| Ζωγραφική | |
|
+30anton xert cuthalion Εκάτη saphira Electra Black happy poster Scabior The Snatcher Beedle The Bard Albus Dumbledore Dark Princess Snape Remus Lupin Lina_Potter harry potter 10 LiLyBlack Αλαφροπάτητος Eλαφοκερατος Maria Lovegood Helga Hufflepuff William Penn Βασουλα Μαγισσουλα pano$ weasel-king Embereth Autumn Princess Elf in the forest Vicky_Diggory Bellatrix Lestrange Rowena Ravenclaw Salazar Slytherin 34 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Lina_Potter Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: απο κλαδι ιτιας, 30 εκατοστων Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Σαβ Νοε 06, 2010 3:32 am | |
| βασικα προτιμω περισσοτερο το μπλυβι γιατι μου αρεσει να κανω σκιτσα | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Σαβ Νοε 06, 2010 5:22 am | |
| - Lina_Potter έγραψε:
- βασικα προτιμω περισσοτερο το μπλυβι γιατι μου αρεσει να κανω σκιτσα
Συμφωνώ.... Το μολύβι βγαίνει καλύτερο στο χαρτί... | |
|
| |
Snape Head of the General Department
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 36 εκ., ξύλο από μαόνι, με πυρήνα από κομμάτια από δόντι Βασιλίσκου & τρεις σταγόνες από δηλητήριο Ακρομαντούλας, ιδανικό για Κατάρες & Υψηλή Μαγεία! Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Δευ Νοε 08, 2010 2:34 pm | |
| Η ζωγραφική είναι τέχνη. Είναι τρόπος έκφρασης! Με ξεκουράζει και με ηρεμεί! Όμως μόνο το σχέδιο... με μολύβι! Το να το βάψω μετά με κάνει να αισθάνομαι σαν παιδάκι στο νήπειο. | |
|
| |
Dark Princess Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ξύλο από καλάμι Μαυριτανίας, 22 εκ., πυρήνα με καμμάτια από κόκκαλο θέστραλ με την λαβη διακοσμημενη με σμαραγδια!Καταλληλο για ασυνχωριτες καταρες !!! Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Σαβ Νοε 27, 2010 12:55 pm | |
| Ναι!!!!Καποια στιγμη αν εναι θα σας ανεβασω μια δυο ζωγραφιες μου.... | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Κυρ Νοε 28, 2010 6:06 am | |
| Maria Lovegood ζωγραφήζεις τέλεια!!! Εμένα μου αρέσει αν ζωγραφίζω με ξυλομπογιές και μολύβι | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Τρι Ιαν 11, 2011 1:05 pm | |
| Εγώ αν και δεν ζωγραφίζω καλά,μου αρέσουν τα σκίτσα.Χρησιμοποιώ μια πένα καλλιγραφίας που έχω. Αυτή είναι αλλά εγώ έχω μέγεθος 2.3: | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Τρι Ιαν 18, 2011 4:26 am | |
| Ζγραφίζω σκηνες σε σχεση με ΗP και μυθολογια και τους καθηγητες μου, στο μαθημα. | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Σαβ Ιαν 22, 2011 2:34 am | |
| Επίσης μου αρέσει να ζωγραφίζω στα σχολικά μου βιβλία. | |
|
| |
Dark Princess Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ξύλο από καλάμι Μαυριτανίας, 22 εκ., πυρήνα με καμμάτια από κόκκαλο θέστραλ με την λαβη διακοσμημενη με σμαραγδια!Καταλληλο για ασυνχωριτες καταρες !!! Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| |
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Κυρ Ιαν 23, 2011 4:04 am | |
| ^Συγχαρητηρια. Πωπω, πρεπει να σκαναρω μερικα απο τα σκιτσα μου αφιερωμενα σε Χαρι Ποτερ | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Κυρ Ιαν 23, 2011 11:55 am | |
| ειναι το χομπυ μου..τρελενομαι να ζωγραφιζω.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Δευ Ιαν 24, 2011 12:51 pm | |
| Αλεξη, πρώτος δεν ειχες βγει στο δημοτικο? | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Δευ Ιαν 24, 2011 12:58 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Δευ Ιαν 24, 2011 1:50 pm | |
