| Πώς είσαι εμφανισιακά? | |
|
+40Vicky12 Hermione J Granger Μαρίνα.Potter Martha_Loves_Ron Josh Farro marina forever Hermione Jean Granger panos theo Mia Melanie Hawkins anton xert You-Know-Who 2411 Gellert Grindelwald Albus P.W.B. Dumbledore Amycus~Colin Creevey Sirius_Black Andromeda Black Electra Black Scabior The Snatcher Ange Ushiromiya Beedle The Bard Albus Dumbledore Perenelle Flamel Marlene McKinnon Dark Princess Maria Lovegood Remus Lupin Lily Luna Potter Weasley Nena Cahill-Malfoy Bellatrix Lestrange Autumn Princess Αλαφροπάτητος Elf in the forest stacy_weasley Βασουλα Μαγισσουλα Vicky_Diggory Salazar Slytherin Christine Tonks William Penn Helga Hufflepuff Rowena Ravenclaw 44 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| |
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Παρ Σεπ 24, 2010 6:10 am | |
| Χοντρούλα,μετρίου ύψους,σκούρα καστανά μαλιά και λαδί μάτια!! | |
|
| |
William Penn Εβδομοετής
Posts : 572 Join Date : 23/09/2010 Age : 27 Place : Υπουργείο Μαγείας
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Πλατανιά με πηρύνα από χορδή καρδιάς δράκου 27 εκατοστά.Ευλιγιστο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Παρ Σεπ 24, 2010 6:34 am | |
| Λοιπόν.. Μαυρομάλλης με καφέ μάτια,ύψος γύρω στο 1.70,σχετικά λεπτός,λίγο γυμνασμένος | |
|
| |
Christine Tonks Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Καρυδιά με πηρύνα απο τριχες Θεστραλ 33 εκατοστά.Ιδανικο για Μεταμορφωσεις καθως και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Πεμ Οκτ 07, 2010 10:56 am | |
| Στο 1.72, μαυρα ματια, καστανα μαλλια τα οποια πετανε προς ολες τις κατευθυνσεις και προσπαθω να τα πατηκωσω λιγο χωρις αποτελεσμα... α! εχουν και λιγακι μπουκλα, σχετικα αδυνατη και φορουσα γυαλια... (τωρα πια φοραω φακους.) | |
|
| |
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Πεμ Οκτ 07, 2010 12:46 pm | |
| Λοιπον... 1,70 υψος, αδυνατος , καστανοξανθα μαλλια και ματια αναλογα με τον καιρο...αν εχει ηλιο ειναι γκρι και μεσα λιγο χρυσοκιτρινα και μαυρο και αν εχει συννεφια γινονται σκουρο μπλε.. !! Εεε αυτος ειμαι εμφανισιακα !!!!! | |
|
| |
Christine Tonks Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Καρυδιά με πηρύνα απο τριχες Θεστραλ 33 εκατοστά.Ιδανικο για Μεταμορφωσεις καθως και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Παρ Οκτ 08, 2010 2:54 am | |
| ^ τα ματια σου αλλαζουν χρωμα?? Ουαου!!!!!!!! | |
|
| |
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| |
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Παρ Οκτ 08, 2010 11:07 am | |
| Γκου χου γκου χου!! Την προσοχή σας παρακαλώ (χαχα πλακίζω) Σκουρα καφε μαλλιά και καφέ μάτια ( τι πρωτότυπο!) Ύψος...περίπου στ 1.51 ( ναι τόσο είναι το ύψος μου ) Με γυαλιά και κανονικό βάρος Αυταα.....! | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Σαβ Οκτ 09, 2010 6:42 am | |
| μην στεναχωριεσαι και μενα τοσο ειναι χεχεχεχε εγω εχω καστανα μαλια πρασινοκαστανα ματια και λιγη κοιλιτσα απο την εγκυμοσυνη | |
|
| |
stacy_weasley Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Phoenix Feather Redwood 8 3/4 Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Δευ Οκτ 18, 2010 12:55 pm | |
| χμμμ να σας πω κι εγω να γελασετε μαυρα μαλλια που ακομα και ισιομενα πανε οπου τους κατεβει, μελοπρασινα(πιο πολυ πρασινα) ματια που οταν εχει ηλιο ή κλαψω γινονται emerald χρωμα, αλλες φορες γυαλια αλλες φορες φακους, και 1.71 υψος(δεν ειμαι και το πρωτο μποϊ ΧΡ) | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τρι Οκτ 19, 2010 2:21 am | |
| μια χαρα εισαι εγω ειμαι 1.59!!!!!!!!!!!!!ουτε καν 1.60 | |
|
| |
stacy_weasley Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Phoenix Feather Redwood 8 3/4 Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τρι Οκτ 19, 2010 3:08 am | |
