| Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ | |
|
+27Hermione Jean Granger zeniazen4 Josh Farro Alastor Mounti Camille Belcourt Penelope Clearwater wooden Filius Flitwick Marlene McKinnon Helga Hufflepuff Electra Black Ronerm You-Know-Who 2411 Bellatrix Lestrange lefteris_98k cuthalion Albus P.W.B. Dumbledore nektarios8 Elf in the forest Perenelle Flamel Scabior The Snatcher Beedle The Bard Remus Lupin Maria Lovegood Gellert Grindelwald Βασουλα Μαγισσουλα Godric Gryffindor 31 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
lefteris_98k Δευτεροετής
Posts : 73 Join Date : 16/04/2011 Age : 26 Place : HOGWARTS
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: φτερο του φοινικα Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| |
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Παρ Μάης 27, 2011 8:28 am | |
| Τα 7 παράπονα του φόρουμ μας:
1) Η Ολυμπία τρομάζει τα μικρα παιδια 2) Το φόρουμ αργεί να φορτώσει οταν είναι ον λάιν η Ολυμπία 3) Η Ολυμπία μας χαλάει τη διασκέδαση 4) Η Ολυμπία μας κόβει την όρεξη 5) Φοβόμαστε να μπούμε στο φόρουμ όταν είναι μέσα η Ολυμπία 6) Η Ολυμπία κλέβει τα μαγαζια της Διαγωνιου Αλλέας (μου έκλεψε το μαγικό θηριοτροφείο) 7) H Oλυμπία τρωει τις ιδέες των παιδιών γιατί έχει αδειασει το ψυγείο της | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Παρ Μάης 27, 2011 11:00 am | |
| Μην επαναληφθεί τέτοιο ποστ. | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Σαβ Μάης 28, 2011 2:19 am | |
| - Scabior The Snatcher έγραψε:
- Τα 7 παράπονα του φόρουμ μας:
1) Η Ολυμπία τρομάζει τα μικρα παιδια 2) Το φόρουμ αργεί να φορτώσει οταν είναι ον λάιν η Ολυμπία 3) Η Ολυμπία μας χαλάει τη διασκέδαση 4) Η Ολυμπία μας κόβει την όρεξη 5) Φοβόμαστε να μπούμε στο φόρουμ όταν είναι μέσα η Ολυμπία 6) Η Ολυμπία κλέβει τα μαγαζια της Διαγωνιου Αλλέας (μου έκλεψε το μαγικό θηριοτροφείο) 7) H Oλυμπία τρωει τις ιδέες των παιδιών γιατί έχει αδειασει το ψυγείο της Ουδέν σχόλιον επ'αυτού και εάν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο να μου το πείτε προσωπικώς και να με κάνετε delete και ban. Εδώ θεωρείται spam γι'αυτό stop spamming please... | |
|
| |
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Κυρ Μάης 29, 2011 12:23 pm | |
| Λοιπον εχω παραπονο. Αυτος ο κανονας με τα 5 ιμοτικον ανα ποστ πραγματικα δεν εχει νοημα με τον τροπο που χρησιμοποιειται. Οταν τα ιμοτικον δεν επηρεαζουν τη σαφη αναγνωση ή οταν δεν ειναι συγκριτικα με το μεγεθος του ποστ υπερβολικα πολλα ή και ασχετα, αν για παραδειγμα βαλω εγω 2 σειρες με γελια. Αλλα αν το ποστ ειναι μεγαλο και θες να εκφρασεις πολλα διαφορετικα πραγματα, δεν νομιζω να ενοχλει στο τελος καθε ποστ ενα ιμοτικο ή δυο. Αυτα | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Κυρ Μάης 29, 2011 1:04 pm | |
| Προτείνεις δηλαδή τη διατήρηση του κανόνα, απλά να τηρήται όταν κρίνουμε εμείς; Έτσι θα υπάρχουν όμως μπερδέματα με το εκάστοτε τημ. | |
|
| |
Ronerm Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Κυρ Μάης 29, 2011 8:49 pm | |
