| Ζητώ σε Γάμο... | |
|
+23Hermione Jean Granger Damon Salvador Filius Flitwick Perenelle Flamel cuthalion Mia Melanie Hawkins anton xert Albus P.W.B. Dumbledore Elf in the forest Vicky_Diggory Andromeda Black Sirius_Black Hermione Granger Βασουλα Μαγισσουλα Gellert Grindelwald Salazar Slytherin Εκάτη Bellatrix Lestrange Marlene McKinnon Electra Black Beedle The Bard Helga Hufflepuff Remus Lupin 27 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Τετ Φεβ 23, 2011 1:03 pm | |
| Σεμνααααααα Το χουμε κανει τελειως σπαμοθρεντι οποτε αποχωρω... Καληνυχτα! - Σπόιλερ:
Καλα να περασεις
| |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Πεμ Φεβ 24, 2011 5:03 am | |
| Σαν δεν ντρεπεστε. Προστιχομουτρα....Νροπη. Πιπερι!!! Ολγα, το 2ο να βαλεις. Σαν κουφετο θα εισαι. Μαρινα, να της παρουμε καμια καινουργιο καμερα απο Κινέζο, ή μήπως να της δωσω μια παλια ξεχαρβαλωμενη που εχω?
ΚΚΜ is hear, united and strong
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Beedle The Bard στις Παρ Φεβ 25, 2011 8:30 am, 1 φορά | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Πεμ Φεβ 24, 2011 5:04 am | |
| Αν δε βγούνε όμως καλές οι φωτογραφίες θα σε κυνηγάω! | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Πεμ Φεβ 24, 2011 10:18 am | |
| Χάι τεκ θελω Ε οχι Μαρινα μου λες και δεν ξερεις τι σταθερο χερι εχω??? Τελεις θα βγουν! | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Παρ Φεβ 25, 2011 8:30 am | |
| Τελικα τι θα της δωσουμε? | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Παρ Φεβ 25, 2011 9:07 am | |
| Ό,τι έχουμε! | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Παρ Φεβ 25, 2011 9:53 am | |
| - Gellert Grindelwald έγραψε:
- Λοιπόν ο γάμος με την Ολυμπία θα γίνει την Κυριακή ( αυτή καλέ ), και ώρα 18.00. Κουμπάροι είναι ο Salazar Slytherin που τον διάλεξε η Ολυμπία, και η Εκάτη που την διάλεξα εγώ. Είστε όλοι προσκλεκλημένοι! Ολοι φίλοι, εχθροι και σύμμαχοι! Περιμένουμε τα δώρα σας!
- Σπόιλερ:
Τον Godric Gryffindor διάλεξα καλέ!
Από δώρα ότι έχετε ευχαρίστηση και ότι μπορείτε! Εμείς δεν παρεξηγούμε! Μας αρκεί το να έρθετε! | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Σαβ Φεβ 26, 2011 2:15 am | |
| Μμμ εγώ πως δεν πόσταρα ακόμη εδώ; Επειδή εγώ μόνο προσκεκλημένη παίζει να είμαι Αναλαμβάνω the best presents for all of you | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Σαβ Φεβ 26, 2011 6:11 am | |
| ^Μπα, μην το λες. Ο Μιχαλης, Ρεμους Λουπιν, ακομα ψαχνει. Μπορεις να δεις τις ελαχιστες απαιτησεις του στο ΠΡΩΤΟ ποστ | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Κυρ Φεβ 27, 2011 3:01 am | |
| Παιδιά πού θα γίνει ο γάμος; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Κυρ Φεβ 27, 2011 9:51 am | |
| Για αλλη μια φορα σκιζουμε απο οργανωση | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Τετ Μαρ 02, 2011 8:03 am | |
| δεν γίνεται! τα μισά από αυτά που λέει τα κάνω! Πολύ απαιτητικός! Και γαύρος είμαι και ρατσίστρια και φαν του Σεφερλή και το twilight μου αρέσει και Χατζηγιάννη ακούω έλεος! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Πεμ Μαρ 03, 2011 4:53 am | |
| ^Α, όλα τα καλα... - Σπόιλερ:
(εξαιρειτε ο Χατζηγιαννης, τα παλια τραγουδια ομως που ηταν καλα, γιατι τα καινουργια....)
