| Πώς είσαι εμφανισιακά? | |
|
+40Vicky12 Hermione J Granger Μαρίνα.Potter Martha_Loves_Ron Josh Farro marina forever Hermione Jean Granger panos theo Mia Melanie Hawkins anton xert You-Know-Who 2411 Gellert Grindelwald Albus P.W.B. Dumbledore Amycus~Colin Creevey Sirius_Black Andromeda Black Electra Black Scabior The Snatcher Ange Ushiromiya Beedle The Bard Albus Dumbledore Perenelle Flamel Marlene McKinnon Dark Princess Maria Lovegood Remus Lupin Lily Luna Potter Weasley Nena Cahill-Malfoy Bellatrix Lestrange Autumn Princess Αλαφροπάτητος Elf in the forest stacy_weasley Βασουλα Μαγισσουλα Vicky_Diggory Salazar Slytherin Christine Tonks William Penn Helga Hufflepuff Rowena Ravenclaw 44 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Dark Princess Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ξύλο από καλάμι Μαυριτανίας, 22 εκ., πυρήνα με καμμάτια από κόκκαλο θέστραλ με την λαβη διακοσμημενη με σμαραγδια!Καταλληλο για ασυνχωριτες καταρες !!! Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Σαβ Νοε 27, 2010 1:35 pm | |
| | |
|
| |
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τετ Ιαν 05, 2011 7:43 am | |
| Καστανα μαλλια κανονικα σπαστα αλλα τωρα ειναι καμμενα απο το ισιωνε ισιωνε τα οποια εχουν αρχισει να μαδανε Καστανα ανοιχτα ματια, 1.72 υψος και κανονικο προς το αδυνατο βαρος. Αυτα! | |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τετ Ιαν 05, 2011 8:28 am | |
| Λοιπον, υψος:1,65 ματια:σκουρα καστανα προς μαυρα μαλλια:πως ειναι της Μπελλατριξ στην ταινια,πιο κοντα και πιο ανοιχτα καστανα παχουλουλα(δεν λεω κιλα :Ρ) στρογγυλο προσωπο και κοκκινα γυαλακια And this is...φρικιο!!! | |
|
| |
Dark Princess Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ξύλο από καλάμι Μαυριτανίας, 22 εκ., πυρήνα με καμμάτια από κόκκαλο θέστραλ με την λαβη διακοσμημενη με σμαραγδια!Καταλληλο για ασυνχωριτες καταρες !!! Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| |
| |
Lily Luna Potter Weasley Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Οξια , 25 εκατοστα,πυρηνας απο τριχες μονοκερου,Ακαμπτο, επιχρυση λαβη. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Κυρ Ιαν 09, 2011 2:25 am | |
| χαχαχαχαχαχα εγω να συμπληρωσω οτι πλεον το μαλι μυ δεν ειναιμ μονο σκουρο καφε μαυρο,αλλα εχει κοκκινη φρατζα | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Δευ Ιαν 10, 2011 3:32 pm | |
| Εγώ είμαι 1.49 με πράσινα μάτια,γυαλιά αλλά όλοι μου λένε πως με ομορφαίνουν.Μάλλον είμαι τόσο άσχημος που τα γυαλιά μπροστά μου είναι μοντέλα!! Μαλλί καστανόξανθο,μακρύ,όχι πολύ,λίγο κοντύτερο από του Radcliffe στο κύπελλο της φωτιάς,Δόντια που φυτρώνουν απο'δω κι από'κει,αλλά σε ένα χρόνο θα βάλω σιδεράκια,οπότε αυτό λύνεται.42 κιλά,αν και έχω λίγη κοιλίτσα,λίγη όμως,ίσα που φαίνεται.Τα μάγουλά μου είναι συνέχεια λίγο κόκκινα,αν και τώρα,ευτυχώς,έχουν αρχίσει να χάνουν το κόκκινο χρώμα τους.Στις κοπέλες αρέσει το όνομά μου,τα μάτια μου,το χιούμορ μου και το άρωμά μου.Μία κοπέλα μου είχε πει:<<Καλά βρε Ραφαήλ έχεις υπέροχο όνομα,υπέροχα μάτια,τι να πω...>>.Αργότερα η ίδια άρχισε να μου κάνει κοπλιμέντα για το άρωμά μου:<<Αχ,τι ωραίο άρωμα που φοράς Ραφαήλ>>,<<Για κάτσε να μυρίσω το άρωμά σου Ραφαήλ(το μυρίζει)Αχ,τι υπέροχο άρωμα>>κτλ.Μια μέρα μου είπε κι η κολλητή της πως έχω ωραίο άρωμα.Η ειρωνεία είναι πως αυτή η κοπέλα που μου έκανε τα κοπλιμέντα ήταν η αδερφή της κοπέλας που μου αρέσει!!!Τέλος πάντων,αυτά για'μένα. | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τρι Ιαν 18, 2011 4:33 am | |
