✯ PotterLand ✯
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

✯ PotterLand ✯

For us, Magic will never truly end...

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Για όλα τα παράπονα, τις προτάσεις ή τις απορίες σας, υπάρχει ειδική κατηγορία στο Υπουργείο με όνομα Τμήμα Μαγικής Συνεργασίας και Μαγικής Συντήρησης.
Η Potterland's Press είναι επιτέλους ΕΔΩ!!! Ενημερωθείτε στους κοιτώνες σας για περισσότερες λεπτομέρειες της εφημερίδας μας!
Το φετινό πρωτάθλημα των Κοιτώνων βρίσκεται στα μέσα του. Τη βαθμολογία θα βρείτε στην ενότητα 'House Cup'
............................................................
Κάθε αλλαγή στο team γίνεται για τη βελτίωση του φόρουμ και ευελπιστούμε σε μια γόνιμη συνεργασία!
Ένας από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς μας περιμένει τους Μάγους και τις Μάγισσες. Ενημερωθείτε στους κοιτώνες σας για το μηνιαίο High Sorcery!
Προσεχώς η πρώτη προπόνηση Κουίντιτς των ομάδων μας! Θα ενημερωθείτε σύντομα για τόπο και χρόνο!

Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!"

Πήγαινε κάτω 
+32
Harry_Potter092000
Martha_Loves_Ron
yaka36
ria
Vampire Princess
Mia Melanie Hawkins
rose weasley
monicandler
Pesky_Pixie
Perenelle Flamel
Blizzard
Filius Flitwick
Vicky_Diggory
Gellert Grindelwald
Helga Hufflepuff
Ronerm
Mrs.Black
harry potter 10
You-Know-Who 2411
Ethan Wate
Electra Black
cuthalion
Εκάτη
Βασουλα Μαγισσουλα
Bellatrix Lestrange
Lily Luna Potter Weasley
Marlene McKinnon
Albus P.W.B. Dumbledore
Sirius_Black
Beedle The Bard
Amycus~Colin Creevey
Remus Lupin
36 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Ποιος από τους δύο;
Τζέιμς Πότερ
Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 Vote_lcap53%Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 Vote_rcap
 53% [ 23 ]
Σέβερους Σνέιπ
Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 Vote_lcap47%Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 Vote_rcap
 47% [ 20 ]
Σύνολο Ψήφων : 43

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
harry potter 10
Εβδομοετής
Εβδομοετής
harry potter 10

Place : Θεσσαλονίκη

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Ραβδί: Κοκκινοξυλο με πυρήνα από λέπια δράκου 27 εκατοστά. Ευλύγιστο
Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνείπ

Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!"   Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Μάης 17, 2011 10:56 am

Eγώ πιστεύω πως ταιριάζει περισσότερο με τον τζέιμς..με τον σνέιπ περισσότερο για φίλοι αλλά αν η λίλι επέλεγε τον σνέιπ τότε αυτός και όλα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Mrs.Black
Τριτοετής
Τριτοετής
Mrs.Black

Place : νικαια

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: ξύλο από Έλατο, 22 εκ., με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα, πολύ καλό για επιθετικά ξόρκια
Aγαπημένος Καθηγητής: Άλαστωρ Μούντι

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!"   Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Μάης 18, 2011 5:45 am

πραγματικα δεν ξερω.
ο σνειπ την αγαπουσε αλλα οπως και να το κανουμε δεν νομιζω ποτε η λιλι να τον εβλεπε κατι παραπανω απο φιλο..
και ο τζειμς μπορει οντως να ηταν ανωριμος αλλα και ποιος δεν ειναι στην ηλικια του? μετα ωριμασε και την αγαπουσε κιολασ Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 829543
και αν η λιλι δεν ειχε παντρευτει το τζειμς δεν θα υπηρχε και ο harry Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 829543

οποτε ψηφιζω τζειμσ ^^
Ronerm
Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Ronerm

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Σλίθεριν Σλίθεριν
Ραβδί:
Aγαπημένος Καθηγητής:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!"   Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Μάης 19, 2011 4:23 am