Οποτε Μιχαλη....παλι μονος | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Πεμ Μαρ 03, 2011 2:54 pm | |
| Για τον τόπο του μυστηρίου σας παραχωρώ την έπαυλη μου, που όνειρό μου είναι να την κάνω πιο ξακουστή και από αυτήν του πλέιμπόι ( με σήμα το λαγουδάκι μη χέσω )... Εϊναι ευρύχωρη, όμως θα δυσκολευτείτε λίγο να την βρείτε διότι την έχω σε ένα μέρος όπου τόσα χρόνια μόνο ο προσωπικός μου Ιππόγρυπας ξέρει καταπού πέφτει... Και το δικό μου δώρο θα είναι από την Αδιέξοδο Αλέα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Παρ Μαρ 04, 2011 8:06 am | |
| Οοοοοο. Μας τιμας Κ. Τελετάρχα !!!! Καβαλα τον Ιππογρυπα και θα σε παει αυτος. Μιχαλη, το δωρο ακουγεται ενδιαφερον, αλλα μακρια απ την Μαρινα.... | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Παρ Μαρ 04, 2011 8:43 am | |
| ειμαι κι εγω καλεσμενη????? | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Παρ Μαρ 04, 2011 12:58 pm | |
| ΕΝνοείται... όλοι είναι καλεσμένοι... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Σαβ Μαρ 05, 2011 4:56 am | |
| Μιχαλη, αν δεν σε πειραζει, δικος μας ειναι ο γαμος.
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ και οι μαθητες μου στις πρωτες θεσεις | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Σαβ Μαρ 05, 2011 2:49 pm | |
| λοιπον εγω να πως θελω να ειναι η κοπελα που ψαχνω:
οχι καπνιστρια μαγκλ να την λενε διονυσια να μενει στις εργατικες κατοικιες πατρων να πηγαινει στο δευτερο γυμνασιο παραλιας πατρων (ειναι στις εργατικες κατοικιες κι αυτο) να εχει βγει στην 3η θεση στο 15μελες του σχολειου να ειναι στο Β2 (για μαγκλ μιλαμε) να εχει μια αδερφη ονοματι ιωαννα το επιθετο της να αρχιζει απο ενα απο τα τελευταια γραμματα του αλφαβητου και συγκεκριμενα να ειναι παρομοιο με το 1ο μου ονομα να ειναι κουκλα
αυτα...ειναι πολυ αοριστα γι'αυτο πιστευω πως θα την βρω πανευκολα...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Antioch Peverell στις Κυρ Μαρ 06, 2011 3:27 am, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Σαβ Μαρ 05, 2011 2:51 pm | |
| Noμιζω πως εχω να σου προτεινω καμια 10αρια να διαλεξεις. | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Κυρ Μαρ 06, 2011 1:29 am | |
| Μέχρι κι ο Μιχάλης λιγότερο απαιτητικός ήταν! | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Κυρ Μαρ 06, 2011 3:25 am | |
| ε,βρε παιδια τι να σας κανω.αυτη θελω.και ξανακοιταξτε το ποστ μου γιατι τ ανανεωσα.το 1ο εννοω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Κυρ Μαρ 06, 2011 3:31 am | |
| - Beedle The Bard έγραψε:
- Μιχαλη, αν δεν σε πειραζει, δικος μας ειναι ο γαμος.
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ και οι μαθητες μου στις πρωτες θεσεις Χωρίς εμένα, θα κάνεις γάμο σε μία τρόγλη, με άθλια φορέματα, άθλια στεφάνια, χωρίς πολλούς καλεσμένους και χωρίς φορτίσσιμο... Οπότε, τουμπεκί! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Κυρ Μαρ 06, 2011 7:22 am | |
| βρε παιδια,για εμενα δν υπαρχει καμια;σαμπως ζηταω πολλα;για ξαναδειτε λιγο το 1ο ποστ μου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Κυρ Μαρ 06, 2011 9:55 am | |
| Παιδιά, σε όποιο ζευγάρι θέλει, μπορώ να κλείσω την Εθνική Ιρλανδίας Κουίντιτς να κάνει μία εντυπωσιακή επείδηξη και ταυτόχρονα να φέρει την νύφη πάνω σε σκουπόξυλο...
Είναι μοναδική ευκαιρία σκεφτείτε το! | |
|
| |
| Ζητώ σε Γάμο... | |
|