| Καταμαυρα μαλλιά, με φρατζα, καστανα ματια, αδυνατος και δυστυχως με ακμη | |
|
| |
Ange Ushiromiya Τριτοετής
Posts : 104 Join Date : 18/01/2011 Age : 29 Place : Over the Hills and Far Away
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 24 εκ, ξύλο από μαόνι, με πυρήνα από κομμάτι από κόκκαλο θέστραλ και τρεις σταγόνες δηλητήριο ακρομαντούλας, ιδανικό για κατάρες και μεταμορφώσεις. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνείπ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τρι Ιαν 18, 2011 8:41 am | |
| Καστανά ανοιχτά, σπαστά, φουντωτά μαλλιά. Καστανά μάτια. 1,65 ύψος. Όχι υπερβολικά αδύνατη. Με γυαλιά μυωπίας.Αυτά τα ενδιαφέροντα από εμένα. | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Κυρ Ιαν 23, 2011 12:04 pm | |
| ειμαι ψηλος και ξερω να ντυνομαι.. | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Δευ Ιαν 24, 2011 1:28 pm | |
| Σκεφτομαι να βαλω σκουλαρικι | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τρι Ιαν 25, 2011 4:48 am | |
| | |
|
| |
Dark Princess Εκτοετής
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Κυρ Ιαν 30, 2011 4:07 am | |
| Να βαλειςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Πεμ Φεβ 03, 2011 4:52 am | |
| Στο αυτη ρ, στο αριστερο. Λετε,ε ? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Κυρ Φεβ 06, 2011 12:59 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Δευ Φεβ 07, 2011 6:10 am | |
| Μπααα. Πολυ τρελιαρικο για μενα. Ασε που...εδω ειμαστε δεν χανόμαστε. Ας κανω στο αυτι και σε αλλη φαση, βλεπουμε. Τελικα, λέτε να βάλω, ε? | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τρι Φεβ 08, 2011 1:01 pm | |
| Σαράντη πάμε μαζί! Εγώ με σκούρα καφέ μάτια που αν είμαι χαρούμενη γίνονται πιο ανοιχτά, απαίσια σγουρά μαλλιά και σπυράκια :': | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τετ Φεβ 09, 2011 11:31 am | |
| Ναι, παμε! Σοβαρα τωρα. Τι απαισια μαλλια και σπυρακια λες ρ κοπελια? Κουκλα εισαι Και τα σπυρακια πού τα είδες? | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τετ Φεβ 09, 2011 11:33 am | |
| Σοβαρά μιλάω κι εγώ! Έχω σπυράκια...εσύ δεν τα είδες! - Σπόιλερ:
Κούκλα; Sure...
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τετ Φεβ 09, 2011 11:41 am | |
| Ελα ρ, δεν εχεις. Ολες εχουν λιγα. Τι να πω? Μηπως εβαλες 10 στωσεις μακιγιαζ και μου τα εκρυψες? Παντως το προσωπο σου ειναι...extrordinary Ναι ρ. Απο ομορφια το χεις. - Σπόιλερ:
Γκουχ γκουχ.
| |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τετ Φεβ 09, 2011 11:43 am | |
| Δε βάζω μέικ-απ... Ακριβώς...γκουχ γκουχ! - Σπόιλερ:
Τέλος το σπαμ!
| |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τετ Φεβ 09, 2011 11:45 am | |
| χαχαχαχαχαχ τι λές υπάρχουν άλλες που βάζουν και ένα τόνο αλλά και πάλι φαίνονται! εγώ ούτε ένα δεν είδα! εγώ είμαι κοντή! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τετ Φεβ 09, 2011 12:55 pm | |
| Να, βλεπεις Μαρινα? Ολοι αυτο σου λενε. Δεν φαινονται ρε. Μια χαρα εισαι. Ναι, το ειπαμε, οτι εισαι κοντουλα. | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τετ Φεβ 09, 2011 12:56 pm | |
| Δε φαίνονται στις φωτογραφίες...κάτι παραπάνω ξέρω...
| |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τετ Φεβ 09, 2011 12:57 pm | |
| δεν πειραζει μην αγχονεσαι της ηλικιας ειναι 8α φυγουνε μη μασας | |
|
| |
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Πεμ Φεβ 10, 2011 11:11 am | |
| Μαρινα αντε φυγε μωρη που εχεις σπυρακια! Τα αλλα απλα ασχολιαστα! | |
|
| |
| Πώς είσαι εμφανισιακά? | |
|