| Καλύτερο θα ήταν να υπάρχει μεγαλύτερο όριο πχ 10 emoticons. Ή στους κανονες μια σημειωση που να υπαρχει αρση του κανονα σε μια περίπτωσξ οπως ειπε η ολγα!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Κυρ Μάης 29, 2011 10:12 pm | |
| Συμφωνώ με την Ολγα | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Δευ Μάης 30, 2011 10:41 am | |
| - Remus Lupin έγραψε:
- Προτείνεις δηλαδή τη διατήρηση του κανόνα, απλά να τηρήται όταν κρίνουμε εμείς;
Έτσι θα υπάρχουν όμως μπερδέματα με το εκάστοτε τημ. Κοιτα, προτεινω να μην ειναι στεγανος. Γιατι οταν ειναι ενα τεραστιο ποστ, λογικο ειναι τα ιμοτικον τα ειναι πιο πολλα. Αλλα ουτε και το 10 θα ηταν σωστο γιατι μπορει καποιος να αρχισει να βαζει - π.χ. κατι τετοιο:
και να μην μπορει να του πει κανεις και τιποτα. Απλα να κρινουμε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Δευ Μάης 30, 2011 10:44 am | |
| Κανονικά αυτό είναι πρόταση-παράπονο Κοίτα αν κάποιος γράψει μία παράγραφο, θα μπορεί, αν γράφει συνέχεια... - Σπόιλερ:
τοτε θα παραβιάζει τους κανόνες! Θα μεταφερθεί στο τημ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Δευ Μάης 30, 2011 10:46 am | |
| Ωχ, ελα τωρα, σιγα μην αλλαξω τοπικ για να απαντησω στην ερωτηση Οκ περιμενω απαντηση! | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Δευ Μάης 30, 2011 11:08 am | |
| Το πιο πιθανό είναι να εφαρμοστεί. Αλλά αν εφαρμοστεί, απλά θα κρίνεται από τους μοντ σε ποια περίπτωση επιτρέπονται και σε ποια όχι. Το λέω από τώρα. Ο κανόνας δεν φεύγει έτσι εύκολα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Δευ Μάης 30, 2011 11:10 am | |
| Δεν ειπε κανενας να φυγει Γιατι σαν κανονας ειναι σωστος. Αυτο που λες. Καλυτερη διαχειριση | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Δευ Μάης 30, 2011 11:12 am | |
| Οκ. Το πολύ σε δύο μέρες θα ανακοινώσουμε την απόφαση | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Δευ Μάης 30, 2011 11:45 am | |
| Και εγω συμφωνω με την Ολγα. Ισως να γίνει 7 το όριο ή 8. Υπαρχουν ποστς που χρειαζονται αρκετα εμοτικονς. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Δευ Μάης 30, 2011 12:16 pm | |
| Είπαμε συζητιέται ήδη darling. There's no need to post soething else | |
|
| |
cuthalion Τεταρτοετής
Posts : 174 Join Date : 04/01/2011 Place : Room Of Requirement
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: ξύλο καστανιάς και πλάτανου με πυρήνα διαμαντιού, τρίχες ουράς λιονταριού και κομματάκια καρδιάς δράκου- άκαμπτο 33 εκ Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Τετ Ιουλ 27, 2011 1:17 am | |
| Το μέλος wooden μου έστειλε σε pm την ιστοσελίδα http://harrypotterearth.web-rpg.com/ Μάλλον δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο. Δεν ήξερα που αλλού να το αναφέρω! Δεν μου αρέσει να βλέπω διαφημίσεις ακόμα και στο φόρουμ. ΈΛΕΟΣ!. Πλύση εγκεφάλου από παντού. Οπότε δεν ξέρω αν υπάρχει ήδη , αλλά κάποιος θα έπρεπε να ελέγχει αν υπάρχουν pm ίδιου τύπου σταλθέντα σε πολλά άτομα. - Σπόιλερ:
Δεν είμαι καρφί!
