| Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" | |
|
+32Harry_Potter092000 Martha_Loves_Ron yaka36 ria Vampire Princess Mia Melanie Hawkins rose weasley monicandler Pesky_Pixie Perenelle Flamel Blizzard Filius Flitwick Vicky_Diggory Gellert Grindelwald Helga Hufflepuff Ronerm Mrs.Black harry potter 10 You-Know-Who 2411 Ethan Wate Electra Black cuthalion Εκάτη Βασουλα Μαγισσουλα Bellatrix Lestrange Lily Luna Potter Weasley Marlene McKinnon Albus P.W.B. Dumbledore Sirius_Black Beedle The Bard Amycus~Colin Creevey Remus Lupin 36 απαντήσεις |
|
Ποιος από τους δύο; | Τζέιμς Πότερ | | 53% | [ 23 ] | Σέβερους Σνέιπ | | 47% | [ 20 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 43 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
harry potter 10 Εβδομοετής
Posts : 359 Join Date : 01/11/2010 Age : 27 Place : Θεσσαλονίκη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Κοκκινοξυλο με πυρήνα από λέπια δράκου 27 εκατοστά. Ευλύγιστο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνείπ
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Τρι Μάης 17, 2011 10:56 am | |
| Eγώ πιστεύω πως ταιριάζει περισσότερο με τον τζέιμς..με τον σνέιπ περισσότερο για φίλοι αλλά αν η λίλι επέλεγε τον σνέιπ τότε αυτός και όλα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά | |
|
| |
Mrs.Black Τριτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από Έλατο, 22 εκ., με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα, πολύ καλό για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Άλαστωρ Μούντι
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Τετ Μάης 18, 2011 5:45 am | |
| πραγματικα δεν ξερω. ο σνειπ την αγαπουσε αλλα οπως και να το κανουμε δεν νομιζω ποτε η λιλι να τον εβλεπε κατι παραπανω απο φιλο.. και ο τζειμς μπορει οντως να ηταν ανωριμος αλλα και ποιος δεν ειναι στην ηλικια του? μετα ωριμασε και την αγαπουσε κιολασ και αν η λιλι δεν ειχε παντρευτει το τζειμς δεν θα υπηρχε και ο harry οποτε ψηφιζω τζειμσ ^^ | |
|
| |
Ronerm Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Πεμ Μάης 19, 2011 4:23 am | |
| Σνέιπ με χίλια! Πραγματικά αυτό που ένιωθε για την Λίλυ ήταν αγνή αγάπη, που δεν την έλεγχε. Την αγαπούσε τόσο πολύ, τη νοιαζόταν και ήθελε το καλό της. Η αγάπη αυτή κράτησε για πάντα ως και την τελευταία στιγμή της ζωής του. Ήταν πολύ καλός χαρακτήρας και αδικήθηκε ενώ ο Τζέιμς παρουσιαζόταν ως ο κοινωνικός, ο καλός, ο μάγκας. Επίσης οι πραξεις του σαν νέος με έκαναν να τον αντιπαθήσω και να συμπαθήσω ακόμη πιο πολύ το Σνέιπ. Πως να το κάνουμε όμως; Το όνομα Λίλυ έμεινε για πάντα χαραγμένο στην πονεμένη καρδιά του Σνέιπ. Και πιστεύω ότι θα ταίριαζαν και πολύ και ας μην ξεχνάμε ότι ο Σνέιπ πήγε με την μεριά του Βόλντεμορτ σαν κατάσκοπος! | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Πεμ Μάης 19, 2011 6:58 am | |
| Εμ εδώ αγαπητέ μου έχεις άδικο... Εγώ ψηφίζω λευκό στη προκειμένη περίπτωση,αλλά να ξέρεις,παρόλο που λατρεύω τον Σνέιπ,σε αυτό που λες στο τέλος έχεις άδικο.