Σνέιπ με χίλια! Πραγματικά αυτό που ένιωθε για την Λίλυ ήταν αγνή αγάπη, που δεν την έλεγχε. Την αγαπούσε τόσο πολύ, τη νοιαζόταν και ήθελε το καλό της. Η αγάπη αυτή κράτησε για πάντα ως και την τελευταία στιγμή της ζωής του. Ήταν πολύ καλός χαρακτήρας και αδικήθηκε ενώ ο Τζέιμς παρουσιαζόταν ως ο κοινωνικός, ο καλός, ο μάγκας. Επίσης οι πραξεις του σαν νέος με έκαναν να τον αντιπαθήσω και να συμπαθήσω ακόμη πιο πολύ το Σνέιπ.
Πως να το κάνουμε όμως; Το όνομα Λίλυ έμεινε για πάντα χαραγμένο στην πονεμένη καρδιά του Σνέιπ. Και πιστεύω ότι θα ταίριαζαν και πολύ και ας μην ξεχνάμε ότι ο Σνέιπ πήγε με την μεριά του Βόλντεμορτ σαν κατάσκοπος!
Helga Hufflepuff
Honored Wizard
Honored Wizard
Helga Hufflepuff

Place : Hogwarts-SaLoNikA

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Χάφλπαφλ
Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή.
Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!"   Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Μάης 19, 2011 6:58 am

Εμ εδώ αγαπητέ μου έχεις άδικο...
Εγώ ψηφίζω λευκό στη προκειμένη περίπτωση,αλλά να ξέρεις,παρόλο που λατρεύω τον Σνέιπ,σε αυτό που λες στο τέλος έχεις άδικο.

Ο Σνέιπ αρχικά στη πλευρά του Βόλντεμορτ πήγε αρχικά σαν Θανατοφάγος.
Αληθινός Θανατοφάγος.
Μόνο από τη στιγμή εκείνη που άρχισε να κινδυνεύει η ζωή της Λίλυ έγινε κατάσκοπος.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Helga Hufflepuff στις Πεμ Μάης 19, 2011 7:30 am, 1 φορά
https://potterland.forummotion.com/forum.htm
Ronerm
Ronerm

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί:
Aγαπημένος Καθηγητής:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!"   Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Μάης 19, 2011 7:03 am

Tότε αυτό δείχνει πόσο μεγάλη ήταν η αγάπη του.
Άλλαξε στρατόπεδο, ιδεολογίες κλπ μόνο και μόνο επειδή κινδύνευε η αγάπη του!!
Marlene McKinnon
Marlene McKinnon

Place : Puff's common

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια...
Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!"   Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Μάης 19, 2011 7:15 am

Και ταυτοχρονα δειχνει και το διεφθαρμενο του χαρακτηρα...
Ronerm
Ronerm

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί:
Aγαπημένος Καθηγητής:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!"   Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Μάης 19, 2011 8:05 am

Αν , εννοείς διεφθαρμένο κάποιον που έκανε τα πάντα για την αγάπη του τότε ναι είναι διεφθαρμένος. Πραγματικά πολλές φορές οι αποφάσεις που βγαίνουν από την καρδιά δεν είναι λογικές!
Marlene McKinnon
Marlene McKinnon

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια...

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!"   Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Μάης 20, 2011 3:16 am

Ασφαλως το οτι γυρισε στην καλη πλευρα του το αναγνωριζουμε ολοι.

Αλλα η στροφη του στις Σκοτεινες Τεχνες απο μικρη ηλικια, η αντιμετωπιση προς τους μαγκλ πλην της Λιλης σαν σκουπιδια, η απαραδεκτη συμπεριφορα του σαν καθηγητης, δεν εχουν καμια σχεση με τις αποφασεις απο καρδιας.
Beedle The Bard
Εκπαιδευτής Δράκων
Εκπαιδευτής Δράκων
Beedle The Bard

Place : Salonika

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ράβενκλοου
Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!"   Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Μάης 20, 2011 3:40 am

Ναι...ολα αυτα αφου ειχε πληγωθει ανεπανόρθωτα από την Λιλυ. Παιδια δεν βλεπετε οτι η Ρόουλινκ διατηρει μια εμφανως αντι-σλιθερινική στάση σε όλα της τα βιβλια? Ειλικρινα, αυτη η γυναικα ειναι που τα εχει δημιουργησει ολα και αν αυτη ηταν απροκαλυπτα με το μερος των Γκριφιντορ. Δεν λεω οτι οι Θανατοφαγοι ειναι παρεξηγημενοι αλλα και οι Γκριφιντορς κοντευουν να θεοποιηθούν απο τη Ροουλινκ.
Σπόιλερ:

Εγω και οσοι υπερασπιζομαστε τον Σεβερους παταμε στα λιγα επιχειρηματα υπερ του ενω Ολγα, και οι υπολοιπο υπερ του Τζειμς εχετε να χρησιμοποιήσετε περισσοτερα επιχειρηματα επειδη και μονο ο Τζειμς ηταν πατερας του πρωταγωνιστη.
Marlene McKinnon
Marlene McKinnon

Ταυτότητα Μάγου

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!"   Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Μάης 20, 2011 3:47 am

Σαραντη αυτο που λες δεν ειναι αληθεια... απλα εχουμε διαφορετικες αποψεις.

