| Θετική κατεύθυνση | |
|
+9Ronerm Bellatrix Lestrange Electra Black Scabior The Snatcher Beedle The Bard Albus Dumbledore Godric Gryffindor Elf in the forest Salazar Slytherin 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Θετική κατεύθυνση Κυρ Ιουλ 18, 2010 2:42 am | |
| Το τοπικ ειναι για τους μαθητες της θετικης, για οσους εχουν περασει απο εκει, ακομα και για αυτους που σκεφτονται ή εχουν αποφασισει να πανε. | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Θετική κατεύθυνση Τρι Νοε 02, 2010 9:06 am | |
| ποια ειναι τα μαθηματα αυτης της κατευθυνσης? | |
|
| |
Godric Gryffindor Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Καρυδιά με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου.Τριαντατρία εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Μεταμορφώσεις και προστατευτικά Ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Θετική κατεύθυνση Κυρ Ιαν 16, 2011 4:11 am | |
| | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θετική κατεύθυνση Δευ Ιαν 17, 2011 6:59 am | |
| Τα λατρεύω.Και με το επάγγελμα που θέλω να ακολουθήσω είναι φυσικό... | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θετική κατεύθυνση Τρι Ιαν 18, 2011 2:34 am | |
| Δεν ξερω αν θα διαλεξω τελικα Θετικη. Με προβλιματιζει η βιολογια, αλλά και το ποιοι φίλοι μου θα την διαλεξουν. Κρινοντας έτσι, μαλλον θα πάω Τεχνολογικη. Αλλωστε μπορω στην τριτη να αλλαξω | |
|
| |
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Θετική κατεύθυνση Παρ Ιαν 21, 2011 12:53 pm | |
| Σαραντη αν πας στην Β΄λυκειου τεχνολογικη και μετα στην Γ΄λυκειου θετικη θα εχεις κανει μεγαλο λαθος ! Θα εχεις χασει ολη την υλη της χημειας Β΄λυκειου και δεν θα ξερεις τιποτα ! Επειδη ουτε εγω ειμαι τις βιολογιας ακου. Θα πας στη Β'λυκειου θετικη που εχει μαθηματικα,φυσικη,χημεια και στην Γ'λυκειου Τεχνολογικη ! ετσι θα εχεις γνωσεις χημειας και δεν θα χασεις τιποτα απο τεχνολογικη ! τα μαθηματα τεχνολογικης ειναι διαφορετικα απο Β σε Γ' λυκειου ! Ακουσε με ! | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θετική κατεύθυνση Παρ Ιαν 21, 2011 1:11 pm | |
| Ακόμα κι εγώ που δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτές τις τάξεις,το βρίσκω λογικό αυτό που λες.Πιστεύω πως κι εγώ την ίδια κατεύθυνση θα ακολουθήσω. | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θετική κατεύθυνση Σαβ Ιαν 22, 2011 8:27 am | |
| Ποια είναι η διαφορα αναμεσα στη "Χημεια" της θετικης και τη "Χημεια-Βιοχημεια" της τεχνολογικης? | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Θετική κατεύθυνση Κυρ Ιαν 23, 2011 1:22 pm | |
| δυσκολη..αν και θελει εξυπναδα...εγω ειμαι θεωρητικης πιο πολυ.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θετική κατεύθυνση Κυρ Ιαν 23, 2011 1:37 pm | |
| Εμένα μου αρέσουν και οι δύο.Θα ακολουθήσω στην Β' Λυκείου τεχνολογική και στην Γ' θετική.Επειδή και οι δύο έχουν μαθήματα που με ενδιαφέρουν. | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Θετική κατεύθυνση Παρ Ιαν 28, 2011 6:52 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θετική κατεύθυνση Παρ Ιαν 28, 2011 7:45 am | |
| - Albus Dumbledore έγραψε:
- Εμένα μου αρέσουν και οι δύο.Θα ακολουθήσω στην Β' Λυκείου τεχνολογική και στην Γ' θετική.Επειδή και οι δύο έχουν μαθήματα που με ενδιαφέρουν.
Θα εχεις μεινει πισω στη Βιολογια και θα τα βρεις πολυ σκουρα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θετική κατεύθυνση Παρ Ιαν 28, 2011 8:03 am | |
| καλα σε λεει σαραντης..γιαυτο κατσε και διαβασε.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θετική κατεύθυνση Παρ Ιαν 28, 2011 1:42 pm | |
| | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θετική κατεύθυνση Κυρ Ιαν 30, 2011 4:43 am | |
| Κι εγώ θετική θέλω αλλά τα βρίσκω λίγο σκούρα στη Φυσική | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θετική κατεύθυνση Κυρ Ιαν 30, 2011 11:51 am | |
| Εσυ ρε Μαρινα το ενα σου μοιριζει το αλλο σου ξυνιζει | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θετική κατεύθυνση Κυρ Ιαν 30, 2011 2:23 pm | |
| Απλώς δε με αρέσει η Φυσική και η Ιστορία...τι να κάνω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θετική κατεύθυνση Δευ Ιαν 31, 2011 5:14 am | |
| εμενα αντιθετα νου αρεσει η ιστορια ..ειδικα οταν τα εχω ξανακανει τα μαθηματα.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θετική κατεύθυνση Παρ Φεβ 04, 2011 10:25 am | |
| Μαρινα, εισαι σε δυσκολη θεση. Πρεπει να διαλεξεις. Δεν εχεις αλλη επιλογη.
Νταξει, η ιστορια καλη ειναι. Σου μαθαινει κιολας. Ειναι ισως το μονο Θεωριτικος μαθημα που μου αρεσει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θετική κατεύθυνση Κυρ Φεβ 06, 2011 1:23 am | |
| εσυ σαραντη σε ποια θα πας? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θετική κατεύθυνση Κυρ Φεβ 06, 2011 4:00 am | |
| Δεν ειμαι σιγουρος ακομα. Μαλλον Τεχνολογικη αλλα λογω παρέας περισσότερο. Και στις δύο εξίσου καλα θα τα παω | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Θετική κατεύθυνση Κυρ Φεβ 06, 2011 8:59 am | |
| αχ!!!θετικούλα την αγαπώ αν και βασανίζει! Μου αρέσουν όλα (κοινός μαζόχα) τα μαθήματα της, σε κάνουν ξεχωριστό και σου δίνουν κάποιες ευρύτερες έννοιες | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θετική κατεύθυνση Δευ Φεβ 07, 2011 6:24 am | |
| Μαζοχα θα ησουν αν σου αρεζε να παιδευεσε με τα αρχαια. Το να παιδευεσαι με τα μαθηματικα θα το ελεγα "Τολμηρη και ανοιχτη στις προκλήσεις" | |
|
| |
Ronerm Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Θετική κατεύθυνση Σαβ Φεβ 12, 2011 3:07 am | |
| Εμένα μου άρεσουν μαθήματα και από Θεωρητική (Ιστορία, Αρχαία) αλλά και από Θετική (Μαθηματικά)!
Θα είναι δύσκολο να διαλέξω!!! | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Θετική κατεύθυνση Δευ Μαρ 07, 2011 1:34 am | |
| ^Η Θετική είναι πίστη... Φυσική και πάλι Φυσική | |
|
| |
| Θετική κατεύθυνση | |
|