| Πώς είσαι εμφανισιακά? | |
|
+40Vicky12 Hermione J Granger Μαρίνα.Potter Martha_Loves_Ron Josh Farro marina forever Hermione Jean Granger panos theo Mia Melanie Hawkins anton xert You-Know-Who 2411 Gellert Grindelwald Albus P.W.B. Dumbledore Amycus~Colin Creevey Sirius_Black Andromeda Black Electra Black Scabior The Snatcher Ange Ushiromiya Beedle The Bard Albus Dumbledore Perenelle Flamel Marlene McKinnon Dark Princess Maria Lovegood Remus Lupin Lily Luna Potter Weasley Nena Cahill-Malfoy Bellatrix Lestrange Autumn Princess Αλαφροπάτητος Elf in the forest stacy_weasley Βασουλα Μαγισσουλα Vicky_Diggory Salazar Slytherin Christine Tonks William Penn Helga Hufflepuff Rowena Ravenclaw 44 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Σαβ Απρ 16, 2011 9:42 am | |
| Οι κωδικοί είναι: - Κώδικας:
-
[strike]μήνυμα[/strike] Τέλος το σπαμ | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Σαβ Απρ 16, 2011 9:48 am | |
| Έχει τρελαθεί ο μπρόουζερ.. Άλλες φορές τα αναγνωρίζει άλλες φορές όχι.
Τέλος και από εμένα..! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Σαβ Απρ 16, 2011 9:52 am | |
| Και που λέτε εγώ είμαι ξανθός, με πράσινα μάτια, χωρίς γυαλιά. Αυτά And you Μιχαήλ Αρχάγγελε; | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Σαβ Απρ 16, 2011 9:57 am | |
| Εγώ είμαι ψηλός, μελαχρινός, γυμνασμένος με ίσιο μαλλί και καστανά μάτια. Πιστεύω σε ανταγωνίζομαι επάξια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Σαβ Απρ 16, 2011 10:06 am | |
| Ας λέμε ισάξια Μπες λίγο τσατ. | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Κυρ Απρ 17, 2011 2:02 am | |
| Τστστστσ....ωραιος επιμελητης και διαχειριστης....σπαμμαρετε ασύστολα.
Εγω δεν ξερω τι ειχα πει παλιοτερα αλλα παντως τωρα, εχει μειωθει η ακμη μου αρκετα και εχω ισια μαλλια με φρατζα, καπως σαν του jb αλλα ΕΓΩ τα ειχα ετσι πριν γινει γνωστο αυτο το μιξιαρικο. | |
|
| |
You-Know-Who 2411 Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο από μαόνι, 27 εκ., με πυρήνα από τρίχα ουράς Κένταυρου, ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τρι Απρ 26, 2011 9:59 am | |
| βασικα υπερβολικα κοντος (1.65 με το ζορι ) αδυνατος αλλα με την γυμναστικη καμια απολυτως σχεση.. μαυρα μαλλια, καστανα ματια... (πρωτοτυπια ) αυτος ειμαι πανα κατω.. | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τετ Απρ 27, 2011 2:02 am | |
| Λεω να υδρίσω την Ενωση Μαυρομαλλιδων Ελληνων. Οσοι εχουνε καταμαυρα μαλλια και ΟΧΙ ΣΚΟΥΡΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ειναι ευπροσδεκτοι. - Σπόιλερ:
Σορρυ για το Σπαμ
| |
|
| |
anton xert Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Πεμ Μάης 12, 2011 11:48 am | |
| | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τετ Αυγ 10, 2011 12:50 pm | |
| 1,69 ,καστανό ξανθα σγουρα μακρυά μαλλιά ,γυαλιά και μια πλάγια φράντζα..Εξαλλου έχω βαλει και πολλές φωτογραφίες
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Maria Sunfit στις Πεμ Ιουν 21, 2012 6:20 am, 1 φορά | |
|
| |
panos theo Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Κέδρος,με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου,35 εκατοστά,εύκαμπτο,ειδικευμένο στα δυνατότερα προστατευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τρι Αυγ 16, 2011 11:31 pm | |
| καστανα ματια αδινατος 1,71 και καστανα μαλια... | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τετ Αυγ 17, 2011 11:49 am | |
| Ας χωθώ κι εγώ.. Είμαι σε κανονικά κιλά,1,69 με μελί μάτια που στον ήλιο γίνονται λαδί,καστανόξανθα σπαστά μακριά μαλλιά (αν και τώρα τα'χω βάψει πυρόξανθα και όλοι νομίζουν ότι είναι φυσικό ) και ανοιχτό δέρμα (εκνευριστικό χειμώνα καλοκαίρι να σε λένε "γάλα" ) | |
|
| |
marina forever Εβδομοετής
Posts : 802 Join Date : 22/07/2011 Age : 27 Place : iraklio kritis
