✯ PotterLand ✯
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

✯ PotterLand ✯

For us, Magic will never truly end...

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Για όλα τα παράπονα, τις προτάσεις ή τις απορίες σας, υπάρχει ειδική κατηγορία στο Υπουργείο με όνομα Τμήμα Μαγικής Συνεργασίας και Μαγικής Συντήρησης.
Η Potterland's Press είναι επιτέλους ΕΔΩ!!! Ενημερωθείτε στους κοιτώνες σας για περισσότερες λεπτομέρειες της εφημερίδας μας!
Το φετινό πρωτάθλημα των Κοιτώνων βρίσκεται στα μέσα του. Τη βαθμολογία θα βρείτε στην ενότητα 'House Cup'
............................................................
Κάθε αλλαγή στο team γίνεται για τη βελτίωση του φόρουμ και ευελπιστούμε σε μια γόνιμη συνεργασία!
Ένας από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς μας περιμένει τους Μάγους και τις Μάγισσες. Ενημερωθείτε στους κοιτώνες σας για το μηνιαίο High Sorcery!
Προσεχώς η πρώτη προπόνηση Κουίντιτς των ομάδων μας! Θα ενημερωθείτε σύντομα για τόπο και χρόνο!

Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ

Πήγαινε κάτω 
+27
Hermione Jean Granger
zeniazen4
Josh Farro
Alastor Mounti
Camille Belcourt
Penelope Clearwater
wooden
Filius Flitwick
Marlene McKinnon
Helga Hufflepuff
Electra Black
Ronerm
You-Know-Who 2411
Bellatrix Lestrange
lefteris_98k
cuthalion
Albus P.W.B. Dumbledore
nektarios8
Elf in the forest
Perenelle Flamel
Scabior The Snatcher
Beedle The Bard
Remus Lupin
Maria Lovegood
Gellert Grindelwald
Βασουλα Μαγισσουλα
Godric Gryffindor
31 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Josh Farro
Ραβδοποιός
Ραβδοποιός
Josh Farro

Place : Μars

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ράβενκλοου
Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο!
Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ

Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 Icon_minitimeΠεμ Οκτ 27, 2011 2:59 pm

Θα συμφωνήσω με τον Μιχάλη πως οι παρατηρήσεις και τα μπαν πέφτουν βροχή. Επίσης η διάρκεια είναι μεγάλη.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Gellert Grindelwald
Κυνηγός Βαμπίρ
Κυνηγός Βαμπίρ
Gellert Grindelwald

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Σλίθεριν Σλίθεριν
Ραβδί:
Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 29, 2011 2:03 am

Με λίγα λόγια όταν βλέπετε οτι πέφτουν τα μπανς βροχή, σημαίνει πως αυτοί που μπαναρίζονται είναι εχθροί. Και νομίζω πως ο Μιχάλης ειδικά ξέρει για αυτούς.
Gellert Grindelwald
Κυνηγός Βαμπίρ
Κυνηγός Βαμπίρ
Gellert Grindelwald

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι Νοε 15, 2011 12:37 pm

Σαν πολύ σπαμ δεν πέφτει εδώ; Και παρατηρήσεις; Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 97354
Josh Farro
Ραβδοποιός
Ραβδοποιός
Josh Farro

Ταυτότητα Μάγου

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι Νοε 15, 2011 12:52 pm

Σπαμ μεταξύ του τημ και παρατηρήσεις ο ένας στον άλλο. Για υπάρχει δουλειά να κάνει το τημ. Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 2527984640
Gellert Grindelwald
Κυνηγός Βαμπίρ
Κυνηγός Βαμπίρ
Gellert Grindelwald

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι Νοε 15, 2011 12:52 pm

Οκέι τότε!
Penelope Clearwater
Τριτοετής
Τριτοετής
Penelope Clearwater

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί:
Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 Icon_minitimeΠεμ Νοε 17, 2011 10:24 am

To μπάννερ είναι πολύ βάρυ. Ίσως πρέπει να βάλετε ένα κανονικό και όχι gif. Κάνει το φόρουμ πολύ αργο.
Josh Farro
Ραβδοποιός
Ραβδοποιός
Josh Farro

Ταυτότητα Μάγου

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 Icon_minitimeΠαρ Νοε 18, 2011 1:34 am

Αυτό το πέρνω και ως πρόταση. Θα το συζητήσουμε και πιθανόν να αλλάξει σύντομα. Αν έχεις να προτίνεις κάτι μπορείς φυσικά να το κάνεις.
Σ'ευχαριστούμε. Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 637365
Penelope Clearwater
Τριτοετής
Τριτοετής
Penelope Clearwater

