενη που την επελεξα!!!!! | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θεωρητική Κατεύθυνση Τετ Δεκ 22, 2010 6:08 am | |
| Και εγώ θεωρητική θα πάω, αν και δεν μου πολύ-αρέσουν τα Αρχαία | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Κοκκινόξυλο με πηρύνα απο θραυσματα δοντιού Βασιλίσκου, 34 εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Καταρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θεωρητική Κατεύθυνση Τετ Δεκ 22, 2010 6:11 am | |
| ε ενταξει... θα τα αντεξεις | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Θεωρητική Κατεύθυνση Δευ Ιαν 03, 2011 1:07 pm | |
| αν δεν υπήρχαν τα αρχαία... θα μου άρεσε και εμένα αυτή η κατεύθυνση... | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θεωρητική Κατεύθυνση Δευ Ιαν 03, 2011 2:00 pm | |
| - Sir Brutus έγραψε:
- αν δεν υπήρχαν τα αρχαία... θα μου άρεσε και εμένα αυτή η κατεύθυνση...
αχ ναι!!!! ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τα αρχαία!! Κατά τα άλλα είναι μια χαρά κατεύθηνση! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θεωρητική Κατεύθυνση Τρι Ιαν 04, 2011 2:12 am | |
| χα... εχεισ ενα δικιο σε αυτο | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Θεωρητική Κατεύθυνση Παρ Ιαν 28, 2011 6:59 am | |
| αχ τα αρχαια ..ολοι τα αγαπαμε.. | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θεωρητική Κατεύθυνση Παρ Ιαν 28, 2011 7:42 am | |
| Συμφωνω παιδια. Και η χαζη η φιλολογος μας θελει να παραδωσει υποθετικο λογο μεχρι το Πασχα. Μ' ενοιαξε τωρα εμενα ο υποθεικος λογος στα αρχαια. Εντελως αχρηστο. Αντε καλα, τα βασικα. Συμφωνω, να τα μαθαινουμε. Ελληνικα ηταν και αυτα. Αλλα για αυτους που δεν θελον Θεωριτικη, οι υπερβολες της υλης της Α' Λυκειου ειναι ανυποφορες. Καλυτερα να ειχαμε και στην Α΄ 2-3 ωρες Αρχαι γενικης παιδεια και μετα οσοι ηθελαν να επελεγαν και τις περισσοτερες ωρες | |
|
| |
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Θεωρητική Κατεύθυνση Κυρ Ιαν 30, 2011 4:11 am | |
| - Ginny_ Weasley έγραψε:
- Sir Brutus έγραψε:
- αν δεν υπήρχαν τα αρχαία... θα μου άρεσε και εμένα αυτή η κατεύθυνση...
αχ ναι!!!! ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τα αρχαία!! Κατά τα άλλα είναι μια χαρά κατεύθηνση! Αν τα σιχαινεσε πως θα πας ??? πως θα μεταφραζεις αγνωστο κειμενο ? εχει πολυ αρχαια μεσα Ειναι σαν να σιχαινομαι εγω τα Μαθηματικα !!! που παω Θετικη | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θεωρητική Κατεύθυνση Κυρ Ιαν 30, 2011 4:30 am | |
| Εμένα μ'αρέσουν τα Αρχαία αλλά έχω μια σχέση μίσους με την Ιστορία! | |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Θεωρητική Κατεύθυνση Κυρ Ιαν 30, 2011 5:03 am | |
| - Ignotus Prewett έγραψε:
- Συμφωνω παιδια. Και η χαζη η φιλολογος μας θελει να παραδωσει υποθετικο λογο μεχρι το Πασχα. Μ' ενοιαξε τωρα εμενα ο υποθεικος λογος στα αρχαια. Εντελως αχρηστο. Αντε καλα, τα βασικα. Συμφωνω, να τα μαθαινουμε. Ελληνικα ηταν και αυτα. Αλλα για αυτους που δεν θελον Θεωριτικη, οι υπερβολες της υλης της Α' Λυκειου ειναι ανυποφορες. Καλυτερα να ειχαμε και στην Α΄ 2-3 ωρες Αρχαι γενικης παιδεια και μετα οσοι ηθελαν να επελεγαν και τις περισσοτερες ωρες
Εμεις τους τελειωσαμε τους υποθετικους!! Αχ μ'αρεσανε πολυ οι υποθετικοι λογοι!! Ηταν ευκολοι. Να δουμε τωρα στε ενρινοληκτα και στα υγροληκτα τι θα κανουμε | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θεωρητική Κατεύθυνση Κυρ Ιαν 30, 2011 11:47 am | |
| Σταματα, ζαλιζομαι. | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Θεωρητική Κατεύθυνση Κυρ Φεβ 06, 2011 1:22 am | |
| παιδια μια χαρα ειναι η ιστορια. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θεωρητική Κατεύθυνση Κυρ Φεβ 06, 2011 3:59 am | |
| Ε, ειπαμε εμεις οτι δεν είναι? Σου μαθαινει σημεντικα πραγματα και πιστευω οτι μονο οποιος ξερει το παρελθον μπορει να επιτυχει στο μελλον. | |
|
| |
