| Ζητώ σε Γάμο... | |
|
+23Hermione Jean Granger Damon Salvador Filius Flitwick Perenelle Flamel cuthalion Mia Melanie Hawkins anton xert Albus P.W.B. Dumbledore Elf in the forest Vicky_Diggory Andromeda Black Sirius_Black Hermione Granger Βασουλα Μαγισσουλα Gellert Grindelwald Salazar Slytherin Εκάτη Bellatrix Lestrange Marlene McKinnon Electra Black Beedle The Bard Helga Hufflepuff Remus Lupin 27 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Πεμ Φεβ 17, 2011 1:00 pm | |
| Δεν ήταν υπονοούμενο... Ξεκάθαρα το είπα! | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Παρ Φεβ 18, 2011 5:33 am | |
| Oποτε γκουχ γκουχ...μπορώ να το θεωρησω αυτο υπερ μου? | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Παρ Φεβ 18, 2011 5:58 am | |
| Γκουχ γκουχ περιμένω μια απάντηση | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Παρ Φεβ 18, 2011 6:00 am | |
| Γκουχ γκουχ. Σαν τρελος. Οπως ειπαν και οι παραπανω: Σε θελω με θελεις, γιατι δεν παντευομαστε? | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Παρ Φεβ 18, 2011 6:01 am | |
| Όποτε θες | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Παρ Φεβ 18, 2011 6:03 am | |
| Yπεροχα. Μιχαλη, κριμα αλλα ακομα μπακουρι σε βλεπω. Μαρινα μοναδικη μου αγαπη, θελεις πολιτικο? | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Παρ Φεβ 18, 2011 6:04 am | |
| Όχι! θέλω θρησκευτικό αν το θέλεις κι εσύ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Παρ Φεβ 18, 2011 6:07 am | |
| Eγω θελω πολιτικο, να μας παντρεψει ο Μπουταρης. Αλλα αν εσυ θες θρησκευτικο....υποχωρω Γιατι? θες νυφικο? | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Παρ Φεβ 18, 2011 6:08 am | |
| Ναι...είμαι πολύ παραδοσιακή - Σπόιλερ:
Με δελεάζει βέβαια και το γεγονός ότι θα σε πατήσω!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Παρ Φεβ 18, 2011 6:09 am | |
| E, και στον πολιτικο μπορεις να τα κανεις και τα δυο. Εγω δεν θελω παπαδες και ψαλμους | |
|
| |
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Παρ Φεβ 18, 2011 9:41 am | |
| Παιδια κουμπαρα δεν βρηκατε ετσι?? | |
|
| |
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Παρ Φεβ 18, 2011 11:51 am | |
| - Gellert Grindelwald έγραψε:
- Μιχάλη, σιγά την κοπέλα. Δεν έχασες και τπτ!
Πανο δεν ξερετε τι χανετε και οι δυο, οποτε μη λες μεγαλα λογια ! Αυτα που χανετε τα ξερω μονο εγω...Εεε αγαπη μου ???????????? | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Παρ Φεβ 18, 2011 11:54 am | |
| Κώστα, το έκανες τόσο μελό που στάζεις! | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Παρ Φεβ 18, 2011 11:55 am | |
| Αφήστε καλέ τον άνθρωπο να εκφράσει τον έρωτά του! | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Παρ Φεβ 18, 2011 12:06 pm | |
| - Beedle The Bard έγραψε:
- E, και στον πολιτικο μπορεις να τα κανεις και τα δυο. Εγω δεν θελω παπαδες και ψαλμους
Ειλικρινά έχω λιώσει με αυτό το σχόλιο.... | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Παρ Φεβ 18, 2011 1:09 pm | |
| χαχαχαχαχα ασχολίαστο Μιχάλη!!!!
Πάνο άμα ήταν η ζήλια ψώρα θα γέμιζε όλη χώρα!
