✯ PotterLand ✯
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

✯ PotterLand ✯

For us, Magic will never truly end...

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Για όλα τα παράπονα, τις προτάσεις ή τις απορίες σας, υπάρχει ειδική κατηγορία στο Υπουργείο με όνομα Τμήμα Μαγικής Συνεργασίας και Μαγικής Συντήρησης.
Η Potterland's Press είναι επιτέλους ΕΔΩ!!! Ενημερωθείτε στους κοιτώνες σας για περισσότερες λεπτομέρειες της εφημερίδας μας!
Το φετινό πρωτάθλημα των Κοιτώνων βρίσκεται στα μέσα του. Τη βαθμολογία θα βρείτε στην ενότητα 'House Cup'
............................................................
Κάθε αλλαγή στο team γίνεται για τη βελτίωση του φόρουμ και ευελπιστούμε σε μια γόνιμη συνεργασία!
Ένας από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς μας περιμένει τους Μάγους και τις Μάγισσες. Ενημερωθείτε στους κοιτώνες σας για το μηνιαίο High Sorcery!
Προσεχώς η πρώτη προπόνηση Κουίντιτς των ομάδων μας! Θα ενημερωθείτε σύντομα για τόπο και χρόνο!

Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ

Πήγαινε κάτω 
+27
Hermione Jean Granger
zeniazen4
Josh Farro
Alastor Mounti
Camille Belcourt
Penelope Clearwater
wooden
Filius Flitwick
Marlene McKinnon
Helga Hufflepuff
Electra Black
Ronerm
You-Know-Who 2411
Bellatrix Lestrange
lefteris_98k
cuthalion
Albus P.W.B. Dumbledore
nektarios8
Elf in the forest
Perenelle Flamel
Scabior The Snatcher
Beedle The Bard
Remus Lupin
Maria Lovegood
Gellert Grindelwald
Βασουλα Μαγισσουλα
Godric Gryffindor
31 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
wooden
Υποψήφιος Μαθητής
Υποψήφιος Μαθητής

Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΣαβ Ιουλ 30, 2011 11:27 am

Ανακάλυψα πως το forum το έχει το μέλος που έχει ο admin!
με γενέθλια 20/12/1997!

edit by Gellert Grindelwald: Ο,τι αφορά αυτό το θέμα, θα μας το λες με π.μ., αλλιως το επόμενο ποστ θαδιαγραφεί.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Gellert Grindelwald
Κυνηγός Βαμπίρ
Κυνηγός Βαμπίρ
Gellert Grindelwald

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Σλίθεριν Σλίθεριν
Ραβδί:
Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΣαβ Ιουλ 30, 2011 4:12 pm

Οι ανακαλύψεις-κατηγορίες σου να μείνουν για εσένα. Τι σου έγραψα στο εντιτ; Για αυτό το θέμα θα επικοινωνεις με την Ο.Δ.Σ. και δεν θα γράφεις στο φόρουμ. Επισης ολο αυτό που κάνεις ειναι σπαμ. Τελος, τις κατηγορίες να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου. Δεν κάνεις κανένα μέλος ρεζίλι, ούτε το κατηγορείς, ακομα και αν έχεις δίκιο. Η Ο.Δ.Σ. θα το καταλάβει αν έχεις δίκιο και θα λάβει τα μέτρα της. Μην ξαναδώ ποστς που να γράφουν: "Αυτός το δημιουργησε το φόρουμ!"

Πραγματικά αν γράψεις κάτι άλλο σχετικά για αυτό το θέμα, εδώ και όπου αλλου στο φόρουμ, θα σου δωθεί ποινή. Μονο με π.μ. Και αλλη φορά να κοιτάς τα edit που κάνουμε και εμείς οι μοντς. Γιατί τα κάνουμε; Για να τα κοιτάμε εμείς; Και για να ησυχάσεις....

Θα βγει σχετική ανακοίνωση για αυτό το θέμα και θα το ανακοινώσουμε εμείς.

