| Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ | |
|
+27Hermione Jean Granger zeniazen4 Josh Farro Alastor Mounti Camille Belcourt Penelope Clearwater wooden Filius Flitwick Marlene McKinnon Helga Hufflepuff Electra Black Ronerm You-Know-Who 2411 Bellatrix Lestrange lefteris_98k cuthalion Albus P.W.B. Dumbledore nektarios8 Elf in the forest Perenelle Flamel Scabior The Snatcher Beedle The Bard Remus Lupin Maria Lovegood Gellert Grindelwald Βασουλα Μαγισσουλα Godric Gryffindor 31 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
wooden Υποψήφιος Μαθητής
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Σαβ Ιουλ 30, 2011 11:27 am | |
| Ανακάλυψα πως το forum το έχει το μέλος που έχει ο admin! με γενέθλια 20/12/1997!
edit by Gellert Grindelwald: Ο,τι αφορά αυτό το θέμα, θα μας το λες με π.μ., αλλιως το επόμενο ποστ θαδιαγραφεί.
| |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Σαβ Ιουλ 30, 2011 4:12 pm | |
| Οι ανακαλύψεις-κατηγορίες σου να μείνουν για εσένα. Τι σου έγραψα στο εντιτ; Για αυτό το θέμα θα επικοινωνεις με την Ο.Δ.Σ. και δεν θα γράφεις στο φόρουμ. Επισης ολο αυτό που κάνεις ειναι σπαμ. Τελος, τις κατηγορίες να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου. Δεν κάνεις κανένα μέλος ρεζίλι, ούτε το κατηγορείς, ακομα και αν έχεις δίκιο. Η Ο.Δ.Σ. θα το καταλάβει αν έχεις δίκιο και θα λάβει τα μέτρα της. Μην ξαναδώ ποστς που να γράφουν: "Αυτός το δημιουργησε το φόρουμ!"
Πραγματικά αν γράψεις κάτι άλλο σχετικά για αυτό το θέμα, εδώ και όπου αλλου στο φόρουμ, θα σου δωθεί ποινή. Μονο με π.μ. Και αλλη φορά να κοιτάς τα edit που κάνουμε και εμείς οι μοντς. Γιατί τα κάνουμε; Για να τα κοιτάμε εμείς; Και για να ησυχάσεις....
Θα βγει σχετική ανακοίνωση για αυτό το θέμα και θα το ανακοινώσουμε εμείς.
Gellert Grindelwald
Assistant of D.M.LE. | |
|
| |
wooden Υποψήφιος Μαθητής
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Σαβ Ιουλ 30, 2011 10:51 pm | |
| - Gellert Grindelwald έγραψε:
- Οι ανακαλύψεις-κατηγορίες σου να μείνουν για εσένα. Τι σου έγραψα στο εντιτ; Για αυτό το θέμα θα επικοινωνεις με την Ο.Δ.Σ. και δεν θα γράφεις στο φόρουμ. Επισης ολο αυτό που κάνεις ειναι σπαμ. Τελος, τις κατηγορίες να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου. Δεν κάνεις κανένα μέλος ρεζίλι, ούτε το κατηγορείς, ακομα και αν έχεις δίκιο. Η Ο.Δ.Σ. θα το καταλάβει αν έχεις δίκιο και θα λάβει τα μέτρα της. Μην ξαναδώ ποστς που να γράφουν: "Αυτός το δημιουργησε το φόρουμ!"
Πραγματικά αν γράψεις κάτι άλλο σχετικά για αυτό το θέμα, εδώ και όπου αλλου στο φόρουμ, θα σου δωθεί ποινή. Μονο με π.μ. Και αλλη φορά να κοιτάς τα edit που κάνουμε και εμείς οι μοντς. Γιατί τα κάνουμε; Για να τα κοιτάμε εμείς; Και για να ησυχάσεις....
Θα βγει σχετική ανακοίνωση για αυτό το θέμα και θα το ανακοινώσουμε εμείς.
