| Τεχνολογική κατεύθυνση | |
|
+5Hermione Granger Helga Hufflepuff pano$ Nemesis Salazar Slytherin 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Τεχνολογική κατεύθυνση Κυρ Ιουλ 18, 2010 2:44 am | |
| Εδω ολοι τις τεχνολογικης κατευθυνσης !!! μπορειτε να πειτε για οτι θελετε γυρω απο την κατευθυνση. | |
|
| |
Nemesis Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: απο βελανιδια, 21 εκατοστα με καρδια απο τριχα μονοκερου. μαυρο στο χρωμα με την βαση ασημενια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τεχνολογική κατεύθυνση Πεμ Αυγ 12, 2010 11:55 am | |
| φετος θα ξεκινησω την τεχνολοφικη ειναι ευκολη? | |
|
| |
pano$ Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Έλατο με πηρύνα απο φτερο Νεράιδας της Κορνουάλης,26 εκατοστά.Εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τεχνολογική κατεύθυνση Τρι Σεπ 28, 2010 9:05 am | |
| εγω σκαιφτομε να αρχισο!!!!! | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Τεχνολογική κατεύθυνση Τρι Σεπ 28, 2010 9:30 am | |
| Και εγώ προς τπ παρών τη τεχνολογική έχω επιλέξει! | |
|
| |
Hermione Granger Χρυσούχος
Posts : 943 Join Date : 14/10/2010 Age : 34 Place : The Burrow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Ξύλο κερασιάς,λαβή από λουστραρισμένο ξύλο της Ιτιάς που Δέρνει, 24 εκ., με πυρήνα από κομματάκια οπλής Κένταυρου τυλιγμένα με μία τρίχα ουράς Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις, αμυντικά και προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Τεχνολογική κατεύθυνση Τρι Ιαν 04, 2011 11:26 am | |
| Και εγω τεχνολογικη ημουν!! By far..the best!!! | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τεχνολογική κατεύθυνση Τρι Ιαν 18, 2011 2:35 am | |
| ΚΑι εγω κατα εκει οδεύω παιδια. Μόνο μπορει καποιος να μου εξηγησει ποια ειναι η διαφορα του μαθηματος "Χημεια-Βιοχημεια" της Τεχνολογικης, από την "Χημεια" της Θετικής? | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τεχνολογική κατεύθυνση Τετ Ιαν 26, 2011 12:37 pm | |
| | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τεχνολογική κατεύθυνση Πεμ Ιαν 27, 2011 6:19 am | |
| Μου το εγγυασαι? Σιγουρα? | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τεχνολογική κατεύθυνση Παρ Ιαν 28, 2011 6:50 am | |
| | |
|
| |
cuthalion Τεταρτοετής
Posts : 174 Join Date : 04/01/2011 Place : Room Of Requirement
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: ξύλο καστανιάς και πλάτανου με πυρήνα διαμαντιού, τρίχες ουράς λιονταριού και κομματάκια καρδιάς δράκου- άκαμπτο 33 εκ Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τεχνολογική κατεύθυνση Τετ Μαρ 02, 2011 3:29 am | |
| - Nemesis έγραψε:
- φετος θα ξεκινησω την τεχνολοφικη ειναι ευκολη?
Τίποτα δεν είναι εύκολο! Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ακατόρθωτο.Αν θέλεις επιστήμες υγείας(ή δεν έχεις διαλέξει ακόμα) πας Θετική για να έχεις επιλογές. Αν όχι τότε πας τεχνολογική όπου σου ξαναλέω επίσης θέλει πολύ διάβασμα!(για Πολυτεχνείο, ακόμα και για ΤΕΙ που έχου ζήτηση). Τέλος αν θέλειςπ.χ Πολυτεχνείο ή Στρατιωτικές Σχολές τότε δες τα μαθήματα, άνοιξε τα αντίστοιχα βιβλία τους και διάλεξε τελικά όποια κατεύθυνση σου αρέσει πιο πολύ αφού και από τις δύο έχεις πρόσβαση.Πολλά παιδιά πάνε στη Θετική κατεύθυνση στη 2α Λυκείου και μετά το άλλάζουν σε Τεχνολογική(στην 3η) | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τεχνολογική κατεύθυνση Τετ Μαρ 02, 2011 3:53 am | |
| εγω παντως που τελιωσα το τεχνικο πριν 6 χρονια ακομα δουλευω στο επαγγελμα μου!!(@#$#@##@)μια πρακτικη εκανα σε νοσοκομιο και απο τοτε περιμενω,εξαρτατε και την ειδηκοτητα και ολα.ετσι οπως εχουν γινει οι μερες μαθε τεχνη κ αστην και αμα πινασεις πια στην πλακατζης ηλεκτρολογος κτλ | |
|
| |
| Τεχνολογική κατεύθυνση | |
|