Ο Σνέιπ αρχικά στη πλευρά του Βόλντεμορτ πήγε αρχικά σαν Θανατοφάγος. Αληθινός Θανατοφάγος. Μόνο από τη στιγμή εκείνη που άρχισε να κινδυνεύει η ζωή της Λίλυ έγινε κατάσκοπος.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Helga Hufflepuff στις Πεμ Μάης 19, 2011 7:30 am, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Πεμ Μάης 19, 2011 7:03 am | |
| Tότε αυτό δείχνει πόσο μεγάλη ήταν η αγάπη του. Άλλαξε στρατόπεδο, ιδεολογίες κλπ μόνο και μόνο επειδή κινδύνευε η αγάπη του!! | |
|
| |
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Πεμ Μάης 19, 2011 7:15 am | |
| Και ταυτοχρονα δειχνει και το διεφθαρμενο του χαρακτηρα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Πεμ Μάης 19, 2011 8:05 am | |
| Αν , εννοείς διεφθαρμένο κάποιον που έκανε τα πάντα για την αγάπη του τότε ναι είναι διεφθαρμένος. Πραγματικά πολλές φορές οι αποφάσεις που βγαίνουν από την καρδιά δεν είναι λογικές! | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Παρ Μάης 20, 2011 3:16 am | |
| Ασφαλως το οτι γυρισε στην καλη πλευρα του το αναγνωριζουμε ολοι.
Αλλα η στροφη του στις Σκοτεινες Τεχνες απο μικρη ηλικια, η αντιμετωπιση προς τους μαγκλ πλην της Λιλης σαν σκουπιδια, η απαραδεκτη συμπεριφορα του σαν καθηγητης, δεν εχουν καμια σχεση με τις αποφασεις απο καρδιας. | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Παρ Μάης 20, 2011 3:40 am | |
| Ναι...ολα αυτα αφου ειχε πληγωθει ανεπανόρθωτα από την Λιλυ. Παιδια δεν βλεπετε οτι η Ρόουλινκ διατηρει μια εμφανως αντι-σλιθερινική στάση σε όλα της τα βιβλια? Ειλικρινα, αυτη η γυναικα ειναι που τα εχει δημιουργησει ολα και αν αυτη ηταν απροκαλυπτα με το μερος των Γκριφιντορ. Δεν λεω οτι οι Θανατοφαγοι ειναι παρεξηγημενοι αλλα και οι Γκριφιντορς κοντευουν να θεοποιηθούν απο τη Ροουλινκ. - Σπόιλερ:
ΟΜΓΚ, πρωτη φορα την κατηγορω για κατι
Εγω και οσοι υπερασπιζομαστε τον Σεβερους παταμε στα λιγα επιχειρηματα υπερ του ενω Ολγα, και οι υπολοιπο υπερ του Τζειμς εχετε να χρησιμοποιήσετε περισσοτερα επιχειρηματα επειδη και μονο ο Τζειμς ηταν πατερας του πρωταγωνιστη. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Παρ Μάης 20, 2011 3:47 am | |
| Σαραντη αυτο που λες δεν ειναι αληθεια... απλα εχουμε διαφορετικες αποψεις.
Δεν ειναι απαραιτητο οτι τον υποστηριζουμε γιατι ειναι πατερας του πρωταγωνιστη και τουλαχιστον δικια μου περιπτωση ειναι λαθος.
Νομιζω οτι τα επιχειρηματα μου ειναι απολυτα λογικα Σαραντη οπως και τα δικα σου, ποτε δεν ειπα οτι ο Σνειπ δεν αλλαξε για τη Λιλυ ουτε οτι ο Τζειμς ηταν γαϊδουρι στα περισσοτερα χρονια του στο Χογκουαρτς. Απλα πεισματικα δεν βλεπεις και την αλλη πλευρα, και αυτο δεν ειναι και τοσο λογικο. | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Παρ Μάης 20, 2011 5:10 am | |
| Δεν λεω οτι τον υποστοιριζεις επειδη ειναι πατερας του Χαρι αλλα οτι η Ροουλινγκ σας έδωσε περισσοτερα επιχειρηματα. Και δεν ειναι οτι το βλεπω πεισματικα αλλα ενα τετοιο ατομο δεν αξιζε νομιζω το ενδιαφερον της Λιλυ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Παρ Μάης 20, 2011 5:43 am | |
| Θα συμφωνήσω και όπως ο Σνέιπ είχε κλήση από αρχή προς τις σκοτεινές τέχνες έτσι και ο Τζέιμς από μικρός ήταν ανώριμος, ανόητος, ψώνιο, δήθεν μάγκας, επιδειξίας κλπ κλπ.!!!
Επίσης πιστεύω ότι η καρδιά δεν έχει να κάνει με τις ιδεολογίες, απλώς επηρεάζει. Τους μισούσε τους Μαγκλ, επειδή έτσι ήταν η ανατροφή του και σχημάτισε μία αρνητική γνώμη για αυτούς. Επίσης όσον αφορά την αυστηρότητα σαν καθηγητής πάλι το φταίξιμο δεν είναι δικό του. Τα δύσκολα και γεμάτα αναταραχές παιδικά του χρόνια, οι φασαρίες και ο έντονος ρατσισμός που βίωσε από τους (δήθεν) "γενναίους" Marauders και η αγάπη-πάθος που ένιωθε για την Λίλυ σε συνδυασμό με το μίσος προς τον Τζέιμς και την λύπη που προτίμησε εκείνον τον έκαναν να είναι αυστηρός και ίσως στα πρόσωπα αυτών των μαθητών να έβλεπαν πάλι εκείνους τους ανώριμους νέους που του είχαν κάνει τη ζωή κόλαση.
