| Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? | |
|
+20Josh Farro marina forever Mia Melanie Hawkins anton xert Mrs.Black Electra Black Albus P.W.B. Dumbledore Vicky_Diggory Ange Ushiromiya Albus Dumbledore happy poster Beedle The Bard Scabior The Snatcher Martha nickpap Maria Lovegood Gellert Grindelwald Βασουλα Μαγισσουλα Elf in the forest Bellatrix Lestrange 24 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? Παρ Αυγ 26, 2011 1:39 pm | |
| αμηχανία,περιέγια,έτοιμη να εξερευνλησω το άναγνωστο και πολλά άλλα σνχρόνος... | |
|
| |
Maria Lovegood Ραβδοποιός
Posts : 825 Join Date : 07/10/2010 Age : 30 Place : Just lost in the memories and the shadows
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 27 εκατοστά, ξύλο καρυδιάς, πυρήνας φτερό του ιππόγρυπα Ωραιόραμφου, ευλιγιστο, είναι για επιθετικα ξορκια Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? Σαβ Αυγ 27, 2011 3:13 am | |
| Το πριν ειναι πολύ άσχημα με τον συγκεκριμένο τύπο. Αγχώνομαι, χτυπάει γρήγορα η καρδιά κλπ. :Ρ Χθες π.χ. μέχρι και το στόμα μου είχε ξεραθεί και στην αρχή με το ζόρι του πα γεια Άδικη ζωή. | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? Κυρ Αυγ 28, 2011 4:25 pm | |
| Το πιο όμορφο συναίσθημα έβερ. Είναι ολο αυτό το καρδιοχτύπι μέχρι να τον δεις, και το άγχος, όμως οταν τον βλέπεις όλα λιωνουν και είναι πιο ήρεμα. Πιο ομορφα. |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? Τρι Αυγ 30, 2011 11:22 am | |
| Και ανχος συν τα υπόλοιπα | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? Τετ Οκτ 12, 2011 7:59 am | |
| Όλο μου το σύστημα ξαναδημιουργείτε. Η καρδιά μου χτύπαγε σα τρελή, το σταμάχι μου πιεζόταν... Τώρα απλά γελάω σα βλαμμένο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? Τετ Οκτ 12, 2011 10:15 am | |
| - Scabior The Snatcher έγραψε:
- δεν ξερω..σαμπως την βλεπω και συχνα,....ειναι πολυ περιπλοκο και πολυ δυσκολο θεμα..
Εμ...και γω μαι απ'τα ιδια τραβαω!!!!Καθολου δεν το βλεπω ειδικα τωρα που αρχισα τα σχολεια! | |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? Πεμ Ιουλ 19, 2012 6:37 am | |
| Αυτό το γνωστό που νιώθουμε όλοι με το στομάχι, σταματάει για λίγο η καρδιά μου, μετά επανέρχεται και αμηχανία γιατί έχουν συμβεί κάποια πράγματα. | |
|
| |
Snowwoman Πρωτοετής
Posts : 21 Join Date : 07/01/2013 Age : 24 Place : Σπίτι μου και πάλι σπίτι μου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέπτιμα Βεκτορ
| Θέμα: Απ: Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? Πεμ Ιαν 10, 2013 10:33 am | |
| Παλιά κάτι ένιωθα αλλά τώρα ??Ούτε που να το σκέφτεσαι! | |
|
| |
Gregory J.Potter Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 30 εκ.πυρηνας φτερο φοινικα και ξυλο απο κεδρο Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? Τετ Απρ 03, 2013 5:32 am | |
| οταν τη βλεπω εστανωμε μια ελξη | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? Τρι Οκτ 15, 2013 9:05 pm | |
| απλα κοκαλονω | |
|
| |
| Πως νιώθεις όταν την/τον βλέπεις? | |
|