Gellert Grindelwald
Assistant of D.M.LE. Nαι , το είδα το edit. Αλλά θεώρησα σκόπιμο επίσης να σας το αναφέρω. Αν εχετε παρατηρήσει έχει αντιγράψει όλα σας τα πράγματα ακόμα και τις δημοσιεύσεις. Θεωρώ πιο σημαντικό να αναφέρω το τι έμαθα από το να φάω μια ποινή. Διότι η αντιγραφή ιδεών ειναι πιο σημαντική. Τέλος, και εμένα με κάνανε ρεζίλι παραπάνω αλλά δεν είδα την ίδια αντιμετώπιση. Δεν ασχολούμε ξανά. Εγώ φταίω που το ανάφερω κι όλας. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Κυρ Ιουλ 31, 2011 3:24 am | |
| Σου ειπα να το να;αφέρεις σε ενα μέλος της Ο.Δ.Σ. με π.μ. Μην γράφεις εδώ αλλο. Γιατι και σπαμμάρουμε, και δεν πρέπει να γράφουμε τέτοια εδώ. | |
|
| |
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Τρι Αυγ 02, 2011 5:44 am | |
| Βασικά δεν ήθελα να παραπονεθώ απλά μου φάνηκε εντελώς γελοίο κάτι και ήθελαν να το πω. Κοιτούσα σε ένα παλιό τόπικ λόγω μιας τελείως άσχετης συζήτησης που είχα με τον Σαράντη και είδα να μου έχει γίνει μια παρατήρηση για douple post. Ορίστε και το λινκΉταν κανονικά δύο τόπικ και ενώθηκαν σε ένα. Και μπήκε το ένα μου ποστ κάτω από το άλλο και έγινε παρατήρηση για διπλό ποστ. Δεν είναι κάτι φοβερό αλλά μου φάνηκε τόσο αστείο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Τρι Αυγ 02, 2011 5:50 am | |
| Εγινε λάθος της Συντονιστικής ομάδας. Ζητάμε ταπεινά συγνώμη. | |
|
| |
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Τρι Αυγ 02, 2011 5:52 am | |
| Έλα ρε σιγά δεν ήταν τίποτα, απλά υπερβάλλων ζήλος δεν είναι κακό αυτό! Απλά θα έσκαγα αν δεν το έλεγα | |
|
| |
Penelope Clearwater Τριτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Τρι Αυγ 09, 2011 1:04 pm | |
| Εγω στειλει εδω και μερες μηνυμα για να μπω σε κοιτωνα και ακομα μια απαντηση... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Τρι Αυγ 09, 2011 4:00 pm | |
| Συγνώμη για την καθυστέρηση. Η Υπεύθυνη απουσιάζει για μερικές μέρες. Στειλτο στον Godric Gryffindor και θα σε βάλει. Και πάλι συγνώμη. | |
|
| |
Penelope Clearwater Τριτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Τετ Αυγ 10, 2011 6:24 am | |
| | |
|
| |
Camille Belcourt Εκτοετής
Posts : 295 Join Date : 26/12/2010 Age : 31 Place : Είμαι ένα σωματίδιο Higgs. Figure out what this means.
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 26 εκατοστά, από ξύλο καρυδιάς, σκληρό αλλά εύκαμπτο, με πυρήνα χορδής καρδιάς δράκου. Αρχαίοι ρούνοι σκαλισμένοι στην λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Φιρέντσε
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Παρ Αυγ 19, 2011 3:51 pm | |
| Απαιτώ να μάθω τι κάνατε για να φύγει ο Μιχάλης. Μέλος του φόρουμ είμαι, με αφορά. Αδυνατώ να καταλάβω γιατί αποχωρεί ο πιο χρήσιμος αντμίν. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Σαβ Αυγ 20, 2011 1:03 am | |
| Η κατάσταση είναι περίπλοκη. Σε λίγες μέρες θα έχετε σχετική ανακοίνωση | |
|
| |
Posts : 295 Join Date : 26/12/2010 Age : 31 Place : Είμαι ένα σωματίδιο Higgs. Figure out what this means.