Και μην λες ότι δεν δείχνει εύνοια η Ρόουλινγκ προς τους Γκρίφιντορ και σνομπάρει κάπως τους Σλίθεριν. Και όχι δεν είναι ότι δεν βλέπουμε από πείσμα την άλλη πλευρά, αλλά λόγω απόψεων και ιδεολογιών δεν αλλάζουμε τόσο εύκολα γνώμη για κάποιον! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Σαβ Μάης 21, 2011 12:41 pm | |
| Για αλλη μια φορα συμφωνω με τον Αλεξανδρο!!! Ετσι....χώστα στον χαζο-τζίμς.... | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Σαβ Μάης 21, 2011 12:43 pm | |
| Θεωρώ πως ο καλύτερος πατέρας για ανατροφή θα ήταν ο Σέβερους. Ένας άνθρωπος με προσοχή, με παρατηρηκότητα και πολύ πειθαρχημένος. Αλλά αν είχε πατέρα τον Σέβερους δεν θα ήταν ο Εκλεκετός. Άρα ο Τζέιμς έπρεπε να τον μεγαλώσει για να γίνει αυτός που έγινε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Σαβ Μάης 21, 2011 1:30 pm | |
| - Σπόιλερ:
Σαραντη, θυμισε μου να σε δειρω την επομενη φορα που θα σε δω :':
Τελος παντων εχουμε διαφορερικη αποψη, αλλα οκ το σεβομαι και το σταματαω γιατι δεν εχει και νοημα Παντως μενω στη δικη μου αποψη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Σαβ Μάης 21, 2011 2:04 pm | |
| Έλα μωρέ και είχε πλάκα !! Δηλαδή Πάνο, ενώ αναγνωρίζεις ότι ο Σνέιπ θα ήταν καλύτερος πατέρας, προτιμάς τον Τζέιμς για να γίνει ένας πασίγνωστος μάγος (με δόξα και φήμη); Εκεί στηρίζεις την άποψη σου; Στο ότι ο Τζέιμς θα του επέτρεπε να είναι ο Εκλεκτός και θα του έδινε μία ανατροφή κατάλληλη και λίγο "ψωνίστικη"; Ενώ ο Σνέιπ θα του έδεινε μία ανατροφή οπού θα κυριαρχούσαν η πειθαρχεία και η σεμνότητα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Σαβ Μάης 21, 2011 3:07 pm | |
| Σκοπος δεν ειναι να κρινουμε απο τον Χαρι, και το θεμα μας δεν ειναι ο Χαρι.... Ξεχαστε για λιγο τα επακολουθα της σχεσης Τζειμς-Λιλυ (ενα μουλικο με σημαδι σε σχημα αστραπης στο δοξα πατρι) και επικεντρωθειτε στη σχεση αυτη καθ αυτη....
Πανο, ακομα μερικα απο τα καλα του αξιου αυτου ανθρωπου ονοματι Σεβερους Σνειπ... | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Σαβ Μάης 21, 2011 11:46 pm | |
| Συγχωνεύτηκαν δύο θέματα.
Lly Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω! " και
Τζέιμς vs Σέβερους | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Τετ Ιουν 22, 2011 5:22 am | |
| - Beedle The Bard έγραψε:
- Mε τον Σέβερους. Η Λίλυ ήταν ευαίσθητη κοπέλα/ γυναίκα και γι αυτο ταιριάζει περισσότερο στον συναισθηματικότερο χαρακτήρα του Σέβερους. Ακομα φαίνεται πως ο Σνειπ δεν ηταν απλα ερωτευμενος μαζι της αλλα την αγαπούσε, χρόνια, δεκαετίες και θυσίασε την ίδια του τη ζωη για να δώσει αξία στον θανατό της.
Απο την αλλη ο Τζειμς ηταν αρχικα ερωτευμενος με την Λιλυ και επειτα μεσα απο την σχεση τους την αγαπησε ομως ολο ξεκινησε απο ενα καπρίτσιο του Τζειμς, απο την πεποίθηση ότι μπορει να εχει οποια κοπελα θελει.