Ronerm Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Θεωρητική Κατεύθυνση Σαβ Φεβ 12, 2011 3:08 am | |
| Εμένα μου αρέσουν τα περισσότερα μαθήματα στη Θεωρητική (Ιστορία, Αρχαία κλπ) Αλλά μου αρέσουν και από τη Θετική (Μαθηματικά) | |
|
| |
monicandler Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: από πεύκο με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, 21 εκατοστά Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Θεωρητική Κατεύθυνση Τρι Αυγ 02, 2011 6:33 am | |
| Εγώ ήμουν ευχαριστημένη που διάλεξα Θεωρητική, παρόλο που μισούσα θανάσιμα την Ιστορία. | |
|
| |
Pesky_Pixie Πεμπτοετής
Posts : 227 Join Date : 24/07/2011 Age : 30 Place : Π. Φάληρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Πευκο, πυρηνας απο λέπι Γκρίντιλοου, 24 εκατοστα, εύκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Θεωρητική Κατεύθυνση Κυρ Αυγ 07, 2011 12:15 pm | |
| Την εισαγωγή μου μέσα !! Μου αρέσουν όλα τα μαθήματα της Θεωρητικής, ειδικά τα Λατινικούλια, είναι υπέροχα και πανεύκολα.Πάλι καλά που δεν έχουμε και Φιλοσοφία στην τρίτη, θα τραβούσα τις κοτσίδες μου !! | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θεωρητική Κατεύθυνση Τετ Αυγ 31, 2011 6:34 pm | |
| Εμένα όλα τα μαθήματα μου αρέσουν (αρκετά μπορώ να πω) αλλά με ενοχλεί λίγο η βλακεία που λένε ότι δήθεν η ιστορία θέλει παπαγαλία.Κατανόηση θέλει | |
|
| |
Pesky_Pixie Πεμπτοετής
Posts : 227 Join Date : 24/07/2011 Age : 30 Place : Π. Φάληρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Πευκο, πυρηνας απο λέπι Γκρίντιλοου, 24 εκατοστα, εύκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Θεωρητική Κατεύθυνση Πεμ Σεπ 01, 2011 4:29 am | |
| Διαφωνώ. Ό,τι και να λένε, όλοι ξέρουν οτι στις Πανελλήνιες, πρέπει να τα γράφεις copy-paste, ακριβώς όπως τα λέει το βιβλίο. Κι αυτό επειδή αυτοί που τα διορθώνουν δεν είναι ιστορικοί, οπότε δεν κατέχουν το αντικείμενο, άρα βασίζονται αποκλειστικά στο βιβλίο. Δεν λέω οτι συμφωνώ με αυτή την τακτική, αλλά, όπως και να το κάνουμε, αυτό ισχύει. | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θεωρητική Κατεύθυνση Πεμ Σεπ 01, 2011 6:28 am | |
| Κοίτα μου'χουν μιλήσει καθηγητές γι'αυτό και λένε ότι αν ξέρεις ελληνικά μπορείς κάλλιστα να γράψεις όχι παπαγαλία,αλλά τα ίδια πράγματα με δικά σου λόγια.Και οι διορθωτές μπορεί να μην είναι ιστορικοί,αλλά δεν είναι και τόσο άσχετοι. | |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θεωρητική Κατεύθυνση Δευ Οκτ 10, 2011 8:27 am | |
| Μάρέσουν πολύ τα μαθήμτατα της θεωριτικής αν εξαιρέσεις τη φιλοσοφία που δεν τη μπορώ καθόλου... :': | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Θεωρητική Κατεύθυνση Σαβ Ιαν 07, 2012 4:45 am | |
| εγω λεω να παω προς θεωριτικη αλλα δεν εχω αποφασισει ακομαα... | |
|
| |
Vicky12 Θεραπευτής στον Άγιο Μάνγκο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 25cm απο ξύλο κερασίας ακαμπτο, με καρδιά απο τρίχες και λέπια γοργονανθρώπου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θεωρητική Κατεύθυνση Δευ Φεβ 27, 2012 11:03 am | |
| εγω τη λατρεύω τη θεωρητική .Για μένα είναι η καλύτερη κατεύθυνση εβερ.Πορότι δυσκολεύτηκα στην επιλογή πέρσυ ,μέσα στις πρώτες μερες που ξεκίνησα φροντιστήριο ερωτεύτηκα την κατεύθυνση μου .Πραγματκά τωρα πια δεν μπορώ να φανταστω τον εαυτό μου σε άλλη κατεύθυνση. | |
|
| |
Evilittled3vil Εκτοετής
Posts : 304 Join Date : 25/03/2012 Age : 28 Place : Χανιά, Κρήτη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 cm από ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από φτερό πήγασου. είναι άκαμπτο. ειδικό για ξόρκια επίθεσης και φονικές κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Θεωρητική Κατεύθυνση Πεμ Μάης 31, 2012 10:53 am | |
| εγώ του χρόνου πάω β λυκείου, βασικά ότι έχει να κάνει με θεωρητικά μαθηματα το βαριέμαι κυρίως την ιστορία! για αυτο θετική κατεύθυνση θα πάω | |
|
| |
| Θεωρητική Κατεύθυνση | |
|