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 26 εκατοστά, από ξύλο καρυδιάς, σκληρό αλλά εύκαμπτο, με πυρήνα χορδής καρδιάς δράκου. Αρχαίοι ρούνοι σκαλισμένοι στην λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Φιρέντσε
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Σαβ Αυγ 20, 2011 1:33 am | |
| Εγώ στο πα να μην παίζεις με τα global announcements σαν να ναι καραμέλες. Τώρα όλοι βλέπουμε πως έχει παιχτεί ψηφοφορία μεταξύ Γκόντρικ και Μιχάλη. Και όπου ψηφοφορία, ανταγωνισμός. Και αν ήταν περίπλοκο γιατί βιαστήκατε με τον Μιχάλη να στείλετε πμ;
Ξες τι, άστο. Θα μιλήσω με το Μιχάλη. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Σαβ Αυγ 20, 2011 1:36 am | |
| Βασικά δεν θα μου πεις εσύ πως θα παίζω και τι θα κάνω. Και αφού δεν ξέρεις καν τι ειναι τα γκλομπαλ. Η Ψηφοφορία έληξε. Το τημ έχει πάρει αποφάσεις. Γιατί βιαστήκαμε; Γιατι ήμασταν εκνευρισμένοι. Ζητάμε συγνώμη για αυτή τη διαδικασία. Και να στείλεις π.μ στον Μιχάλη, δεν προκειτε να σου πει κάτι, γιατί ειναι υποθέσεις του τημ. Και εσύ δεν εισαι στο τημ. | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Σαβ Αυγ 20, 2011 1:41 am | |
| Κόνυ μ όλα είναι τακτοποιημένα μην ανησυχείς κ ο Μιχάλης δεν φεύγει και κανείς όλοι εδώ είμαστε... Πάνο μην μιλάς έτσι!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Σαβ Αυγ 20, 2011 1:50 am | |
| - Gellert Grindelwald έγραψε:
- Βασικά δεν θα μου πεις εσύ πως θα παίζω και τι θα κάνω. Και αφού δεν ξέρεις καν τι ειναι τα γκλομπαλ. Η Ψηφοφορία έληξε. Το τημ έχει πάρει αποφάσεις. Γιατί βιαστήκαμε; Γιατι ήμασταν εκνευρισμένοι. Ζητάμε συγνώμη για αυτή τη διαδικασία. Και να στείλεις π.μ στον Μιχάλη, δεν προκειτε να σου πει κάτι, γιατί ειναι υποθέσεις του τημ. Και εσύ δεν εισαι στο τημ.
Nα σου πω επειδή πολύ μου την έχεις μπει στο μάτι από τότε που λόγκαρα και μου πετάς την μία βλακεία μετά την άλλη. Τα global announcements δεν είναι παίξε γέλασε. Αν θες εσύ να κάνεις χαζομάρες, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορώ να σου πω και τίποτα. Λόγω όμως αυτής σου της χαζομάρας (αν σε νοιάζει δηλαδή, που σε νοιάζει) διέρρευσες πληροφορίες από εντός του τημ, που μου λες κιόλας πως αν στείλω πμ στον Μιχάλη δεν θα μου πει επειδή είναι υποθέσεις του τημ. Εσύ ο ίδιος το κανες. Βγάλε κι άλλο global ρε. Και ούτε περιμένω από τον Μιχάλη να μου πει τα τόσο σημαντικά απόρρητα πράγματα που συζητάτε. Aπό σένα περίμενα να στείλεις πμ βιαστικά, από τον Μιχάλη όχι. Και αφού ζητάς συγγνώμη, θα πρεπε να χεις χαμηλά τη μπάλα όχι να μου τσαμπουκαλεύεσαι που σαι στο τημ, από την μέρα που λόγκαρα. Τελευταίο πράμα. Εδώ δεν είναι Harryworld να μου το παίζεις κάποιος, οπότε μην χρησιμοποιείς ένα φόρουμ για να βγάλεις τα δικά σου εσωτερικά. Μόνο που λες "Και συ δεν είσαι στο τημ" με το χαμογελάκι από πίσω δείχνει πόσο άσχετος είσαι, για να μην πω τίποτα χειρότερο. Και επειδή εγώ δεν είμαι πρόβατο, από δω και πέρα σταματάς να μου μιλάς έτσι. Από το υπόλοιπο τημ δέχομαι την οποιαδήποτε παρατήρηση. Από σένα όχι. edit by Gellert Grindelwald: Απαγορεύεται η διαφήμιση | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Σαβ Αυγ 20, 2011 1:52 am | |