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 Icon_minitimeΣαβ Νοε 19, 2011 4:47 am

Στις προτάσεις ήθελα να το γράψω. Λάθος μου μπερδευτηκα. Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 563167
Josh Farro
Ραβδοποιός
Ραβδοποιός
Josh Farro

Ταυτότητα Μάγου

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 Icon_minitimeΣαβ Νοε 19, 2011 11:13 am

Δε πειράζει. Κι ως παράπονο μετράει. Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 829543
zeniazen4
Υποψήφιος Μαθητής
Υποψήφιος Μαθητής
zeniazen4

Place : katerinh

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας:
Ραβδί: ακαμπτο 30 εκατοστα με τριχες μονοκερου

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤετ Δεκ 07, 2011 9:47 am

εστειλα το τεστ για τους κοιτωνες αλλα ακομα δν μου ηρθε απαντηση ποτε θα ερθει?Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 670367
Elf in the forest
Εβδομοετής
Εβδομοετής
Elf in the forest

Place : παντου

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου
Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 Icon_minitimeΣαβ Δεκ 24, 2011 12:28 pm

Λοιπον.....αν δειτε στο character sheet ή το προφιλ διπλα στα ποστ, υπαρχει ο κοιτωνας.
ολοι οι κοιτωνες εχουν μικρες εικονιτσες. αλλα οχι το χαφλ. Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 670367
γιατι δεν βαζετε κι εκει??? Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 353974
θα ειναι και πιο ομορφο και πιο δικαιο για μας τα ασβακια! Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 760146
http://crystaliz.createaforum.net/
Josh Farro
Ραβδοποιός
Ραβδοποιός
Josh Farro

Ταυτότητα Μάγου

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ Δεκ 26, 2011 7:51 am

Εγώ για ποιό λόγο είμαι επιμελητής του Ράβενκλοου; Δέχτηκα να γίνω για βοήθεια, μέχρι να βρεθεί κάποιος στο κοιτώνα να γίνει, ως μέλος του τημ. Εφ όσον τώρα καταργήθηκαν οι σχολές, δεν υπάρχει λόγος να είμαι επιμελητής. Αφήστε με μέχρι το τέλος του μήνα, να κάνω αυτά που πρέπει για το Μαραθώνιο για να μην αφήσω εκκρεμότητες και μετά βγάλτε με και αφαιρέστε μου το δικαίωμα πρόσβασης στο Ράβενκλοου, μιας και είμαι Χάφλπαφ.
Επίσης γιατί τα παράπονα είναι Υπόμνημα, ενώ οι Απορίες και οι προτάσεις όχι; Ή κάντε τα άλλο Υπόμνημα, ή όλα απλά τόπικς.
Gellert Grindelwald
Κυνηγός Βαμπίρ
Κυνηγός Βαμπίρ
Gellert Grindelwald

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ Δεκ 26, 2011 11:12 am

Γιώργο, σε θεωρούμε ως μέλος του τημ, που μας βοηθάει πολύτιμα. Αν βρίσκαμε άλλο μέλος για να αναλάβει το Ράβενκλοου θα σε ανεβάζαμε στα σκαλοπάτια του Υπουργείου. Παρακαλώ, μείνε.

Για τα τόπικς, στείλε ένα πμ σε ένα ρεμάλι ( μοντερέιτορ δηλαδή ) και πες του το!

Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 16721
Josh Farro
Ραβδοποιός
Ραβδοποιός
Josh Farro

Ταυτότητα Μάγου

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ Δεκ 26, 2011 1:45 pm

Δε θέλω να μπω στπ Υπουργείο. Προς θεού, ευελπιστώ πάντα το καλύτερο για το φόρουμ με όποιον τρόπο που το αξίζει. Θέλω να είμαι ενεργός στο φόρουμ και να περνάμε καλά. Το είμαι σε δυο κοιτώνες όμως, είναι πολύ. Δεν είναι σωστό να αλλάξω κοιτώνα ή κάτι τέτοιο και το θεωρώ ως προνόμιο για μένα. Δεν είμαι περισσότερο από διάφορα άλλα μέλη. Θα μείνω ως βοηθός για ορισμένη περίοδο. Αλλά μόλις αρχίσει το Ράβενκλοου να έχει ενεργά μέλη (εκτός Αριάνα) παρακαλώ πολύ να βγω.
Ευχαριστώ.
Gellert Grindelwald
Κυνηγός Βαμπίρ
Κυνηγός Βαμπίρ
Gellert Grindelwald