| |
|
| |
Filius Flitwick Χρυσούχος
Posts : 697 Join Date : 22/07/2011 Age : 35 Place : Birmingham
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κυπαρίσσι, πυρήνας από νύχι ιππόγρυπα, 25 εκατοστά - Μαλακό. Ιδανικό για ξόρκια, γητέματα μάχης, κατάρες, πτητικά και κλητευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Τετ Ιουλ 27, 2011 4:18 am | |
| κι εμένα μου έστειλε και μου ζήτησε το msn μου χωρίς να έχουμε μιλήσει ποτέ. δεν ξέρω τι παίζει μ αυτόν. | |
|
| |
wooden Υποψήφιος Μαθητής
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Τετ Ιουλ 27, 2011 4:28 am | |
| Παιδιά συγγνώμη. Μσν ζήτησα δεν έκανα κάτι κακό. Δεν φταίει η ιστοσελίδα εκείνη. Προμοτιον κανω. Ειναι εν αγνοία τους Y.Γ. Κάντε με ban αν θέλετε. Πάντως δεν νομίζω πως πρέπει να δημιουργείτε τέτοιος ντόρος. Και στην τελική πληρώνομαι για το promotion. Έτσι ζω. Κι ο άλλος διαχειριστής απο το Harry Potter Earth επειδή κάποιο μέλος του είπε τι έγινε μου έδωσε ban. Τι να πω δηλαδή; Και προς τους διαχειριστές Αρχικά θέλω να τονίσω πως δουλεύω ως promoter και μου δίνουν καποιο συμβολικό ποσό ανάλογα με το πόσες προσκλήσεις κάνω. Δεν θα ήθελα να γίνει ντόρος. Τα site που διαφημίζω ειναι εν αγνοία τους. Επομένως δεν θα ήθελα να βρεθώ στην μέση ότι δημιούργησα προβλήματα ανάμεσα στα δύο site. Δεν θα ήθελα να δημιουργηθεί πρόβλημα εξ' αρχής. Δεν ήξερα οτι απαγορεύεται να ζητήσω τα msn καποιων ατόμων. Πραγματικά συγγνώμη δεν το έκανα εξ'επιτηδες. Αν θα θελήσετε να με κάνετε ban ή να με διαγράψετε θα γίνει κατανοητό, διότι και ο άλλος διαχειριστής μόλις έμαθε τι έκανα έπραξε αντίστοιχα. Συγγνώμη και πάλι για τη αναστάτωση. Δεν πρόκετια να ξαναγίνει και δεν ήθελα να δημιουργήσω διχόνια ανάμεσα στα δύο αυτά forum. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Τετ Ιουλ 27, 2011 5:00 am | |
| Aν κάποιος σου ζητήσει το μσν σου με π.μ., δεν πειράζει. Είναι δικός σας προσωπικό θέμα και δεν αφορά το φόρουμ. Αν θέλεις του το δίνεις, ή αν δεν θες, δεν του το δίνεις. Δεν εισαι υποχρεωμένος.
Για την διαφήμιση τώρα, οι κανόνες λένε πως απαγορεύεται. Διάβασε τους κανόνες. Ζητάμε από όλα τα μέλη, αν δέχονται τέτοια π.μ. να το αναφέρουν στην Ομάδα Διαχείρισης και Συντονισμού. | |
|
| |
wooden Υποψήφιος Μαθητής
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Τετ Ιουλ 27, 2011 5:06 am | |
| Kαι ξαναλέω , πραγματικά συγγνώμη τόσο απο το forum όσο και απο τα μέλη ένα ενα. Δεν το έκανα με κακία.
Υ.Γ. Θα παρακαλούσα ο αρμόδιος αν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου για το αντίστοιχο post κλέψιμο ιδεών απο ένα μέλος που είχατε ρίξει ban.
Ευχαριστώ & πάλι. | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Πεμ Ιουλ 28, 2011 4:51 am | |
| Θα επιλυφθώ του θεματος εγω. Ευχαριστουμε cuthalion που μας ειδοποίησες. Και οσο για το να ζητας μσν, σιγουρα δεν υπόκειται σε κανεναν κανονα. Αυτο ειανι προσωπικο σας ζήτημα | |
|
| |
cuthalion Τεταρτοετής
Posts : 174 Join Date : 04/01/2011 Place : Room Of Requirement
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: ξύλο καστανιάς και πλάτανου με πυρήνα διαμαντιού, τρίχες ουράς λιονταριού και κομματάκια καρδιάς δράκου- άκαμπτο 33 εκ Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Σαβ Ιουλ 30, 2011 2:15 am | |
| Καλά! Ας μην επεκταθώ άλλο, αλλά μόνο για "Msn" δεν έγραφε στο pm. Δεν θα το συζήταγα καν άμα ήταν γι'αυτό. Οκ σταματάω το spam εδώ.! | |
|
| |
wooden Υποψήφιος Μαθητής
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Σαβ Ιουλ 30, 2011 5:12 am | |
| Το λινκ το πήρε η Ο.Δ.Σ.
Ορίστε το φορουμ που σας έχει αντιγράψει ο νεκτάριος!
λέει πως ειναι δικό του..
Edit by Gellert Grindelwald: Καλύτερα λινκ φόρουμς να μην δίνεις, και για αυτον τον λόγο που το βάζεις, να το στέλνεις σε καποιον μοντ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Σαβ Ιουλ 30, 2011 6:08 am | |
| Εμμ..Ναι...
Θα συζητηθεί και θα δούμε... | |
|
| |
| Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ | |
|