| Απο εδώ και πέρα θα σε εξυπηρετούν άλλα μέλη του τημ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Σαβ Αυγ 20, 2011 1:54 am | |
| | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Σαβ Αυγ 20, 2011 1:55 am | |
| Κόννυ κάποια γκλόμπαλ που έκανε τα έκανε με σωστό τρόπο. Και Πάνο, το τημ δουλεύει για τα μέλη, όχι το αντίθετο. Άρα στην ουσία τα μέλη είναι οι superiors και το τημ είναι οι inferiors. Καλύτερος τρόπος προς τα υπόλοιπα μέλη την επόμενη φορά, και οι δυο. Ασταδιάλα, μην αρχίσω να μοιράζω τα μπανς απλόχερα τώρα που γύρισα στη θέση μου. | |
|
| |
Alastor Mounti Δευτεροετής
Posts : 62 Join Date : 30/08/2011 Age : 26 Place : Θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ραβδί 20 εκατοστών με ξύλο απο άγνωστο δέντρο και πυρήνα απο τριχα μανδαγόρα. Ειδικό για επιθετικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Τρι Αυγ 30, 2011 11:40 am | |
| (μπορει και να υπαρχει) δεν εχω δει καθολου ενα θεμα για ερωτησεις,ολων των ειδων.π.χ. εγω παρα πολλες ερωτησεις που θελω να κανω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Τρι Αυγ 30, 2011 11:43 am | |
| Για το φόρουμ ερωτήσεις υπάρχουν και ειναι εδώ | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Παρ Σεπ 09, 2011 6:08 am | |
| Γίνεται να καθαριστεί ο χώρος καλοσωρίσματος από το μέλος ermioni greinzer; Κάτι μου θυμίζει πως ο Νεκτάριςο ξαναχτύπησε.
Και προτείνω να καθαριστεί από τους μοντερέιτορς. Να δούμε την δουλειά τους. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Παρ Σεπ 09, 2011 6:46 am | |
| Θα τακτοποιηθούν τα ποστ του απο την Συντονιστρια του D.IH.S. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Πεμ Οκτ 27, 2011 1:26 am | |
| Δεν είναι ακριβώς παράπονο καθώς δεν επηρεάζει απόλυτα εμένα, αλλά με ψιλοπτρομάζει/παραξενεύει.
Παρατήρησα πως η ΟΔΣ παραείναι σκληρή με τα μέλη. Μπανς, παρατηρήσεις, εξάψαλμοι κλπ με τη πρώτη φορά που ένα μέλος παραβαίνει τους κανόνες. Εννοώ, έχω δει 7ήμερα μπανς να πέφτουν βροχή επειδή ένα μέλος πόσταρε επανηλλημένα με γκρίκλις πχ. Ε οκ, γκρίκλις έβαλε, μία παρατήρηση δύο αρκούν. Άντε και ένα μονοήμερο μπαν στην τελική! 7 μέρες είναι πολλές.
Και επίσης επειδή και το μπγκ και το χέντερ είναι gif το ρημάδι ο υπολογιστής μου αργεί να το φορτώσει. Γίνεται να βρεθεί μια λύση; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Πεμ Οκτ 27, 2011 2:30 am | |
| Δεν είναι ένα απλό μέλος το μέλος που έφαγε μπαν με επταήμερο και μετά με ισόβιο. Θα το σκιν θα αλλάξει τα Χριστούγεννα και θα γίνει πιο ελαφρύ. | |
|
| |
| Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ | |
|