| αχουυυυ τα κοριτσια με τετοιο υψος ειναι γλυκουλια μην σε πειραζει λοιπον | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τρι Οκτ 19, 2010 3:27 am | |
| ναι δεν βλεπεις κολλησαμε αποο τα μελια | |
|
| |
stacy_weasley Εκτοετής
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τρι Οκτ 19, 2010 3:31 am | |
| χαχαχχα αντε βρε χαζουλα | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τρι Οκτ 19, 2010 9:52 am | |
| χμ...χμ...χμ..... ψυλη ξανθια με γαλαζια ματια! φυσικα πλακα κανω! λοιπον ειμαι ψηλη και λεπτη(εκνευριστικο!) καστανομαλα με καστανα ματια! τα κλασικα! | |
|
| |
Αλαφροπάτητος Τριτοετής
Posts : 127 Join Date : 20/10/2010 Age : 31 Place : Στον μακρινο και μαγευτικο κοσμο των ονειρων μου...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Σκούρο καφέ απο κουφοξυλιά με μια χορδή απο καρδιά μονόκερου,39 εκατοστά,άκαμπτο ιδανικό για σκοτεινή μαγεία. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τετ Οκτ 20, 2010 7:19 am | |
| εγω ειμαι 1,87 εχω γαλαζοπρασινα ματια αναλογως καστανοξανθα μαλλια και ειμαι λεπτος! | |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τετ Οκτ 20, 2010 11:12 am | |
| Κοντη, με καστανα σγουρα μαλλια και καφε ματια. | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Πεμ Οκτ 21, 2010 5:44 am | |
| εγώ είμαι εμμμμμμμμμ!!!χάλια | |
|
| |
stacy_weasley Εκτοετής
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Πεμ Οκτ 21, 2010 1:59 pm | |
| η bellatrix λεει βλακειες μην την πιστευετε!!! κουκλακι ειναι!
| |
|
| |
Nena Cahill-Malfoy Πρωτοετής
Posts : 49 Join Date : 19/10/2010 Age : 27 Place : καπου στο βαθος...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Παρ Οκτ 22, 2010 5:04 am | |
| κοντη, μακρια καστανοξανθα μαλλια, καφε ματια, λεπτη και ολη μου λενε οτι εχω λεπτη μυτη | |
|
| |
Lily Luna Potter Weasley Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Οξια , 25 εκατοστα,πυρηνας απο τριχες μονοκερου,Ακαμπτο, επιχρυση λαβη. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τετ Νοε 10, 2010 5:36 am | |
| 1.57 λιγο παχουλουλα, καστανο κοντο μαλι, σχεδον μαυρο, με φρατζα. σκουλαρικη στην μυτη και ζαρι στο αυτι , λιγα σπιρακια. σκουρα καφε ματια... αυτα | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τρι Νοε 16, 2010 11:00 am | |
| 1.82 ( ψηλούλης... ) , Με μαύρα μαλλιά που συνήθως πετάνε , με λίγα σπυράκια που επιτέλους φέτος μέρα με τη μέρα γίνονται λιγότερα, με μάτια που ανάλογα με τον καιρο, το φως και την εποχή αλλάζουν χρώμα... Σε βροχερές μέρες, έχουν καστανό χρώμα, στο φως έχουν πρασινωπό χρώμα και κάποιες φορές γίνονται γκρι ( συνήθως το χειμώνα ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τρι Νοε 16, 2010 12:25 pm | |
| δηλαδη με λιγα λογια εισαι κατι σαν τον χαμαιλεοντα???????? χαχαχαχαχαχαχαχαχα | |
|
| |
Lily Luna Potter Weasley Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Οξια , 25 εκατοστα,πυρηνας απο τριχες μονοκερου,Ακαμπτο, επιχρυση λαβη. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τρι Νοε 16, 2010 12:28 pm | |
| | |
|
| |
Maria Lovegood Ραβδοποιός
Posts : 825 Join Date : 07/10/2010 Age : 30 Place : Just lost in the memories and the shadows
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 27 εκατοστά, ξύλο καρυδιάς, πυρήνας φτερό του ιππόγρυπα Ωραιόραμφου, ευλιγιστο, είναι για επιθετικα ξορκια Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τρι Νοε 16, 2010 1:35 pm | |
| Λοιπόν. Είμαι αρκετά ψηλή. Γύρω στο 1.67-1.70. Έχω καστανόξανθα μαλλιά που στον ήλιο φαίνονται να έχουν ξανθές ανταύγειες( :': ) και πετάνε προς όλες τις κατευθύνσιες ανεξαιρέτως και καστανά σκούρα μάτια που μοιάζουν με μαύρα. Είμαι μαυρισμένη χειμώνα καλοκαίρι. Φοράω γυαλιά και έχω ίσια δόντια(τα σιδεράκια αποδίδουν τον κόπο Μπορώ να παινευτώ για κάτι ) Νομίζω πως είμαι σχετικά παχουλή. ΟΚέι, μάλλον μετρίο προς κανονικό βάρος. Έχω τρύπες στα αυτιά. Αυτά νομίζω... Αν θυμιθώ κάτι άλλο συμπληρώνω | |
|
| |
| Πώς είσαι εμφανισιακά? | |
|