Δεν ειναι απαραιτητο οτι τον υποστηριζουμε γιατι ειναι πατερας του πρωταγωνιστη και τουλαχιστον δικια μου περιπτωση ειναι λαθος.

Νομιζω οτι τα επιχειρηματα μου ειναι απολυτα λογικα Σαραντη οπως και τα δικα σου, ποτε δεν ειπα οτι ο Σνειπ δεν αλλαξε για τη Λιλυ ουτε οτι ο Τζειμς ηταν γαϊδουρι στα περισσοτερα χρονια του στο Χογκουαρτς. Απλα πεισματικα δεν βλεπεις και την αλλη πλευρα, και αυτο δεν ειναι και τοσο λογικο.
Beedle The Bard
Εκπαιδευτής Δράκων
Εκπαιδευτής Δράκων
Beedle The Bard

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!"   Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Μάης 20, 2011 5:10 am

Δεν λεω οτι τον υποστοιριζεις επειδη ειναι πατερας του Χαρι αλλα οτι η Ροουλινγκ σας έδωσε περισσοτερα επιχειρηματα.
Και δεν ειναι οτι το βλεπω πεισματικα αλλα ενα τετοιο ατομο δεν αξιζε νομιζω το ενδιαφερον της Λιλυ.
Ronerm
Ronerm

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί:
Aγαπημένος Καθηγητής:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!"   Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Μάης 20, 2011 5:43 am

Θα συμφωνήσω και όπως ο Σνέιπ είχε κλήση από αρχή προς τις σκοτεινές τέχνες έτσι και ο Τζέιμς από μικρός ήταν ανώριμος, ανόητος, ψώνιο, δήθεν μάγκας, επιδειξίας κλπ κλπ.!!!

Επίσης πιστεύω ότι η καρδιά δεν έχει να κάνει με τις ιδεολογίες, απλώς επηρεάζει. Τους μισούσε τους Μαγκλ, επειδή έτσι ήταν η ανατροφή του και σχημάτισε μία αρνητική γνώμη για αυτούς. Επίσης όσον αφορά την αυστηρότητα σαν καθηγητής πάλι το φταίξιμο δεν είναι δικό του. Τα δύσκολα και γεμάτα αναταραχές παιδικά του χρόνια, οι φασαρίες και ο έντονος ρατσισμός που βίωσε από τους (δήθεν) "γενναίους" Marauders και η αγάπη-πάθος που ένιωθε για την Λίλυ σε συνδυασμό με το μίσος προς τον Τζέιμς και την λύπη που προτίμησε εκείνον τον έκαναν να είναι αυστηρός και ίσως στα πρόσωπα αυτών των μαθητών να έβλεπαν πάλι εκείνους τους ανώριμους νέους που του είχαν κάνει τη ζωή κόλαση.

Και μην λες ότι δεν δείχνει εύνοια η Ρόουλινγκ προς τους Γκρίφιντορ και σνομπάρει κάπως τους Σλίθεριν. Και όχι δεν είναι ότι δεν βλέπουμε από πείσμα την άλλη πλευρά, αλλά λόγω απόψεων και ιδεολογιών δεν αλλάζουμε τόσο εύκολα γνώμη για κάποιον!
Beedle The Bard
Εκπαιδευτής Δράκων
Εκπαιδευτής Δράκων
Beedle The Bard

Ταυτότητα Μάγου

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!"   Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Μάης 21, 2011 12:41 pm

Για αλλη μια φορα συμφωνω με τον Αλεξανδρο!!!
Ετσι....χώστα στον χαζο-τζίμς....
Gellert Grindelwald
Κυνηγός Βαμπίρ
Κυνηγός Βαμπίρ
Gellert Grindelwald

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!"   Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Μάης 21, 2011 12:43 pm