| ο ανδρεας ειναι πολυ καλος ζωγραφος.εχει παρει απο την μητερα του. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Τετ Ιαν 26, 2011 11:59 am | |
| δεν με εχεις να ζωγραφιζω.. γι αυτο μιλας.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Πεμ Ιαν 27, 2011 5:29 am | |
| οκ.ανεβασε καμια ζωγραφια σου και θα ανεβασω και του ανδρεα.καλυτερα να ζωγραφισετε το ιδιο:τον απεραντο ωκεανο.μπορειτε να βαλετε βραχια,νησακια,ψαρια και αλλα...θα πω ποιο ειναι καλυτερο.θα ψηφισω ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΥΔΕΤΕΡΑ.Ανδρεα συγγνωμη,αλλα δεν θα βγαλω πρωτη την δικια σου επειδη ειμαστε φιλοι.θα κρινω την καλυτερη.μπορουν να πουν και αλλοι την γνωμη τους μολις δουν τις ζωγραφιες για να ειμαστε δικαιοι. | |
|
| |
happy poster Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 399 Join Date : 21/01/2011 Place : δραμα η χιονοματωμενη αλλα μενω πατρα
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: εβενινο,42 εκ,ακαμπτο,καταλληλο για ασυγχωρητες καταρες με λαβη απο ατοφιο ελεφαντοδοντο,πυρηνα απο χορδη καρδιας θεστραλ και ενα θηκαρι που μοιαζει με μπαστουνι 1,35μ απο παλλισανδρο ζουγκλας αμαζονιου,καδρο και μαονι με διακοσμητικα διαμαντια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Παρ Ιαν 28, 2011 11:47 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Σαβ Ιαν 29, 2011 2:50 am | |
| ανδρεα,ειπαμε δικες μας ζωγραφιες,οχι απο το ιντερνετ.και ακυρος ο διαγωνισμος.εαν θελετε να συμμετασχετε,πηγαινετε στο θεμα "Διαγωνισμος Ζωγραφικης" στην θεματικη ενοτητα "Τα 3 Σκουποξυλα". | |
|
| |
happy poster Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 399 Join Date : 21/01/2011 Place : δραμα η χιονοματωμενη αλλα μενω πατρα
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: εβενινο,42 εκ,ακαμπτο,καταλληλο για ασυγχωρητες καταρες με λαβη απο ατοφιο ελεφαντοδοντο,πυρηνα απο χορδη καρδιας θεστραλ και ενα θηκαρι που μοιαζει με μπαστουνι 1,35μ απο παλλισανδρο ζουγκλας αμαζονιου,καδρο και μαονι με διακοσμητικα διαμαντια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Σαβ Ιαν 29, 2011 2:52 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Σαβ Ιαν 29, 2011 2:57 am | |
| μισο ομως,γιατι τωρα το δημιουργω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Σαβ Ιαν 29, 2011 5:24 am | |
| - Albus Dumbledore έγραψε:
- ανδρεα,ειπαμε δικες μας ζωγραφιες,οχι απο το ιντερνετ.και ακυρος ο διαγωνισμος.εαν θελετε να συμμετασχετε,πηγαινετε στο θεμα "Διαγωνισμος Σχεδίου και Ζωγραφικης" στην θεματικη ενοτητα "Τα 3 Σκουποξυλα".
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Κυρ Ιαν 30, 2011 1:21 pm | |
| μακαρι να εβγαινα πρωτος στο επισημο τουρνουα ζωγραφικης αλλα για ενα μικρο λαθακι...παει.. | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Τρι Φεβ 01, 2011 7:20 am | |
| Εμένα με αρέσει να σχεδιάζω διάσημους... Να και το πρώτο μου σκίτσο της Emma Watson... - Σπόιλερ:
| |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Σαβ Φεβ 12, 2011 12:33 pm | |
| α wow! Πολύ ωραία!! | |
|
| |
saphira Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 23 απο βελανιδια εβλιγιστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Κυρ Φεβ 13, 2011 6:11 am | |
| εγω ζογραφιζω ομος ντρεπομε οταν βλεπο τους αλους να την κιτανε και να λενε μαλιστα πολι καλη πρσπαθια | |
|
| |
| Ζωγραφική | |
|