Πές τα μωρό μου!!! μπράβο Μαρίνα μου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Σαβ Φεβ 19, 2011 5:20 am | |
| - Remus Lupin έγραψε:
- Beedle The Bard έγραψε:
- E, και στον πολιτικο μπορεις να τα κανεις και τα δυο. Εγω δεν θελω παπαδες και ψαλμους
Ειλικρινά έχω λιώσει με αυτό το σχόλιο.... Δεν βλεπω πουθενα κατι αστειο... Ολγα, η αληθεια ειναι πως οχι...δεν εχουμε βρει (νομιζω) | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Σαβ Φεβ 19, 2011 5:25 am | |
| Βρήκα κουμπάρους...αρκεί να συμφωνεί κι ο Σαράντης! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Σαβ Φεβ 19, 2011 11:54 am | |
| Εμ, αν μου τους ελεγες κιολας θα μπορούσα να αποφασίσω καλύτερα | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Σαβ Φεβ 19, 2011 11:56 am | |
| Η Ελπίδα με τον Κωνσταντίνο! | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Σαβ Φεβ 19, 2011 12:01 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Σαβ Φεβ 19, 2011 12:05 pm | |
| Ολυμπία μου!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που με δέχτηκες. Βασικά εγώ νόμιζα πως δεν απάνταγες για να μην μου το πεις και να μου το φέρεις απο το μσν μαλακά, αλλά όταν μου είπες τι έγινε, χαλάρωσα. Είσαι η αγαπημένη μου Μία και μοναδική I love you baby..... Και επειδή εγώ δεν είμαι ξενέρωτος, σα κάτι άλλους ( ναι πετάω υπονοούμενα ).... For my lover: https://www.youtube.com/watch?v=sw959tGQlOIΔεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από εσένα... I love you so much!!! Πότε θα γίνει ο γάμος; Ποιοι θα είναι οι κουμπάροι; Πότε θα πάρουμε κρεβάτι; | |
|
| |
Εκάτη Θεραπευτής στον Άγιο Μάνγκο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 23 εκ., κοκκινόξυλο, ευλύγιστο, με πυρήνα από λέπια Γοργονάνθρωπου, ιδανικό για αμυντικά ξόρκια και μεταμορφώσεις Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Σαβ Φεβ 19, 2011 12:07 pm | |
| αν με θέλετε γίνομαι εγώ κουμπάρα πάντως | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Σαβ Φεβ 19, 2011 12:11 pm | |
| Προτείνω για Κουμπάρους κάποιους που αγαπάμε - Σπόιλερ:
(όλον τον κόσμο εδώ αγαπάμε,αλλά δεν γίνεται να τους βάλουμε όλους... )
Κώστα και Μήτσο λέω! Κρεβάτι θα πάρουμε όταν πάρουμε σπίτι δηλαδή όταν μαζέψουμε 20000 γαλέρες - Σπόιλερ:
1γαλέρα=7,50 ευρώ
για να πάρουμε σπίτι,και μαζί με τα υπόλοιπα έπιπλα,παίρνουμε και το κρεβάτι! Για τον γάμο δεν ξέρω... Εσύ πότε λες; Όλοι από εδώ καλεσμένοι εννοείται! (μη περιμένεις καμμιά μεγάλη προίκα,εεε; )
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Helga Hufflepuff στις Σαβ Φεβ 19, 2011 12:16 pm, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζητώ σε Γάμο... Σαβ Φεβ 19, 2011 12:13 pm | |
| Κουμπάρους 2 αγόρια; Θέλουμε και ένα κορίτσι...Δεν γίνεται κουμπάροι με 2 άντρες Πώς θα κάνω αυτό που λένε....ο κουμπάρος ( εγώ ) και η κουμπάρα ( μία ) τρεις φορές την εβοδμάδα Ελα ρεε!!! Ψεματάκι!! Θα σε αγαπάω φορ έβερ!!! Κρεβάτι θα πάρουμε πρώτα. Να δοκιμαστούμε Την επόμενη Κυριακή; Το πρωί; | |
|
| |
| Ζητώ σε Γάμο... | |
|