| Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" | |
|
+32Harry_Potter092000 Martha_Loves_Ron yaka36 ria Vampire Princess Mia Melanie Hawkins rose weasley monicandler Pesky_Pixie Perenelle Flamel Blizzard Filius Flitwick Vicky_Diggory Gellert Grindelwald Helga Hufflepuff Ronerm Mrs.Black harry potter 10 You-Know-Who 2411 Ethan Wate Electra Black cuthalion Εκάτη Βασουλα Μαγισσουλα Bellatrix Lestrange Lily Luna Potter Weasley Marlene McKinnon Albus P.W.B. Dumbledore Sirius_Black Beedle The Bard Amycus~Colin Creevey Remus Lupin 36 απαντήσεις |
|
Ποιος από τους δύο; | Τζέιμς Πότερ | | 53% | [ 23 ] | Σέβερους Σνέιπ | | 47% | [ 20 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 43 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Δευ Οκτ 03, 2011 5:15 am | |
| Με τον Σεβερους βεβαια!Ο Τζειμς στα εφηβικα χρονια του ηταν λιγο πολυ γουρουνι!Φεροταν σε πολύ κοσμο ακαρδα...Γι'αυτο και ψηφιζω Σεβερους! | |
|
| |
Vampire Princess Πρωτοετής
Posts : 25 Join Date : 30/10/2011 Age : 33 Place : Somewhere in the Forest
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Κυρ Οκτ 30, 2011 1:56 pm | |
| Λοιπόν, εγώ υποστηρίζω απόλυτα Σνέιπ/Λίλι...ο Σνέιπ από μικρός ήταν ερωτευμένος μαζί της, ήταν όλα όσα ήθελε και η Λίλι τον αγαπούσε...σαν φίλο θα μου πείτε εσείς, εγώ θα διαφωνήσω...(σε μια συνέντευξη που είχε γίνει στην συγγραφέα για τον Σνέιπ, είχε μιλήσει για τη σχέση τους...αν συνεχιζόταν η φιλία τους, στο μέλλον θα δημιουργούταν, πολύ πιθανό, ερωτική σχέση μεταξύ τους...) Η Λίλυ πιστεύω, είχε κάποια ρομαντικά αισθήματα για το Σνέιπ, ίσως όχι πολύ έντονα, ακόμα, αλλά είχε.Εκτός απ' αυτό, όμως ,για μένα είναι ξεκάθαρο ποιανού αγάπη ήταν πιο δυνατή...για μένα ήταν του Σνέιπ...ο Τζέιμς μπορεί να ωρίμασε, άλλαξε συμπεριφορά για χάρη της ,δεν λέω, αλλά την μεγαλύτερη αλλαγή την είχε ο Σνέιπ, μετάνιωσε για αυτά που της είπε πάνω στα νεύρα του, για χάρη της παράτησε τους Θανατοφάγους, λίγο αργά ίσως, έγινε κατάσκοπος του Τάγματος, θυσίασε όλη του τη ζωή προστατεύοντας μεν το γιο της Λίλι, αλλά και τον γιο του Τζέιμς του άντρα που μισούσε, που είχε, όσα δεν είχε αυτός, αυτά που επιθυμούσε, άφησε στην άκρη εγωισμούς και έπαιξε τη ζωή του κορώνα γράμματα, όλα αυτά επειδή τη αγαπούσε ακόμα, μέχρι το τέλος της ζωής του, αφού ήταν η μόνη που τον γνώριζε πραγματικά, που τον αγαπούσε όπως ήταν....Όλα αυτά είναι αποδείξεις μιας πραγματικά δυνατής αγάπης, αυτά και αν δεν δείχνουν το μεγαλείο της αγάπης...Για να κλείσω αυτό το μακροσκελές μήνυμα(χίλια συγγνώμη, αλλά δεν μπορούσα να συγκρατηθώ XD), η Λίλι έπρεπε να επιλέξει τον Σνέιπ (φυσικά έτσι δεν θα γεννιόταν ο Χάρι...ίσως όμως, ενάς μικρός Σνέιπ? )...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vampire Princess στις Κυρ Μάης 27, 2012 10:19 am, 1 φορά | |
|
| |
ria Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Τετ Δεκ 07, 2011 8:57 pm | |
| είναι δύσκολη η επιλογή αν και πιστεύω πως θα ήταν ποιο δύσκολο αν ήξερε πως ένιωθε ο Σνέιπ ... ο Τζέιμς άλλαξε στην πορεία όλοι λίγο πολύ έχουμε φερθεί άσχημα σαν παιδιά το ίδιο και εκείνος. η λίλι έκοψε επαφές αφού την είπε λασποαίματη και εγώ στη θέση της τον Τζέιμς θα επέλεγα. | |
|
| |
yaka36 Υποψήφιος Μαθητής
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Κυρ Δεκ 11, 2011 10:04 am | |
| | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Κυρ Ιαν 08, 2012 5:48 am | |
| | |
|
| |
Harry_Potter092000 Δευτεροετής
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Πεμ Ιαν 19, 2012 10:12 am | |
| | |
|
| |
Narcissa Black Εκτοετής
Posts : 344 Join Date : 07/06/2012 Place : Grimmauld Place number 12
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκατοστά,τρίχα μαλλιών Βέλας για πυρήνας,από ροδόξυλο,με σχέδια από ανοιχτόχρωμο ξύλο.Ιδανικό για κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Παρ Ιουν 29, 2012 4:54 am | |
| Η Λίλι τέριαζε καλύτερα με τον Τζέιμς.Μπορεί όταν ήταν μικρός να ήταν σκέτο γουρούνι αλλά αργότερα έστρωσε.Αντίθετα ο Σνέιπ ποτέ δεν ωρίμασε.Ζήτησε από τον Βόλντεμορτ να σώσει μόνο την Λίλι και όχι τον Τζέιμς και τον Χάρι.Φερθηκε εγωιστικά χωρίς να σκεφτεί πως θα ένιωθε η Λίλι αν επιβίωνε μόνο αυτή και όχι ο άντρας και ο γιος της.Επίσης δεν ήταν ο Τζέιμς που την αποκάλεσε "λασποαίματη". | |
|
| |
Luna-Lia Lovegood Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες πύγασου, 35 εκατοστα Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Τρι Ιουν 04, 2013 10:16 am | |
| Δεν τίθεται θέμα ως προς το ότι ο Σνειπ ήταν επίπεδα πιο πάνω. Ο Τζέιμς ήταν απλά μια κακομαθημένη ψωνάρα. | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Κυρ Σεπ 08, 2013 9:56 am | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sarah12515 στις Πεμ Οκτ 24, 2013 9:16 am, 1 φορά | |
|
| |
nektheo Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδί από κουφοξυλιά και καρδιά δράκου και φιδιού Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Κυρ Οκτ 20, 2013 2:35 am | |
| | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" Κυρ Οκτ 27, 2013 1:46 am | |
| η αποψη μου ειναι η ιδια αλλα καταλαβες τι ειπα? | |
|
| |
| Lily Evans: "Πείτε μου ποιον να αγαπήσω!" | |
|