| Ζωγραφική | |
|
+30anton xert cuthalion Εκάτη saphira Electra Black happy poster Scabior The Snatcher Beedle The Bard Albus Dumbledore Dark Princess Snape Remus Lupin Lina_Potter harry potter 10 LiLyBlack Αλαφροπάτητος Eλαφοκερατος Maria Lovegood Helga Hufflepuff William Penn Βασουλα Μαγισσουλα pano$ weasel-king Embereth Autumn Princess Elf in the forest Vicky_Diggory Bellatrix Lestrange Rowena Ravenclaw Salazar Slytherin 34 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Ζωγραφική Σαβ Ιουλ 17, 2010 6:49 am | |
| Αφηνετε και σεις την φαντασια σας ελευθερη τον ελευθερο χρονο σας ζωγραφιζοντας διαφορα ?? | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Τρι Αυγ 17, 2010 2:29 pm | |
| |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Πεμ Αυγ 19, 2010 5:44 am | |
| Μου αρέσει πάρα πολύ να ζωγραφίζω!Είναι το αγαπημένο μου χόμπι! Δυστυχώς δεν ξέρω πως να ανεβάσω τα σκίτσα μου εδώ... |
|
| |
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Τρι Αυγ 24, 2010 6:38 am | |
| Μου αρέσει να ζωγραφίζω αλλά δεν έχω ταλέντο...γι΄αυτό όταν κάτι βγαίνει απλά μέτριο τρελαίνομαι από τη χαρά μου...... | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Τρι Αυγ 24, 2010 6:58 am | |
| χμμμμ!!!λατρεύω την ζωγραφική....όταν δεν έχω τι να κάνω αφιερώνομαι σε αυτό! | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Σαβ Αυγ 28, 2010 3:17 am | |
| Και μένα μου αρέσει πάρα πολύ η ζωγραφική!! Αν και το συγκεκριμένο δεν είναι ακριβώς ζωγραφιά... - Σπόιλερ:
[/img]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ginny_ Weasley στις Κυρ Νοε 28, 2010 6:03 am, 1 φορά | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Τρι Αυγ 31, 2010 1:25 am | |
| φυσικα μου αρεσει η ζωγραφικη!!! | |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Κυρ Σεπ 12, 2010 12:10 am | |
| Βεβαια! Παντα μου αρεσε η ζωγραφικη! | |
|
| |
Embereth Δευτεροετής
Posts : 78 Join Date : 22/09/2010 Age : 40 Place : Θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Πεμ Σεπ 23, 2010 3:23 pm | |
| παλιοτερα λογο επαγγελματικου προσανατολισμου μπορει και να ζογραφιζα περισσοτερο απ οτι μιλουσα τωρα λιγο με πηρε απο κατω και δεν ασχολουμε τοσο! | |
|
| |
weasel-king Πρωτοετής
Posts : 25 Join Date : 19/09/2010 Age : 44 Place : Ηogwarts
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Λιοπρινο με πυρηνα απο τριχες θεστραλ.29 εκ.ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Παρ Σεπ 24, 2010 2:47 am | |
| | |
|
| |
pano$ Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Έλατο με πηρύνα απο φτερο Νεράιδας της Κορνουάλης,26 εκατοστά.Εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Σαβ Σεπ 25, 2010 4:39 am | |
| και εμενα μου αρεσει η ζωγραφικη!!! | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Σαβ Σεπ 25, 2010 5:56 am | |
| φυσικα...ειδικα η αφησημενη τεχνη | |
|
| |
William Penn Εβδομοετής
Posts : 572 Join Date : 23/09/2010 Age : 27 Place : Υπουργείο Μαγείας
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Πλατανιά με πηρύνα από χορδή καρδιάς δράκου 27 εκατοστά.Ευλιγιστο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Πεμ Οκτ 07, 2010 7:22 am | |
| Μ'αρέσει πολύ,προσπαθώ συνεχώς αλλά ζωγραφίζω χάλια!Σκέφτομαι να ξεκινήσω να διαβάζω το βιβλίο των καλλιτεχνικών και να ασχοληθώ περισσότερο με την Ζωγραφική! | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Πεμ Οκτ 07, 2010 7:24 am | |
| - Shaman Prince έγραψε:
- Μ'αρέσει πολύ,προσπαθώ συνεχώς αλλά ζωγραφίζω χάλια!Σκέφτομαι να ξεκινήσω να διαβάζω το βιβλίο των καλλιτεχνικών και να ασχοληθώ περισσότερο με την Ζωγραφική!