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤετ Δεκ 28, 2011 1:47 am

Όπως θες, αλλά είχαν γίνει πολλές αλλαγές κοιτώνων που εσείς δεν ξέρετε και θεωρείται πως κάποια μέλη είναι από την αρχή στον κοιτώνα σας. Αυτά τα μέλη κάνουν μεγάλη διαφορά.
Penelope Clearwater
Τριτοετής
Τριτοετής
Penelope Clearwater

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 Icon_minitimeΠεμ Φεβ 02, 2012 11:43 am

Δεν είναι καλό να αγνοείτε τα μέλη σας. Ειδικά όταν δεν έχετε πολλά.
Έχω γράψει εδώ και μέρες στις αδυναμίες, και κανείς δεν που απαντάει τίποτα. Αδιαφορείτε απλώς. Το ίδιο και στον κοιτώνα. Έχω γράψει μια απορία/παράπονο και κανείς δεν απαντάει.
Και δεν είναι ότι δεν μπήκε αυτές τις μέρες κανένας από το τημ για να μου απαντήσει, μπήκαν σχεδόν όλοι και κανείς δεν απαντάει.
Με δυσαρεστεί πάρα πολύ η αδιαφορία. Εγώ έκανα προσπάθεια να γίνω ενεργή, αλλά δεν δίνει κανείς τίποτα και το τημ αδιαφορεί, για τα παράπονά μας.
Josh Farro
Ραβδοποιός
Ραβδοποιός
Josh Farro

Ταυτότητα Μάγου

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 Icon_minitimeΠαρ Φεβ 03, 2012 1:28 am

Σχετικά με το θέμα του κοιτώνα το φταίξιμο είναι όλο δικό μου και σου ζητάω χίλια συγγνώμη. Αν δεις, τώρα σου απάντησα.
Τώρα για τις αδυναμίες του φόρουμ μη περιμένεις απάντηση, γιατί λογικά το συζητάνε. Δεν έκανες κάποια ερώτηση για να σου απαντήσουν.
Οπότε να ξέρεις πως το μόνο παράπονο που πρέπει να έχεις είναι αυτό για την αργοπορία μου. Σου ζητώ και πάλι συγγνώμη.
Josh Farro
Ραβδοποιός
Ραβδοποιός
Josh Farro

Ταυτότητα Μάγου

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ Φεβ 20, 2012 3:56 am

Καλά πλάκα με κάνετε;! Νόμιζα πως το φόρουμ είχε μπει σε μια σειρά, είχε υπεύθυνα άτομα και θα ξεκίναγε μια νέα εποχή. Αντί γι' αυτό είχαμε ένα μήνα γεμάτο νέα μέλημ ενεργά (!), και δε τα κρατήσαμε λόγω καθυστέρησης διαγωνισμών, ανακοίνωσης κοιτώνων κλπ. Πρόσεξα πως ο Πάνος έφυγε από διαχειριστής. Μια ενημέρωση, κάτι, δεν είχαμε. Αποτελέσματα Μαραθώνιου και άνοιγμα ψηφοφορία για High Sorcery δεν είχαμε.Μένει πίσω το φόρουμ στις δραστηριότητες του με αποτελεσμα να το βαριούνται τα μέλη. Δε κρίνω κανέναν και δε θέλω να το πάρετε με επιθετικό τόνο. Εγώ στηρίζω το φόρουμ και θέλω γίνει ακόμη πιο ενεργό. Οι Admin που μπαίνετε μέσα δεν έχω προσέξει να κάνετε μια ενημέρωση ή κάτι. Πιστεύω πως θα έπρεπε να κάτσετε και να μιλήσετε για το τι θα γίνει με το φόρουμ. Αν θα συνεχίσει να υπάρχει, αν θα υπάρχουν νέοι κανόνες, αλλά πάνω απ' όλα αν έχετε τη διάθεση να ασχολείστε με αυτό, αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα.
Αυτά από μένα, λυπάμαι αν φάνηκε περίεργο το ποστ μου, αλλά νομίζω πως είναι καλύτερρα για το φόρουμ να λέμε πραγματικά παράπονά μας, χωρίς να φοβόμαστε αν θα μας κάνει κάποια επίπληξη για το team που σχολιάζουμε το πως λειτουργεί. Γιατί όπως βλέπετε, δε λειτουργεί.
Gellert Grindelwald
Κυνηγός Βαμπίρ
Κυνηγός Βαμπίρ
Gellert Grindelwald

