| Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ | |
|
+27Hermione Jean Granger zeniazen4 Josh Farro Alastor Mounti Camille Belcourt Penelope Clearwater wooden Filius Flitwick Marlene McKinnon Helga Hufflepuff Electra Black Ronerm You-Know-Who 2411 Bellatrix Lestrange lefteris_98k cuthalion Albus P.W.B. Dumbledore nektarios8 Elf in the forest Perenelle Flamel Scabior The Snatcher Beedle The Bard Remus Lupin Maria Lovegood Gellert Grindelwald Βασουλα Μαγισσουλα Godric Gryffindor 31 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Σαβ Απρ 16, 2011 1:08 am | |
| 1. Λαθος μου σόρρυ...Εγώ έφταιγα 2. Θα κανονίσω κάποια πράγματα, και θα σε ειδοποιήσω! | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| |
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Κυρ Απρ 17, 2011 12:39 am | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gellert Grindelwald στις Κυρ Απρ 17, 2011 1:56 am, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Κυρ Απρ 17, 2011 1:41 am | |
| Μπράβο ρε Πάνο. Εξαιρετική δουλειά. Αχ, θα μας υποχρέωνες εάν έκλεινες συμφωνία με το harryworld.org και με το parea.biz
Έχω ήδη ζητήσει να επικοινωνήσουν μαζί μας για αυτό το θέμα, αλλά δεν πήρα απάντηση. Και ξέρεις, θα είναι αλλιώς εάν μιλήσεις εσύ. Έχετε καλύτερες σχέσεις.
Και πάλι μπράβο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Κυρ Απρ 17, 2011 1:44 am | |
| Στο Παρέα, επειδή είμαι μοντ, θα το βάλω όσο πιο γρήγροα μπορώ. Μεχιρ το βραδάκι θα είναι έτοιμο δλδ, μπορεί και πιο νωρίς. Με το HarryWorld είχαμε κλείσει από παλιά συμφωνία. Πρέπει εμείς να βάλουμε το μπανερ τους το οποίο είναι: - Κώδικας:
-
http://img228.imageshack.us/img228/2530/126960495433263.gif | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Κυρ Απρ 17, 2011 1:47 am | |
| Εντάξει τότε. Το βάζω. Ευχαριστώ πολύ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Κυρ Απρ 17, 2011 1:48 am | |
| Τιποτα! Και έχω κλείσει μερικές συμφωνίες που θα ολοκληρωθούν το βραδάκι, με αύριο και τ΄τοε θα σας δώσω τα μπάνερς | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Κυρ Απρ 17, 2011 1:50 am | |
| Μπράβο! Έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά. | |
|
| |
lefteris_98k Δευτεροετής
Posts : 73 Join Date : 16/04/2011 Age : 26 Place : HOGWARTS
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: φτερο του φοινικα Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Κυρ Απρ 17, 2011 3:47 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Κυρ Απρ 17, 2011 3:49 am | |
| Πρώτον, απαγορεύονται τα ποστς μόνο με ιμότικονς. Διάβασε ξανά καλά τους Κανόνες του φόρουμ.
Και δεύτερον, γιατί δυσανασχετείς χωρίς λόγο; | |
|
| |
lefteris_98k Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: φτερο του φοινικα Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Κυρ Απρ 17, 2011 6:13 am | |
| συγνωμη εννοουσα οτι δν εκανε καλη δουλεια sorry δν θα ξανα γινει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Πεμ Μάης 19, 2011 6:42 am | |
| Γιατί δεν έκανα καλή δουλειά; | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Πεμ Μάης 19, 2011 7:47 am | |
| είμαστε λίγο αποσυντονισμένοι... Πιστεύω ότι θα φτιάξουν τα πράγματα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Πεμ Μάης 19, 2011 7:58 am | |
| Μη ξεχνάμε πως είναι περίοδος εξετάσεων.