Και εγώ μια από τα ίδια... | |
|
| |
Maria Lovegood Ραβδοποιός
Posts : 825 Join Date : 07/10/2010 Age : 30 Place : Just lost in the memories and the shadows
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 27 εκατοστά, ξύλο καρυδιάς, πυρήνας φτερό του ιππόγρυπα Ωραιόραμφου, ευλιγιστο, είναι για επιθετικα ξορκια Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Πεμ Οκτ 07, 2010 9:08 am | |
| Λατρεύω τόσο μα τόσο πολύ να ζωγραφίζω. Είναι τρόπος έκφρασης και τρόπος ζωής! - Σπόιλερ:
Να ένα δικό μου | |
|
| |
Eλαφοκερατος Τριτοετής
Posts : 107 Join Date : 24/06/2010 Place : Οποιος ξερει ας μου πει!!
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Κυρ Οκτ 10, 2010 7:03 am | |
| Και εγω ειναι η αληθεια σκιτσαρω οταν δεν εχω τι να κανω.. Μου αρεσει πολυ να ζωγραφιζω.. Οπως ειπαν και ορισμενοι προλαλησαντες ειναι τροπος εκφρασης! Υ.Γ. Μαρια τι τιτανομεγιστη εικονα ειναι αυτη που εχεις για υπογραφη ρρ συ? Εμεινα λεμε..! | |
|
| |
Posts : 825 Join Date : 07/10/2010 Age : 30 Place : Just lost in the memories and the shadows
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 27 εκατοστά, ξύλο καρυδιάς, πυρήνας φτερό του ιππόγρυπα Ωραιόραμφου, ευλιγιστο, είναι για επιθετικα ξορκια Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| |
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Τρι Οκτ 19, 2010 10:20 am | |
| με τι σας αρεσει να ζωγραφιζετε? εμενα με ξυλομπογιες κι τεμπερες! | |
|
| |
Αλαφροπάτητος Τριτοετής
Posts : 127 Join Date : 20/10/2010 Age : 31 Place : Στον μακρινο και μαγευτικο κοσμο των ονειρων μου...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Σκούρο καφέ απο κουφοξυλιά με μια χορδή απο καρδιά μονόκερου,39 εκατοστά,άκαμπτο ιδανικό για σκοτεινή μαγεία. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Τετ Οκτ 20, 2010 7:15 am | |
| κι εμενα μου αρεσει η ζωγραφικη αν και δεν ειμαι καλος...παραπανω ξερω να κανω καποιο ερασσιτεχνικο γραφφιτι επισης ειμαι πολυ καλος στο χρωματισμα μιας και δεν προσπερναω τις γραμμες!:p | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Παρ Οκτ 22, 2010 8:00 am | |
| Λατρεύω ξυλομπογιές, παστέλ και λαδομπογιές! Και το μολύβι. Γενικά,τα σταθερά υλικά Μισώ μαρκαδόρους.Τους θεωρώ απρόσωπους | |
|
| |
LiLyBlack Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 549 Join Date : 18/09/2010 Age : 30 Place : Hogwarts :)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Κοκκινόξυλο με πηρύνα απο θραυσματα δοντιού Βασιλίσκου, 34 εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Καταρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Τρι Οκτ 26, 2010 9:48 am | |
| φυσικα! αν και δεν εχω μεγαλο ταλεντο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Τρι Οκτ 26, 2010 10:47 am | |
| | |
|
| |
harry potter 10 Εβδομοετής
Posts : 359 Join Date : 01/11/2010 Age : 27 Place : Θεσσαλονίκη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Κοκκινοξυλο με πυρήνα από λέπια δράκου 27 εκατοστά. Ευλύγιστο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνείπ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Τετ Νοε 03, 2010 2:36 am | |
| βασικά προτημώ τα grafity | |
|
| |
Lina_Potter Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: απο κλαδι ιτιας, 30 εκατοστων Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Σαβ Νοε 06, 2010 2:26 am | |
| | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Σαβ Νοε 06, 2010 2:34 am | |
| | |
|
| |
| Ζωγραφική | |
|