Εγω λοιπον τασομαι με το μερος του Ημιαιμου Πρίγκιπα και οχι της Καθαροαιμης ψωναρας συμφωνώ απόλυτα! | |
|
| |
Filius Flitwick Χρυσούχος
Posts : 697 Join Date : 22/07/2011 Age : 35 Place : Birmingham
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κυπαρίσσι, πυρήνας από νύχι ιππόγρυπα, 25 εκατοστά - Μαλακό. Ιδανικό για ξόρκια, γητέματα μάχης, κατάρες, πτητικά και κλητευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Σαβ Ιουλ 30, 2011 12:31 pm | |
| Ο Σέβερους νομίζω ότι θα ήταν καλύτερος γαμπρός για την Λίλυ επειδή την αγαπούσε μέχρι και τον θάνατό του. Πραγματική αγάπη. Αφού μέχρι και ο προστάτης του ήταν ελαφίνα, όπως και της Λίλης. Παρόλα αυτά ψήφησα Τζέιμς μόνο και μόνο επειδή μαζί γέννησαν τον πρωταγωνιστή. δεν έχω άλλο λόγο... | |
|
| |
Blizzard Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Κυρ Ιουλ 31, 2011 4:35 am | |
| Ο Σεβερους θα ηταν καλυτερος... την αγαπουσε πραγματικα και αληθινα. Αλλα καταπιανοταν με τις σκοτεινες τεχνες, και αυτο την απωθησε, βασικα. | |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Κυρ Ιουλ 31, 2011 8:08 am | |
| - Σπόιλερ:
Παμε καλα ρε!!! Το μαμοθρευτο με τα γυαλια 59 % Ελεος!!!!!!!
Με χιλια Σεβερους. Τα αισθηματα του Σεβερους ηταν αληθινα! Μπορουσε να κανει τα παντα για κεινει Ο τζειμς ηταν απλως ενα ψευτοπαλικαρο που ηθελε να κανει φιγουρα :': | |
|
| |
Pesky_Pixie Πεμπτοετής
Posts : 227 Join Date : 24/07/2011 Age : 30 Place : Π. Φάληρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Πευκο, πυρηνας απο λέπι Γκρίντιλοου, 24 εκατοστα, εύκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Κυρ Ιουλ 31, 2011 8:21 am | |
| Σέβερους Σνέιπ, και όχι, δεν το είπα βεβιασμένα !! Την αγαπούσε μια ζωή, από μικρό παιδί, και συνέχισε να την αγαπάει ακόμα κι όταν αυτή παντρεύτηκε τον Τζέιμς, και την αγαπάει και μετά τον θάνατό της. Τι λέμε, για χάρη της άλλαξε ολόκληρη τη ζωή του.Είμαι σίγουρη πως ό,τι και να του έκανε, θα εξακολουθούσε να την αγαπάει. Και ο Τζέιμς δεν μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής. | |
|
| |
monicandler Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: από πεύκο με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, 21 εκατοστά Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Τρι Αυγ 02, 2011 5:39 am | |
| Θα πω Τζέιμς Πότερ για τον απλούστατο λόγο ότι αν δεν ήταν μαζί αυτοί, δε θα υπήρχε ο Χάρι μας. | |
|
| |
rose weasley Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 28 εκ. ξυλο λυγερης ευκαμπο , με πυρηνα απο φτερο ιππογρυπα και κομματακια απο κερατο μονοκερου , ιδανικο για μεταμωρφωστεις και προστατευτηκα μαγια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Παρ Αυγ 05, 2011 12:32 pm | |
| ο τζειμς την αγαπουσε αλλα το κρατουσε κρυφο αντιθετως ο σεβερους ηταν πολυ καλος της φιλος και δεν κρατουσε τον ερωτα του για εκεινη τοσο κρυφο εγω ειμαι με το μερος του σνεειπ γιατι αν θημαστε οταν ο σεβερους προσπαθουσε να διδαξει στον χαρι με πολυ κοπο πως να εμποδιζει τον βολτεμορτ να μπει στο μυαλο του.οταν το κανει αυτο ο σνειπ για τελευτεα φορα ο χαρι χρισιμοποιη το ξορκι της ασπιδας και μπενει στο μυαλο του καθηγητη προσπαθηστε να θημηθειτε πως συμπεριφεροταν ο πατερας του χαρι στον σεβερους και πειτε μου εγω παντως ειμαι με τον σεβερους! | |
|
| |
| Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" | |
|