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι Φεβ 21, 2012 9:46 am

Γιώργο, οι Godric Gryffindor, Salazar Slytherin και Remus Lupin δεν μπορούν να μπαίνουν και δικαολογημένα... Η Hermione Jean Granger έχει πανελλήνιες. Ο Snape δεν γνωρίζουμε γιατί απουσιάζει και οι μοντ για να το πω απλά κοιμούντε. Δεν μπορώ να κάνω δουλειά 5 ( ! ) ατόμων.
Εγώ θα πρότεινα νέο τημ με μοντ τους Maria Sunfit, ThirtySeconds ToMars.
Hermione Jean Granger
Regulator of the Diagon Alley
Hermione Jean Granger

Place : Σύρος

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι Φεβ 21, 2012 11:34 am

Προσωπικά έχω δηλώσει καιρό ότι αδυνατώ να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου,αλλά τα ελάχιστα που μπορώ να κάνω τα κάνω.Αυτό που θα ήθελα είναι μια ενημέρωση από τους υπόλοιπους αντμίν για τους λόγους που δεν μπαίνουν και ποιο είναι το πρόβλημα με τον Πάνο;Εφόσον δεν μπαίνουν οι υπόλοιποι γιατί να μην αναλάβει εκείνος;Αν νομίζετε ότι είναι καλύτερα να μη λειτουργεί το φόρουμ,τι να πω..
Josh Farro
Ραβδοποιός
Ραβδοποιός
Josh Farro

Ταυτότητα Μάγου

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι Φεβ 21, 2012 12:11 pm

Μπορεί να δημιουργηθεί ένα νέο τημ, με μερικά άτομα σε κατώτερες θέσεις ή απλά μέλη. Όλοι αγαπάμε το φόρουμ και νομίζω πως πρέπει να θυσιάσει ο καθένας τη θέση του αν είναι καλύτερο γι' αυτό.
Penelope Clearwater
Τριτοετής
Τριτοετής
Penelope Clearwater

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ Απρ 08, 2012 8:52 am

Είναι πάρα πολλά τα 450 για επάγγελμα, χαλαρώστε λίγο. Κάντε τα 1000 μην σας πω να μην πάρει κανένα μέλος επάγγελμα. :Ρ
Χαμηλώστε τα λίγο, κάντε τα 200, έλεος πια. :Ρ
Hermione Jean Granger
Hermione Jean Granger

Place : Σύρος

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ Απρ 08, 2012 9:10 am

προφανώς και δε θα γίνει κάτι τέτοιο.για να πάρεις επάγγελμα πρέπει να έχεις τελειώσει το σχολείο,δηλαδή να έχεις 450 ποστ
Josh Farro
Ραβδοποιός
Ραβδοποιός
Josh Farro

Ταυτότητα Μάγου

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ Απρ 09, 2012 6:47 am

Κατ' αρχήν Penelope πρόσεχε λίγο το ύφος σου. Δεν είμαστε εμείς οι ερασιτέχνες κι εσύ η ειδική.
Σχετικά με το "παράπονό" σου, τα επαγγέλματα και γενικά τα ρανκ είναι απλώς για να περνάμε καλά. Να είναι το φόρουμ πιο ΧαριΠοτερικό, δεν παίζουν κάποιο σημαντικό ρόλο για το φόρουμ. Δεν είναι διαγωνισμοί ή κάτι παρόμοιο.
Gellert Grindelwald
Κυνηγός Βαμπίρ
Κυνηγός Βαμπίρ
Gellert Grindelwald

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ   Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ Απρ 09, 2012 10:23 am

Ο Remus Lupin πως κρατάει τη θέση του, αφού λείπει από τις 30 Μαρτίου, θα μπορούσαν να ανέβουν στην ιεραρχία άλλα μέλη όπως μαρίναπ κλπ, κλπ, κλπ και αυτοί που δεν μπαίνουν καθόλου και απλώς κρατάνε μία θέση να αποχωρήσουν..Γιατί είναι ο Remus Lupin ?

Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 6 από 9Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Προτάσεις για το φόρουμ
» Το δυνατότερο σημείο του φόρουμ
» Πως σας φαίνεται το φόρουμ μας;
» Αδυναμίες Φόρουμ
» Πως βρήκατε το φόρουμ μας;

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
✯ PotterLand ✯  :: Τμήμα Μαγικής Συνεργασίας και Μαγικής Συντήρησης-
Μετάβαση σε: