| Ζωγραφική | |
|
+30anton xert cuthalion Εκάτη saphira Electra Black happy poster Scabior The Snatcher Beedle The Bard Albus Dumbledore Dark Princess Snape Remus Lupin Lina_Potter harry potter 10 LiLyBlack Αλαφροπάτητος Eλαφοκερατος Maria Lovegood Helga Hufflepuff William Penn Βασουλα Μαγισσουλα pano$ weasel-king Embereth Autumn Princess Elf in the forest Vicky_Diggory Bellatrix Lestrange Rowena Ravenclaw Salazar Slytherin 34 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Κυρ Φεβ 13, 2011 2:12 pm | |
| Ε, αμα δεν το εχεις ρ Δαναη τι να πουμε? ΑΝτε βαλε κανενα σκιτσο να γελασουμε | |
|
| |
saphira Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 23 απο βελανιδια εβλιγιστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Παρ Φεβ 18, 2011 9:18 am | |
| αστιο ιταν αυτο???? για τι παγοσα τετια να λες το καλοκερι που κανι ζεστι! θα ισε πιο χρισιμος - γελα με αυτο:
| |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Σαβ Φεβ 19, 2011 5:17 am | |
| Δικο σου είναι? Ρε, είναι πολύ καλο. Γιατι λες οτι δεν σου αρεσουν τα σχέδιά σου? | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Σαβ Φεβ 19, 2011 5:18 am | |
| Αυτή είναι η καλή προσπάθεια; Δηλαδή η τέλεια πώς θα ήταν; | |
|
| |
saphira Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 23 απο βελανιδια εβλιγιστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Σαβ Φεβ 19, 2011 8:08 am | |
| αλιθια σας αρεση??? σινιθος καπιους αλλους να το κιτανε κανε λενε οτι καλι προσπαθια πευτι η ψυχολογια μου! | |
|
| |
Εκάτη Θεραπευτής στον Άγιο Μάνγκο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 23 εκ., κοκκινόξυλο, ευλύγιστο, με πυρήνα από λέπια Γοργονάνθρωπου, ιδανικό για αμυντικά ξόρκια και μεταμορφώσεις Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Σαβ Φεβ 19, 2011 8:38 am | |
| είναι πολύ ωραίο έχεις ταλέντο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Σαβ Φεβ 19, 2011 11:49 am | |
| Καλα ποιος αποδοκιμάζει τέτοια σκίτσα και μάλιστα από ερασιτέχνη? | |
|
| |
saphira Πρωτοετής
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Σαβ Φεβ 19, 2011 12:10 pm | |
| ευχαριστω πολι | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Κυρ Φεβ 20, 2011 2:43 am | |
| | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Σαβ Απρ 16, 2011 2:43 am | |
| ζωγραφίζεται πολύ όμορφαα | |
|
| |
cuthalion Τεταρτοετής
Posts : 174 Join Date : 04/01/2011 Place : Room Of Requirement
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: ξύλο καστανιάς και πλάτανου με πυρήνα διαμαντιού, τρίχες ουράς λιονταριού και κομματάκια καρδιάς δράκου- άκαμπτο 33 εκ Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Παρ Απρ 29, 2011 2:01 am | |
| Πολύ ωραίο το σκίτσο με μολύβι saphira. Παιδιά εγώ έχω ασχοληθεί πιο μικρός ζωγραφίζοντας αυτοκίνητα και μετά τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών έχω ζωγραφίσει τον Shadowfax, Moria's Gate, Minas Tirith . Όλα αυτά με μολύβι!!!! Θαυμάζω πολύ τα έργα του John Howe όπως αυτό.Ξέρει κάποιος πώς λέγονται τα χρώματα που χρησιμοποιεί για αυτό?? - Σπόιλερ:
| |
|
| |
anton xert Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Πεμ Μάης 12, 2011 11:47 am | |
| ζωγραφίζω ελληνικές σημαίες | |
|
| |
Ethan Wate Βοτανολόγος
Posts : 750 Join Date : 14/03/2011 Age : 28 Place : Merlin's Forest
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Άκαμπτο, από ξύλο κερασιάς, 27cm, και πυρήνα από φτερό ιππόγρυπα και λέπι δράκου. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Πεμ Ιουν 02, 2011 7:06 am | |
| Ζωγραφίζω αρκετά καλά και είμαι καλός στο ελεύθερο σχέδιο, στο σκιτσάρισμα και στο να ζωγραφίζω μουστάκι στα ξαδέρφια μου όταν κοιμούνται... Επιπλέον μπορώ ν' αντιγράφω εικόνες αρκετά καλά πιστεύω και να σχεδιάζω κόμικς... Από τις πιο αγαπημένες μου τεχνοτροπίες είναι ο νατουραλισμός και ο εξεπρεσιονισμός... Αγαπημένος ζωγράφος ο Βίνσεντ Βαν Γκογκ!!! Θέλω να προσθέσω πως για μένα η ζωγραφική δεν είναι κάτι που κάνω μόνο όταν βαριέμαι ή απλώς για χόμπι. Το σκιτσάρισμα για μένα είναι τρόπος ζωής και έκφρασης... Και είναι πολύπλοκο να εξηγήσεις το συναίσθημα σου που όταν τελειώνεις τη ζωγραφιά σου, την κοιτάς για λίγες στιγμές και ξαφνικά ανακαλύπτεις πως έχεις κάνει κάτι όμορφο.... | |
|
| |
Camille Belcourt Εκτοετής
Posts : 295 Join Date : 26/12/2010 Age : 31 Place : Είμαι ένα σωματίδιο Higgs. Figure out what this means.
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 26 εκατοστά, από ξύλο καρυδιάς, σκληρό αλλά εύκαμπτο, με πυρήνα χορδής καρδιάς δράκου. Αρχαίοι ρούνοι σκαλισμένοι στην λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Φιρέντσε
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Παρ Ιουν 03, 2011 4:14 am | |
| Πήγαινα τέσσερα χρόνια ζωγραφική στη ΧΑΝΘ αλλά ήμουν μικρό παιδάκι τότε Τώρα έκανα μία χρονιά στο σχολείο και έμαθα τουλάχιστον να τραβάω δυό γραμμές ίσιες Γενικώς θέλω να μάθω να σκιτσάρω κάνω κάτι πολύ άκυρα που κανείς δεν παίζει να τα δει Άκυρο, τόπικ φωτογραφίας υπάρχει; Σε αυτό σκίζω, ουυ, πολύ καλύτερα τα πάω | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Δευ Ιουλ 11, 2011 11:22 am | |
| Λατρευω την ζωγραφική!Είναι το αγαπημένο μου χόμπυ.Είναι ένας τρόπος να εκφράζεσαι και να χαλαρώνεις... | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζωγραφική Παρ Σεπ 27, 2013 12:13 pm | |
| εγω παντος λατρευω να ζογραφιζω μοντελα και τοπια.εχω αρκετο ταλαντο | |
|
| |
| Ζωγραφική | |
|