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Καρυδιάς με πυρήνα απο λέπι γοργόνας των Φίτζι, 21 εκατοστά, εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Κυρ Αυγ 28, 2011 6:46 am | |
| λοιπόν... 1.67 ύψος και λεπτή! με καστανόξανθα μαλλιά και μελί μάτια..και είμαι λίγο πολύ γυμνασμένη.. | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τρι Οκτ 11, 2011 1:27 pm | |
| Εγώ είμαι καροτομάλλης, με φακίδες (οι οποίες φαίνονται πιο πολύ όταν έχει ήλιο), ύψος 1,70, κιλά δεν έχω ιδέα αλλά κοιλίτσα πρέπει να' χω (άσχετα που όλοι μου λένε ότι είμαι μια χαρά :Ρ). Χμ... Πράσινα μάτια... Ποζέρι... αυτά Ναι εμένα περιγράφω όχι τον Ρον. Αυτά - Σπόιλερ:
Μήπως επειδή υπάρχει το Take of your Avatar είναι λίγο άχρηστο αυτό το τόπικ;
| |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τρι Ιαν 03, 2012 12:34 pm | |
| ψηλη,σχετικα αδυνατη.με μακρια καστανα σγουρα μαλλιαα!!! | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Πεμ Ιαν 05, 2012 12:47 pm | |
| κοντη(1.60 το πολύ-είμαι ακόμα στην ανάπτυξη! ;Ρ) , αδυνατη με πρασινογαλαζιομελι ματια που όπως σχεδόν σε όλους εδώ αλλάζουν σε σχέση με τα ρούχα που φοράω σγουρά μακριά μαυρα μαλλια προς το καστανο ολόισια δόντια(άξιζε η ταλαιπωρία των σιδερακίων) ασπρούλα μονίμως
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μαρινα.ποττερ;Ρ στις Τετ Φεβ 15, 2012 10:51 am, 1 φορά | |
|
| |
Hermione J Granger Εκτοετής
Posts : 256 Join Date : 15/12/2011 Age : 32 Place : London,England,GB,United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τρι Ιαν 24, 2012 7:25 am | |
| Χμμμμ,λοιπόν...Είμαι κοντή (1.60),κανονική νομίζω σε βάρος (52 kg),έχω καστανά σκούρα μάτια,είμαι σε μόνιμη βάση χλωμή και το φυσικό μου χρώμα μαλλιών είναι ανάμειξη καστανού ανοιχτού και ξανθού σκούρου. | |
|
| |
Vicky12 Θεραπευτής στον Άγιο Μάνγκο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 25cm απο ξύλο κερασίας ακαμπτο, με καρδιά απο τρίχες και λέπια γοργονανθρώπου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Πεμ Φεβ 23, 2012 12:27 pm | |
| υψος 162, αδυνατη, καστανα ματια , σκουρα καστανα μακρια σγουρα μαλλια, με ενα μονιμο μαυρισμα ακομα και το χειμωνα.. αυτα νομιζω | |
|
| |
Evilittled3vil Εκτοετής
Posts : 304 Join Date : 25/03/2012 Age : 28 Place : Χανιά, Κρήτη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 cm από ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από φτερό πήγασου. είναι άκαμπτο. ειδικό για ξόρκια επίθεσης και φονικές κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τετ Μάης 02, 2012 4:15 am | |
| 1.67 , 60 κιλά, μακριά καστανά μαλλιά, καστανογκριζοπράσινα μάτια, άσπρη σαν το γάλα μικρά χείλια, μύτη σαν γαλλική αλλά όχι τελίως! | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τετ Μάης 02, 2012 6:05 am | |
| Μικρά χείλια Χειλάρες είναι μωρήη πατσαούραααα | |
|
| |
Narcissa Black Εκτοετής
Posts : 344 Join Date : 07/06/2012 Place : Grimmauld Place number 12
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκατοστά,τρίχα μαλλιών Βέλας για πυρήνας,από ροδόξυλο,με σχέδια από ανοιχτόχρωμο ξύλο.Ιδανικό για κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Παρ Ιουν 08, 2012 4:07 am | |
| Κανονικό βάρος,υπερβολικά ψηλή( )καστανά μαλλιά που στον ήλιο φαίνονται κάπως κόκκινα,μελιά μάτια,χλωμό δέρμα...αυτά | |
|
| |
Μιχαέλα_Diggory Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 20 εκ. Ξύλο Πεύκου με πυρήνα από φτερό Φοίνικα!!Κατάλληλο για προστατευτικά ξόρκια!!Άκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σιβύλλα Τρελόνι
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Τετ Ιουν 20, 2012 7:35 pm | |
| 1.70,57 κιλά,ξανθά μαλλιά αλλά το καλοκαίρι γίνονται πιο ξανθά,γαλαζοπράσινα μάτια και φοράω σιδεράκια!!! | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πώς είσαι εμφανισιακά? Παρ Σεπ 27, 2013 8:45 am | |
| ψηλη μαυτομαλα με μπουκλες και εχω καστανομαυρα ματια. σας καλιψα? | |
|
| |
| Πώς είσαι εμφανισιακά? | |
|