Gellert Grindelwald

Assistant of D.M.LE.
wooden
Υποψήφιος Μαθητής
Υποψήφιος Μαθητής

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΣαβ Ιουλ 30, 2011 10:51 pm

Gellert Grindelwald έγραψε:
Οι ανακαλύψεις-κατηγορίες σου να μείνουν για εσένα. Τι σου έγραψα στο εντιτ; Για αυτό το θέμα θα επικοινωνεις με την Ο.Δ.Σ. και δεν θα γράφεις στο φόρουμ. Επισης ολο αυτό που κάνεις ειναι σπαμ. Τελος, τις κατηγορίες να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου. Δεν κάνεις κανένα μέλος ρεζίλι, ούτε το κατηγορείς, ακομα και αν έχεις δίκιο. Η Ο.Δ.Σ. θα το καταλάβει αν έχεις δίκιο και θα λάβει τα μέτρα της. Μην ξαναδώ ποστς που να γράφουν: "Αυτός το δημιουργησε το φόρουμ!"

Πραγματικά αν γράψεις κάτι άλλο σχετικά για αυτό το θέμα, εδώ και όπου αλλου στο φόρουμ, θα σου δωθεί ποινή. Μονο με π.μ. Και αλλη φορά να κοιτάς τα edit που κάνουμε και εμείς οι μοντς. Γιατί τα κάνουμε; Για να τα κοιτάμε εμείς; Και για να ησυχάσεις....

Θα βγει σχετική ανακοίνωση για αυτό το θέμα και θα το ανακοινώσουμε εμείς.

Gellert Grindelwald

Assistant of D.M.LE.

Nαι , το είδα το edit. Αλλά θεώρησα σκόπιμο επίσης να σας το αναφέρω. Αν εχετε παρατηρήσει έχει αντιγράψει όλα σας τα πράγματα ακόμα και τις δημοσιεύσεις. Θεωρώ πιο σημαντικό να αναφέρω το τι έμαθα από το να φάω μια ποινή. Διότι η αντιγραφή ιδεών ειναι πιο σημαντική. Τέλος, και εμένα με κάνανε ρεζίλι παραπάνω αλλά δεν είδα την ίδια αντιμετώπιση. Δεν ασχολούμε ξανά. Εγώ φταίω που το ανάφερω κι όλας. Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 424490
Gellert Grindelwald
Κυνηγός Βαμπίρ
Κυνηγός Βαμπίρ
Gellert Grindelwald

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ Ιουλ 31, 2011 3:24 am

Σου ειπα να το να;αφέρεις σε ενα μέλος της Ο.Δ.Σ. με π.μ. Μην γράφεις εδώ αλλο. Γιατι και σπαμμάρουμε, και δεν πρέπει να γράφουμε τέτοια εδώ.
Marlene McKinnon
Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Marlene McKinnon

Place : Puff's common

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια...
Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι Αυγ 02, 2011 5:44 am

Βασικά δεν ήθελα να παραπονεθώ απλά μου φάνηκε εντελώς γελοίο κάτι και ήθελαν να το πω. Κοιτούσα σε ένα παλιό τόπικ λόγω μιας τελείως άσχετης συζήτησης που είχα με τον Σαράντη και είδα να μου έχει γίνει μια παρατήρηση για douple post.

Ορίστε και το λινκ

Ήταν κανονικά δύο τόπικ και ενώθηκαν σε ένα. Και μπήκε το ένα μου ποστ κάτω από το άλλο και έγινε παρατήρηση για διπλό ποστ.

Δεν είναι κάτι φοβερό αλλά μου φάνηκε τόσο αστείο Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 319753
Gellert Grindelwald
Κυνηγός Βαμπίρ
Κυνηγός Βαμπίρ
Gellert Grindelwald

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι Αυγ 02, 2011 5:50 am

Εγινε λάθος της Συντονιστικής ομάδας. Ζητάμε ταπεινά συγνώμη.
Marlene McKinnon
Marlene McKinnon

Place : Puff's common

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια...
Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι Αυγ 02, 2011 5:52 am

Έλα ρε σιγά δεν ήταν τίποτα, απλά υπερβάλλων ζήλος δεν είναι κακό αυτό! Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 637365

Απλά θα έσκαγα αν δεν το έλεγα Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 319753
Penelope Clearwater
Τριτοετής
Τριτοετής
Penelope Clearwater

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ράβενκλοου
Ραβδί:
Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι Αυγ 09, 2011 1:04 pm

Εγω στειλει εδω και μερες μηνυμα για να μπω σε κοιτωνα και ακομα μια απαντηση...
Gellert Grindelwald
Κυνηγός Βαμπίρ
Κυνηγός Βαμπίρ
Gellert Grindelwald

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι Αυγ 09, 2011 4:00 pm

Συγνώμη για την καθυστέρηση. Η Υπεύθυνη απουσιάζει για μερικές μέρες. Στειλτο στον Godric Gryffindor και θα σε βάλει. Και πάλι συγνώμη.
Penelope Clearwater
Τριτοετής
Τριτοετής
Penelope Clearwater

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ράβενκλοου
Ραβδί:
Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ Αυγ 10, 2011 6:24 am

Οκ.
Camille Belcourt
Εκτοετής
Εκτοετής
Camille Belcourt

Place : Είμαι ένα σωματίδιο Higgs. Figure out what this means.

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: 26 εκατοστά, από ξύλο καρυδιάς, σκληρό αλλά εύκαμπτο, με πυρήνα χορδής καρδιάς δράκου. Αρχαίοι ρούνοι σκαλισμένοι στην λαβή.
Aγαπημένος Καθηγητής: Φιρέντσε

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠαρ Αυγ 19, 2011 3:51 pm

Απαιτώ να μάθω τι κάνατε για να φύγει ο Μιχάλης. Μέλος του φόρουμ είμαι, με αφορά. Αδυνατώ να καταλάβω γιατί αποχωρεί ο πιο χρήσιμος αντμίν.
http://www.obythos09.blogspot.com
Gellert Grindelwald
Κυνηγός Βαμπίρ
Κυνηγός Βαμπίρ
Gellert Grindelwald

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΣαβ Αυγ 20, 2011 1:03 am

Η κατάσταση είναι περίπλοκη. Σε λίγες μέρες θα έχετε σχετική ανακοίνωση Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 353974
Camille Belcourt
Εκτοετής
Εκτοετής
Camille Belcourt

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: 26 εκατοστά, από ξύλο καρυδιάς, σκληρό αλλά εύκαμπτο, με πυρήνα χορδής καρδιάς δράκου. Αρχαίοι ρούνοι σκαλισμένοι στην λαβή.

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΣαβ Αυγ 20, 2011 1:33 am

Εγώ στο πα να μην παίζεις με τα global announcements σαν να ναι καραμέλες. Τώρα όλοι βλέπουμε πως έχει παιχτεί ψηφοφορία μεταξύ Γκόντρικ και Μιχάλη. Και όπου ψηφοφορία, ανταγωνισμός. Και αν ήταν περίπλοκο γιατί βιαστήκατε με τον Μιχάλη να στείλετε πμ;

Ξες τι, άστο. Θα μιλήσω με το Μιχάλη.
Gellert Grindelwald
Κυνηγός Βαμπίρ
Κυνηγός Βαμπίρ
Gellert Grindelwald

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΣαβ Αυγ 20, 2011 1:36 am

Βασικά δεν θα μου πεις εσύ πως θα παίζω και τι θα κάνω. Και αφού δεν ξέρεις καν τι ειναι τα γκλομπαλ. Η Ψηφοφορία έληξε. Το τημ έχει πάρει αποφάσεις. Γιατί βιαστήκαμε; Γιατι ήμασταν εκνευρισμένοι. Ζητάμε συγνώμη για αυτή τη διαδικασία. Και να στείλεις π.μ στον Μιχάλη, δεν προκειτε να σου πει κάτι, γιατί ειναι υποθέσεις του τημ. Και εσύ δεν εισαι στο τημ. Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 934303
Bellatrix Lestrange
Θανατοφάγος
Θανατοφάγος
Bellatrix Lestrange

Place : Μέγαρο

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα.
Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΣαβ Αυγ 20, 2011 1:41 am

Κόνυ μ όλα είναι τακτοποιημένα μην ανησυχείς κ ο Μιχάλης δεν φεύγει και κανείς όλοι εδώ είμαστε...

Πάνο μην μιλάς έτσι!!! Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 614504
https://potterland.forummotion.com/portal.htm
Camille Belcourt
Εκτοετής
Εκτοετής
Camille Belcourt

Ταυτότητα Μάγου

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΣαβ Αυγ 20, 2011 1:50 am

Gellert Grindelwald έγραψε:
Βασικά δεν θα μου πεις εσύ πως θα παίζω και τι θα κάνω. Και αφού δεν ξέρεις καν τι ειναι τα γκλομπαλ. Η Ψηφοφορία έληξε. Το τημ έχει πάρει αποφάσεις. Γιατί βιαστήκαμε; Γιατι ήμασταν εκνευρισμένοι. Ζητάμε συγνώμη για αυτή τη διαδικασία. Και να στείλεις π.μ στον Μιχάλη, δεν προκειτε να σου πει κάτι, γιατί ειναι υποθέσεις του τημ. Και εσύ δεν εισαι στο τημ. Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 934303

Nα σου πω επειδή πολύ μου την έχεις μπει στο μάτι από τότε που λόγκαρα και μου πετάς την μία βλακεία μετά την άλλη. Τα global announcements δεν είναι παίξε γέλασε. Αν θες εσύ να κάνεις χαζομάρες, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορώ να σου πω και τίποτα. Λόγω όμως αυτής σου της χαζομάρας (αν σε νοιάζει δηλαδή, που σε νοιάζει) διέρρευσες πληροφορίες από εντός του τημ, που μου λες κιόλας πως αν στείλω πμ στον Μιχάλη δεν θα μου πει επειδή είναι υποθέσεις του τημ. Εσύ ο ίδιος το κανες. Βγάλε κι άλλο global ρε. Και ούτε περιμένω από τον Μιχάλη να μου πει τα τόσο σημαντικά απόρρητα πράγματα που συζητάτε. Aπό σένα περίμενα να στείλεις πμ βιαστικά, από τον Μιχάλη όχι. Και αφού ζητάς συγγνώμη, θα πρεπε να χεις χαμηλά τη μπάλα όχι να μου τσαμπουκαλεύεσαι που σαι στο τημ, από την μέρα που λόγκαρα.
Τελευταίο πράμα. Εδώ δεν είναι Harryworld να μου το παίζεις κάποιος, οπότε μην χρησιμοποιείς ένα φόρουμ για να βγάλεις τα δικά σου εσωτερικά. Μόνο που λες "Και συ δεν είσαι στο τημ" με το χαμογελάκι από πίσω δείχνει πόσο άσχετος είσαι, για να μην πω τίποτα χειρότερο.

Και επειδή εγώ δεν είμαι πρόβατο, από δω και πέρα σταματάς να μου μιλάς έτσι. Από το υπόλοιπο τημ δέχομαι την οποιαδήποτε παρατήρηση. Από σένα όχι.

edit by Gellert Grindelwald: Απαγορεύεται η διαφήμιση
Gellert Grindelwald
Κυνηγός Βαμπίρ
Κυνηγός Βαμπίρ
Gellert Grindelwald

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΣαβ Αυγ 20, 2011 1:52 am

Απο εδώ και πέρα θα σε εξυπηρετούν άλλα μέλη του τημ Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 934303
Camille Belcourt
Εκτοετής
Εκτοετής
Camille Belcourt

Ταυτότητα Μάγου

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΣαβ Αυγ 20, 2011 1:54 am

Υπέροχα.
Remus Lupin
Επιμελητής Σλίθεριν
Επιμελητής Σλίθεριν
Remus Lupin

Place : Drakonya Krov's common room

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΣαβ Αυγ 20, 2011 1:55 am

Κόννυ κάποια γκλόμπαλ που έκανε τα έκανε με σωστό τρόπο.
Και Πάνο, το τημ δουλεύει για τα μέλη, όχι το αντίθετο. Άρα στην ουσία τα μέλη είναι οι superiors και το τημ είναι οι inferiors.

Καλύτερος τρόπος προς τα υπόλοιπα μέλη την επόμενη φορά, και οι δυο.

Ασταδιάλα, μην αρχίσω να μοιράζω τα μπανς απλόχερα τώρα που γύρισα στη θέση μου. Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 144046683
http://malicioustheory.blogspot.com
Alastor Mounti
Δευτεροετής
Δευτεροετής

Place : Θεσσαλονικη

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Ραβδί: Ραβδί 20 εκατοστών με ξύλο απο άγνωστο δέντρο και πυρήνα απο τριχα μανδαγόρα. Ειδικό για επιθετικά ξόρκια.

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι Αυγ 30, 2011 11:40 am

(μπορει και να υπαρχει)
δεν εχω δει καθολου ενα θεμα για ερωτησεις,ολων των ειδων.π.χ. εγω παρα πολλες ερωτησεις που θελω να κανω
Gellert Grindelwald
Κυνηγός Βαμπίρ
Κυνηγός Βαμπίρ
Gellert Grindelwald

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι Αυγ 30, 2011 11:43 am

Για το φόρουμ ερωτήσεις υπάρχουν και ειναι εδώ
Remus Lupin
Επιμελητής Σλίθεριν
Επιμελητής Σλίθεριν
Remus Lupin

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 09, 2011 6:08 am

Γίνεται να καθαριστεί ο χώρος καλοσωρίσματος από το μέλος ermioni greinzer; Κάτι μου θυμίζει πως ο Νεκτάριςο ξαναχτύπησε.

Και προτείνω να καθαριστεί από τους μοντερέιτορς. Να δούμε την δουλειά τους.
Gellert Grindelwald
Κυνηγός Βαμπίρ
Κυνηγός Βαμπίρ
Gellert Grindelwald

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 09, 2011 6:46 am

Θα τακτοποιηθούν τα ποστ του απο την Συντονιστρια του D.IH.S.
Remus Lupin
Επιμελητής Σλίθεριν
Επιμελητής Σλίθεριν
Remus Lupin

Ταυτότητα Μάγου

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ Οκτ 27, 2011 1:26 am

Δεν είναι ακριβώς παράπονο καθώς δεν επηρεάζει απόλυτα εμένα, αλλά με ψιλοπτρομάζει/παραξενεύει.

Παρατήρησα πως η ΟΔΣ παραείναι σκληρή με τα μέλη. Μπανς, παρατηρήσεις, εξάψαλμοι κλπ με τη πρώτη φορά που ένα μέλος παραβαίνει τους κανόνες. Εννοώ, έχω δει 7ήμερα μπανς να πέφτουν βροχή επειδή ένα μέλος πόσταρε επανηλλημένα με γκρίκλις πχ. Ε οκ, γκρίκλις έβαλε, μία παρατήρηση δύο αρκούν. Άντε και ένα μονοήμερο μπαν στην τελική! 7 μέρες είναι πολλές.

Και επίσης επειδή και το μπγκ και το χέντερ είναι gif το ρημάδι ο υπολογιστής μου αργεί να το φορτώσει. Γίνεται να βρεθεί μια λύση;
Gellert Grindelwald
Κυνηγός Βαμπίρ
Κυνηγός Βαμπίρ
Gellert Grindelwald

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ Οκτ 27, 2011 2:30 am

Δεν είναι ένα απλό μέλος το μέλος που έφαγε μπαν με επταήμερο και μετά με ισόβιο.
Θα το σκιν θα αλλάξει τα Χριστούγεννα και θα γίνει πιο ελαφρύ.

Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 5 από 9Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Προτάσεις για το φόρουμ
» Το δυνατότερο σημείο του φόρουμ
» Πως σας φαίνεται το φόρουμ μας;
» Αδυναμίες Φόρουμ
» Πως βρήκατε το φόρουμ μας;

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
✯ PotterLand ✯  :: Τμήμα Μαγικής Συνεργασίας και Μαγικής Συντήρησης-
Μετάβαση σε: