| Θεωρητική, Θετική ή Τεχνολογική Κατεύθυνση | |
|
+30Martha_Loves_Ron Emma ZoeSafira Hermione Jean Granger Εmma1995Mia You-Know-Who 2411 cuthalion Emma Watson Ronerm Scabior The Snatcher Beedle The Bard Hermione Granger nektarios8 Εκάτη Maria Lovegood Perenelle Flamel Remus Lupin Αλαφροπάτητος Salazar Slytherin William Penn LiLyBlack Autumn Princess Christine Tonks Helga Hufflepuff Vicky_Diggory Nemesis Bellatrix Lestrange Ginny Weasley Rowena Ravenclaw Godric Gryffindor 34 απαντήσεις |
|
Θεωρητική, Θετική ή Τεχνολογική Κατεύθυνση | Θεωρητική | | 40% | [ 14 ] | Θετική | | 31% | [ 11 ] | Τεχνολογική | | 29% | [ 10 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 35 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Θεωρητική, Θετική ή Τεχνολογική Κατεύθυνση Παρ Ιαν 28, 2011 6:49 am | |
| | |
|
| |
Ronerm Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Θεωρητική, Θετική ή Τεχνολογική Κατεύθυνση Σαβ Φεβ 12, 2011 3:24 am | |
| Δεν ξέρω ακόμη!!! Πάντως όχι Τεχνολογική! | |
|
| |
Emma Watson Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Θεωρητική, Θετική ή Τεχνολογική Κατεύθυνση Δευ Φεβ 21, 2011 12:07 pm | |
| Θεωρητική! λατρεύω τα αρχαία και την ιστορία! | |
|
| |
cuthalion Τεταρτοετής
Posts : 174 Join Date : 04/01/2011 Place : Room Of Requirement
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: ξύλο καστανιάς και πλάτανου με πυρήνα διαμαντιού, τρίχες ουράς λιονταριού και κομματάκια καρδιάς δράκου- άκαμπτο 33 εκ Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θεωρητική, Θετική ή Τεχνολογική Κατεύθυνση Τετ Μαρ 02, 2011 3:45 am | |
| Εγώ είμουν στη 2α Λυκείου Θετική και μετά άλλαξα πήγα Τεχνολογική.Αν ήξερα όμως ότι το ΑΟΔΕ πρέπει να το μάθεις παπαγαλία όπως είναι(αυστηρότατα!!έχω δώσει γι'αυτό το λέω), θα συνέχιζα Θετική λόγω μαθημάτων. Ο προγραμματισμός είναι ωραίο μάθημα, αλλά και η Χημεία μια χαρά είναi.Δεν γουστάρω τη παπαγαλία με τίποτα(άσχετα αν στην 2α γυμνασίου είχα γίνει παπαγάλος πρώτης τάξης με μνήμη ελέφαντα. Όπως και να' χει για να διαλέξεις κατεύθυνση, απαιτεί φοβερή αυτογνωσία και ξεκάθαρους στόχους.Άρα κανένας δεν μπορεί να διαλέξει για εσάς. Εσείς είναι καλό να ξέρετε που θέλετε να πάτε. Αυτό δεν σημαίνει ότι μια δεύτερη ή και τρίτη γνώμη στο πρόβλημα σας δεν θα βοηθήσει, όταν αυτός/τη βλέπει τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία.
| |
|
| |
You-Know-Who 2411 Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο από μαόνι, 27 εκ., με πυρήνα από τρίχα ουράς Κένταυρου, ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Θεωρητική, Θετική ή Τεχνολογική Κατεύθυνση Σαβ Απρ 23, 2011 8:45 am | |
| τεχνολογικη σιγουρα γιατι απο αρχαια δεν τα παμε και τοσο καλα και απο χημεια που εχει η θετικη δεν καταλαβαινω χριστο. οποτε νομιζω πως ο προγραμματισμος της τεχνολογικης ειναι πολυ καλυτερος. | |
|
| |
Εmma1995Mia Πρωτοετής
Posts : 42 Join Date : 06/03/2011 Age : 28 Place : Εκεί που κατοικούν τα ποιο όμορφα πλάσματα του κόσμου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Θεωρητική, Θετική ή Τεχνολογική Κατεύθυνση Σαβ Απρ 23, 2011 9:04 am | |
| Ψήφησα τεχνολογική γιατί του χρόνου ακολουθώ την τέχνη της πληροφορικής | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θεωρητική, Θετική ή Τεχνολογική Κατεύθυνση Τετ Αυγ 31, 2011 6:28 pm | |
| θεωρητική οπωσδήποτε.Δεν αντέχω τα μαθηματικά,τις πράξεις,τις ασκήσεις.Η λογοτεχνία και η γλώσσα,η συζήτηση είναι πιο κοντά στην ιδιοσυγκρασία μου | |
|
| |
ZoeSafira Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Θεωρητική, Θετική ή Τεχνολογική Κατεύθυνση Παρ Σεπ 09, 2011 3:25 pm | |
| Τεχνολογική!Άλγεβρα ftw!!! | |
|
| |
Emma Υποψήφιος Μαθητής
Posts : 17 Join Date : 05/10/2011 Age : 30 Place : Στον κόσμο μου..:Ρ
| Θέμα: Απ: Θεωρητική, Θετική ή Τεχνολογική Κατεύθυνση Παρ Οκτ 07, 2011 4:40 am | |
| Είμαι θεωρητική λόγω της σχολής που θέλω να περάσω... | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Θεωρητική, Θετική ή Τεχνολογική Κατεύθυνση Σαβ Ιαν 07, 2012 4:46 am | |
| θετικη...πιστευω οτι ειναι πιο ευκοληη!! | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θεωρητική, Θετική ή Τεχνολογική Κατεύθυνση Τετ Φεβ 08, 2012 6:41 am | |
| λογικά όταν φτάσει η κατάλληλη ώρα θα πάω θετική - αφού θέλω να γίνω γιατροδάκι ;Ρ. | |
|
| |
Hermione J Granger Εκτοετής
Posts : 256 Join Date : 15/12/2011 Age : 32 Place : London,England,GB,United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Θεωρητική, Θετική ή Τεχνολογική Κατεύθυνση Τετ Φεβ 15, 2012 9:19 am | |
| - martha_loves_Ron έγραψε:
- θετικη...πιστευω οτι ειναι πιο ευκοληη!!
Εεεε...ούτε καν?!?!?! Η πιο ωραία ναι,είναι!!!Αλλά όχι και εύκολη,θα με τρελάνεις!!!!! | |
|
| |
Vicky12 Θεραπευτής στον Άγιο Μάνγκο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 25cm απο ξύλο κερασίας ακαμπτο, με καρδιά απο τρίχες και λέπια γοργονανθρώπου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θεωρητική, Θετική ή Τεχνολογική Κατεύθυνση Τετ Φεβ 22, 2012 10:08 am | |
| μολονότι απο μικρή ηλικια είχα εφεση στα μαθηματικά και δεν τα πηγαινα καθολου καλα με γλωσσα και αρχαια τα οποια τα μισουσα, αλλαξα γνωμη μετα απο μια εργασια που εκανα για τη χρησιμότητα των αρχαίων ελληνικων.ετσι αρχισα να τα πηγαινω καλυτερα στα αρχια και τωρα οχι μονο ειμαι θεωρητικη και ολοι μου λενε ποσο μου ταιριαζει αυτη η κατευθυνση αλλα τα παω και χαλια στα μαθηματικα που μεχρι και περσυ ηταν εωα απο τα αγαπημένα μου μαθήματα! | |
|
| |
Evilittled3vil Εκτοετής
Posts : 304 Join Date : 25/03/2012 Age : 28 Place : Χανιά, Κρήτη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 cm από ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από φτερό πήγασου. είναι άκαμπτο. ειδικό για ξόρκια επίθεσης και φονικές κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Θεωρητική, Θετική ή Τεχνολογική Κατεύθυνση Πεμ Μάης 31, 2012 11:03 am | |
| | |
|
| |
| Θεωρητική, Θετική ή Τεχνολογική Κατεύθυνση | |
|