Τα πράγματα θα είναι έτσι και αλλιώς λίγο πεσμένα. | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Πεμ Μάης 19, 2011 8:37 am | |
| Ναι συμφωνω με τον Μιχαλη. Το δικο μου παραπονο ειναι.... δεν ειναι κατι συγκεκριμενο... ειναι η μονοτονια... Τα ιδια και τα ιδια.. Κατι πηγε να γινει με το Κουιντιτσ αλλα δεν.... Κατι πηγε να γινει με τους διαγωνισμους αλλα δεν... Χρειαζομαστε πιστευω φρεσκαρισμα, οχι στο τημ αλλα κυριως σε αυτα που προσφερει και περιλαμβανει το φορουμ.... Οχι οτι και ετσι δεν ειναι καλο. Ειναι υπεροχο, αλλα συνηθισμενο... | |
|
| |
You-Know-Who 2411 Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο από μαόνι, 27 εκ., με πυρήνα από τρίχα ουράς Κένταυρου, ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Πεμ Μάης 19, 2011 8:43 am | |
| εγω δεν εχω κανενα παραπονο.. το φορουμ ειναι τελειο και πρωτοτυπο.. σχετικα με αυτο που ειπε ο σαραντης πιστευω οτι αυτο που του λειπει δεν ειναι ιδεες και καινουργια πραγματα αλλα καινουργια ενεργα μελη.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Πεμ Μάης 19, 2011 8:49 am | |
| Για το Κουίντιτς έχεις δίκιο Σαράντη. Και εγώ πάω να σκάσω που ακόμα δεν έχουμε κάνει κάτι. Αλλά το πρόβλημα είναι πως οι παίκτες των ομάδων είναι οι περισσότεροι ανενεργοί.
Θα προσπαθήσουμε να βρούμε καινούργιους παίκτες.
Όσο για αυτό που είπε ο Γιώργος, ναι έχεις δίκιο. Αν έχεις κάποιους φίλους που τους αρέσει ο Χάρι Πότερ θα μας έκανες τεράστια χάρη αν μπορούσες να τους πείσεις να γίνουν μέλη. | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο από μαόνι, 27 εκ., με πυρήνα από τρίχα ουράς Κένταυρου, ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Πεμ Μάης 19, 2011 8:54 am | |
| για το κουιντς ειχα διαβασει στο περιπου πως θα το κανατε και μου φανηκε πολυ ωραιο... πραγματικα κριμα που δεν προχωρησε.. οσο για καινουργια μελη.. θα δω τι θα κανω... ειναι και οι εξετασεις καπωε δυσκολο.. παντως μεχρι στιγμης εχω κανει την αδερφη μου μελος.. (mrs.black) αλλα θα φερω κι αλλα | |
|
| |
Ronerm Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Πεμ Μάης 19, 2011 8:56 am | |
| Παιδιά εγώ έχω 2-3 φίλους τους οποίους αρέσει ο Χάρι Πότερ. Θα τους πείσω να γίνουν μέλη. Όσον αφορά το Κουίντιτς θα μπορούσα να συμμετάσχω και εγώ; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Πεμ Μάης 19, 2011 9:03 am | |
| Εννοείται παιδιά πως μέσα στις εξετάσεις τα πράγματα δεν είναι και δικαιολογημένα πολύ ενεργητικά. Και μόνο που σήμερα έχουμε τόσα πολλά ποστς με κάνει όχι απλά χαρούμενο...
Στο Κουίντιτς εννοείται πως μπορείς να συμμετέχεις! Στείλε μου πμ να συζητήσουμε ποια ομάδα θες κλπ.
Και το Κουίντιτς θα γίνει. Απλά θέλουμε λίγη προετοιμασία ακόμα.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Πεμ Μάης 19, 2011 9:07 am | |
| Παιδιά τα παράπονά σας είναι σαφέστατα! Σαν Διευθυντής Επιβλεψης και Διορθωσης σας υπόσχομαι πως θα ανανεωθούμε σύντομα. Περιμένουμε να τελειώσουν οι εξετάσεις και τότε θα ανανεωθούμε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Πεμ Μάης 19, 2011 9:16 am | |
| ναι οκ.. καταλαβαινουμε και εμεις οτι ειναι δυσκολα για εσας αυτον τον καιρο.. θα φτιαξουν τα πραγματα... - Σπόιλερ:
και να ρωτησω κατι ασχετο?? αλλη θεση για το κουιντιτς υπαρχει??
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Πεμ Μάης 19, 2011 9:17 am | |
| Μιλα με Remus Lupin ή Ginny_Weasley Το τόπικ ερωτήσεων όμως, είναι αλλού | |
|
| |
lefteris_98k Δευτεροετής
| |
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Παρ Μάης 20, 2011 12:46 am | |
| Σκοπός μας είναι να έχουμε όσα πιο πολλά τόπικ μπορούμε...οπότε προσπαθούμε να ανοίγουμε καινούρια κι όχι να διαγράφουμε τα παλιά... | |
|
| |
| Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ | |
|