Θεωρώ πως ο καλύτερος πατέρας για ανατροφή θα ήταν ο Σέβερους. Ένας άνθρωπος με προσοχή, με παρατηρηκότητα και πολύ πειθαρχημένος. Αλλά αν είχε πατέρα τον Σέβερους δεν θα ήταν ο Εκλεκετός. Άρα ο Τζέιμς έπρεπε να τον μεγαλώσει για να γίνει αυτός που έγινε.
Marlene McKinnon
Marlene McKinnon

Ταυτότητα Μάγου

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!"   Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Μάης 21, 2011 1:30 pm

Σπόιλερ:

Τελος παντων εχουμε διαφορερικη αποψη, αλλα οκ το σεβομαι και το σταματαω γιατι δεν εχει και νοημα Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 97354
Παντως μενω στη δικη μου αποψη Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 722702
Ronerm
Ronerm

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί:
Aγαπημένος Καθηγητής:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!"   Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Μάης 21, 2011 2:04 pm

Έλα μωρέ και είχε πλάκα !! Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 16721

Δηλαδή Πάνο, ενώ αναγνωρίζεις ότι ο Σνέιπ θα ήταν καλύτερος πατέρας, προτιμάς τον Τζέιμς για να γίνει ένας πασίγνωστος μάγος (με δόξα και φήμη);
Εκεί στηρίζεις την άποψη σου; Στο ότι ο Τζέιμς θα του επέτρεπε να είναι ο Εκλεκτός και θα του έδινε μία ανατροφή κατάλληλη και λίγο "ψωνίστικη"; Ενώ ο Σνέιπ θα του έδεινε μία ανατροφή οπού θα κυριαρχούσαν η πειθαρχεία και η σεμνότητα.
Beedle The Bard
Εκπαιδευτής Δράκων
Εκπαιδευτής Δράκων
Beedle The Bard

Ταυτότητα Μάγου

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!"   Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Μάης 21, 2011 3:07 pm

Σκοπος δεν ειναι να κρινουμε απο τον Χαρι, και το θεμα μας δεν ειναι ο Χαρι.... Ξεχαστε για λιγο τα επακολουθα της σχεσης Τζειμς-Λιλυ (ενα μουλικο με σημαδι σε σχημα αστραπης στο δοξα πατρι) και επικεντρωθειτε στη σχεση αυτη καθ αυτη....

Πανο, ακομα μερικα απο τα καλα του αξιου αυτου ανθρωπου ονοματι Σεβερους Σνειπ...
Gellert Grindelwald
Κυνηγός Βαμπίρ
Κυνηγός Βαμπίρ
Gellert Grindelwald

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!"   Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Μάης 21, 2011 11:46 pm

Συγχωνεύτηκαν δύο θέματα.

Lly Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω! "
και

Τζέιμς vs Σέβερους
Vicky_Diggory
Εβδομοετής
Εβδομοετής
Vicky_Diggory

Place : Gryffindor Common Room

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες.

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!"   Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Ιουν 22, 2011 5:22 am

Beedle The Bard έγραψε:
Mε τον Σέβερους. Η Λίλυ ήταν ευαίσθητη κοπέλα/ γυναίκα και γι αυτο ταιριάζει περισσότερο στον συναισθηματικότερο χαρακτήρα του Σέβερους. Ακομα φαίνεται πως ο Σνειπ δεν ηταν απλα ερωτευμενος μαζι της αλλα την αγαπούσε, χρόνια, δεκαετίες και θυσίασε την ίδια του τη ζωη για να δώσει αξία στον θανατό της.
Απο την αλλη ο Τζειμς ηταν αρχικα ερωτευμενος με την Λιλυ και επειτα μεσα απο την σχεση τους την αγαπησε ομως ολο ξεκινησε απο ενα καπρίτσιο του Τζειμς, απο την πεποίθηση ότι μπορει να εχει οποια κοπελα θελει.

Εγω λοιπον τασομαι με το μερος του Ημιαιμου Πρίγκιπα και οχι της Καθαροαιμης ψωναρας

συμφωνώ απόλυτα! Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 93841
Filius Flitwick
Χρυσούχος
Χρυσούχος
Filius Flitwick

Place : Birmingham

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: Κυπαρίσσι, πυρήνας από νύχι ιππόγρυπα, 25 εκατοστά - Μαλακό. Ιδανικό για ξόρκια, γητέματα μάχης, κατάρες, πτητικά και κλητευτικά ξόρκια.
Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!"   Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Ιουλ 30, 2011 12:31 pm

Ο Σέβερους νομίζω ότι θα ήταν καλύτερος γαμπρός για την Λίλυ επειδή την αγαπούσε μέχρι και τον θάνατό του. Πραγματική αγάπη. Αφού μέχρι και ο προστάτης του ήταν ελαφίνα, όπως και της Λίλης. Παρόλα αυτά ψήφησα Τζέιμς μόνο και μόνο επειδή μαζί γέννησαν τον πρωταγωνιστή. δεν έχω άλλο λόγο...
Blizzard
Δευτεροετής
Δευτεροετής
Blizzard

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!"   Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Ιουλ 31, 2011 4:35 am

Ο Σεβερους θα ηταν καλυτερος... την αγαπουσε πραγματικα και αληθινα. Αλλα καταπιανοταν με τις σκοτεινες τεχνες, και αυτο την απωθησε, βασικα.
Perenelle Flamel
Κυνηγός Βαμπίρ
Κυνηγός Βαμπίρ
Perenelle Flamel

Place : Οδός Υφαντουργού

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ.

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!"   Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Ιουλ 31, 2011 8:08 am

Σπόιλερ:

Με χιλια Σεβερους.
Τα αισθηματα του Σεβερους ηταν αληθινα!
Μπορουσε να κανει τα παντα για κεινει
Ο τζειμς ηταν απλως ενα ψευτοπαλικαρο που ηθελε να κανει φιγουρα :':
Pesky_Pixie
Πεμπτοετής
Πεμπτοετής
Pesky_Pixie

Place : Π. Φάληρο

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: Πευκο, πυρηνας απο λέπι Γκρίντιλοου, 24 εκατοστα, εύκαμπτο.

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!"   Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Ιουλ 31, 2011 8:21 am

Σέβερους Σνέιπ, και όχι, δεν το είπα βεβιασμένα !! Την αγαπούσε μια ζωή, από μικρό παιδί, και συνέχισε να την αγαπάει ακόμα κι όταν αυτή παντρεύτηκε τον Τζέιμς, και την αγαπάει και μετά τον θάνατό της. Τι λέμε, για χάρη της άλλαξε ολόκληρη τη ζωή του.Είμαι σίγουρη πως ό,τι και να του έκανε, θα εξακολουθούσε να την αγαπάει. Και ο Τζέιμς δεν μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής.
monicandler
Τεταρτοετής
Τεταρτοετής
monicandler

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: από πεύκο με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, 21 εκατοστά
Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!"   Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Αυγ 02, 2011 5:39 am

Θα πω Τζέιμς Πότερ για τον απλούστατο λόγο ότι αν δεν ήταν μαζί αυτοί, δε θα υπήρχε ο Χάρι μας.
rose weasley
Δευτεροετής
Δευτεροετής
rose weasley

Place : ελλαδα

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: 28 εκ. ξυλο λυγερης ευκαμπο , με πυρηνα απο φτερο ιππογρυπα και κομματακια απο κερατο μονοκερου , ιδανικο για μεταμωρφωστεις και προστατευτηκα μαγια

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!"   Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Αυγ 05, 2011 12:32 pm

ο τζειμς την αγαπουσε αλλα το κρατουσε κρυφο αντιθετως ο σεβερους ηταν πολυ καλος της φιλος και δεν κρατουσε τον ερωτα του για εκεινη τοσο κρυφο εγω ειμαι με το μερος του σνεειπ γιατι αν θημαστε οταν ο σεβερους προσπαθουσε να διδαξει στον χαρι με πολυ κοπο πως να εμποδιζει τον βολτεμορτ να μπει στο μυαλο του.οταν το κανει αυτο ο σνειπ για τελευτεα φορα ο χαρι χρισιμοποιη το ξορκι της ασπιδας και μπενει στο μυαλο του καθηγητη προσπαθηστε να θημηθειτε πως συμπεριφεροταν ο πατερας του χαρι στον σεβερους και πειτε μου εγω παντως ειμαι με τον σεβερους!

Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!"
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Πείτε μας το Ζώδιό σας....
» Χάρι vs Βόλντεμορντ !!! Ποιον θα ακολουθούσατε;
» Ο τάφος του James και την Lily
» Η λάθος κίνηση του James και της Lily
» Με ποιον ήρωα μοιάζεται εσωτερικά;

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
✯ PotterLand ✯  :: Σχολή Χόγκουαρτς για Μαγείες και Ξόρκια :: Η Μεγάλη Τραπεζαρία-
Μετάβαση σε: