| Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ | |
|
+27Hermione Jean Granger zeniazen4 Josh Farro Alastor Mounti Camille Belcourt Penelope Clearwater wooden Filius Flitwick Marlene McKinnon Helga Hufflepuff Electra Black Ronerm You-Know-Who 2411 Bellatrix Lestrange lefteris_98k cuthalion Albus P.W.B. Dumbledore nektarios8 Elf in the forest Perenelle Flamel Scabior The Snatcher Beedle The Bard Remus Lupin Maria Lovegood Gellert Grindelwald Βασουλα Μαγισσουλα Godric Gryffindor 31 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Πεμ Οκτ 27, 2011 2:59 pm | |
| Θα συμφωνήσω με τον Μιχάλη πως οι παρατηρήσεις και τα μπαν πέφτουν βροχή. Επίσης η διάρκεια είναι μεγάλη. | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Σαβ Οκτ 29, 2011 2:03 am | |
| Με λίγα λόγια όταν βλέπετε οτι πέφτουν τα μπανς βροχή, σημαίνει πως αυτοί που μπαναρίζονται είναι εχθροί. Και νομίζω πως ο Μιχάλης ειδικά ξέρει για αυτούς. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Τρι Νοε 15, 2011 12:37 pm | |
| Σαν πολύ σπαμ δεν πέφτει εδώ; Και παρατηρήσεις; | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Τρι Νοε 15, 2011 12:52 pm | |
| Σπαμ μεταξύ του τημ και παρατηρήσεις ο ένας στον άλλο. Για υπάρχει δουλειά να κάνει το τημ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Τρι Νοε 15, 2011 12:52 pm | |
| | |
|
| |
Penelope Clearwater Τριτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Πεμ Νοε 17, 2011 10:24 am | |
| To μπάννερ είναι πολύ βάρυ. Ίσως πρέπει να βάλετε ένα κανονικό και όχι gif. Κάνει το φόρουμ πολύ αργο. | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Παρ Νοε 18, 2011 1:34 am | |
| Αυτό το πέρνω και ως πρόταση. Θα το συζητήσουμε και πιθανόν να αλλάξει σύντομα. Αν έχεις να προτίνεις κάτι μπορείς φυσικά να το κάνεις. Σ'ευχαριστούμε. | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Σαβ Νοε 19, 2011 4:47 am | |
| Στις προτάσεις ήθελα να το γράψω. Λάθος μου μπερδευτηκα. | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Σαβ Νοε 19, 2011 11:13 am | |
| Δε πειράζει. Κι ως παράπονο μετράει. | |
|
| |
zeniazen4 Υποψήφιος Μαθητής
Posts : 17 Join Date : 05/12/2011 Age : 27 Place : katerinh
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: ακαμπτο 30 εκατοστα με τριχες μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Τετ Δεκ 07, 2011 9:47 am | |
| εστειλα το τεστ για τους κοιτωνες αλλα ακομα δν μου ηρθε απαντηση ποτε θα ερθει? | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Σαβ Δεκ 24, 2011 12:28 pm | |
| Λοιπον.....αν δειτε στο character sheet ή το προφιλ διπλα στα ποστ, υπαρχει ο κοιτωνας. ολοι οι κοιτωνες εχουν μικρες εικονιτσες. αλλα οχι το χαφλ. γιατι δεν βαζετε κι εκει??? θα ειναι και πιο ομορφο και πιο δικαιο για μας τα ασβακια! | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Δευ Δεκ 26, 2011 7:51 am | |
| Εγώ για ποιό λόγο είμαι επιμελητής του Ράβενκλοου; Δέχτηκα να γίνω για βοήθεια, μέχρι να βρεθεί κάποιος στο κοιτώνα να γίνει, ως μέλος του τημ. Εφ όσον τώρα καταργήθηκαν οι σχολές, δεν υπάρχει λόγος να είμαι επιμελητής. Αφήστε με μέχρι το τέλος του μήνα, να κάνω αυτά που πρέπει για το Μαραθώνιο για να μην αφήσω εκκρεμότητες και μετά βγάλτε με και αφαιρέστε μου το δικαίωμα πρόσβασης στο Ράβενκλοου, μιας και είμαι Χάφλπαφ. Επίσης γιατί τα παράπονα είναι Υπόμνημα, ενώ οι Απορίες και οι προτάσεις όχι; Ή κάντε τα άλλο Υπόμνημα, ή όλα απλά τόπικς. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Δευ Δεκ 26, 2011 11:12 am | |
| Γιώργο, σε θεωρούμε ως μέλος του τημ, που μας βοηθάει πολύτιμα. Αν βρίσκαμε άλλο μέλος για να αναλάβει το Ράβενκλοου θα σε ανεβάζαμε στα σκαλοπάτια του Υπουργείου. Παρακαλώ, μείνε. Για τα τόπικς, στείλε ένα πμ σε ένα ρεμάλι ( μοντερέιτορ δηλαδή ) και πες του το! | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Δευ Δεκ 26, 2011 1:45 pm | |
| Δε θέλω να μπω στπ Υπουργείο. Προς θεού, ευελπιστώ πάντα το καλύτερο για το φόρουμ με όποιον τρόπο που το αξίζει. Θέλω να είμαι ενεργός στο φόρουμ και να περνάμε καλά. Το είμαι σε δυο κοιτώνες όμως, είναι πολύ. Δεν είναι σωστό να αλλάξω κοιτώνα ή κάτι τέτοιο και το θεωρώ ως προνόμιο για μένα. Δεν είμαι περισσότερο από διάφορα άλλα μέλη. Θα μείνω ως βοηθός για ορισμένη περίοδο. Αλλά μόλις αρχίσει το Ράβενκλοου να έχει ενεργά μέλη (εκτός Αριάνα) παρακαλώ πολύ να βγω. Ευχαριστώ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Τετ Δεκ 28, 2011 1:47 am | |
| Όπως θες, αλλά είχαν γίνει πολλές αλλαγές κοιτώνων που εσείς δεν ξέρετε και θεωρείται πως κάποια μέλη είναι από την αρχή στον κοιτώνα σας. Αυτά τα μέλη κάνουν μεγάλη διαφορά. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Πεμ Φεβ 02, 2012 11:43 am | |
| Δεν είναι καλό να αγνοείτε τα μέλη σας. Ειδικά όταν δεν έχετε πολλά. Έχω γράψει εδώ και μέρες στις αδυναμίες, και κανείς δεν που απαντάει τίποτα. Αδιαφορείτε απλώς. Το ίδιο και στον κοιτώνα. Έχω γράψει μια απορία/παράπονο και κανείς δεν απαντάει. Και δεν είναι ότι δεν μπήκε αυτές τις μέρες κανένας από το τημ για να μου απαντήσει, μπήκαν σχεδόν όλοι και κανείς δεν απαντάει. Με δυσαρεστεί πάρα πολύ η αδιαφορία. Εγώ έκανα προσπάθεια να γίνω ενεργή, αλλά δεν δίνει κανείς τίποτα και το τημ αδιαφορεί, για τα παράπονά μας. | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Παρ Φεβ 03, 2012 1:28 am | |
| Σχετικά με το θέμα του κοιτώνα το φταίξιμο είναι όλο δικό μου και σου ζητάω χίλια συγγνώμη. Αν δεις, τώρα σου απάντησα. Τώρα για τις αδυναμίες του φόρουμ μη περιμένεις απάντηση, γιατί λογικά το συζητάνε. Δεν έκανες κάποια ερώτηση για να σου απαντήσουν. Οπότε να ξέρεις πως το μόνο παράπονο που πρέπει να έχεις είναι αυτό για την αργοπορία μου. Σου ζητώ και πάλι συγγνώμη. | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Δευ Φεβ 20, 2012 3:56 am | |
| Καλά πλάκα με κάνετε;! Νόμιζα πως το φόρουμ είχε μπει σε μια σειρά, είχε υπεύθυνα άτομα και θα ξεκίναγε μια νέα εποχή. Αντί γι' αυτό είχαμε ένα μήνα γεμάτο νέα μέλημ ενεργά (!), και δε τα κρατήσαμε λόγω καθυστέρησης διαγωνισμών, ανακοίνωσης κοιτώνων κλπ. Πρόσεξα πως ο Πάνος έφυγε από διαχειριστής. Μια ενημέρωση, κάτι, δεν είχαμε. Αποτελέσματα Μαραθώνιου και άνοιγμα ψηφοφορία για High Sorcery δεν είχαμε.Μένει πίσω το φόρουμ στις δραστηριότητες του με αποτελεσμα να το βαριούνται τα μέλη. Δε κρίνω κανέναν και δε θέλω να το πάρετε με επιθετικό τόνο. Εγώ στηρίζω το φόρουμ και θέλω γίνει ακόμη πιο ενεργό. Οι Admin που μπαίνετε μέσα δεν έχω προσέξει να κάνετε μια ενημέρωση ή κάτι. Πιστεύω πως θα έπρεπε να κάτσετε και να μιλήσετε για το τι θα γίνει με το φόρουμ. Αν θα συνεχίσει να υπάρχει, αν θα υπάρχουν νέοι κανόνες, αλλά πάνω απ' όλα αν έχετε τη διάθεση να ασχολείστε με αυτό, αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα. Αυτά από μένα, λυπάμαι αν φάνηκε περίεργο το ποστ μου, αλλά νομίζω πως είναι καλύτερρα για το φόρουμ να λέμε πραγματικά παράπονά μας, χωρίς να φοβόμαστε αν θα μας κάνει κάποια επίπληξη για το team που σχολιάζουμε το πως λειτουργεί. Γιατί όπως βλέπετε, δε λειτουργεί. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Τρι Φεβ 21, 2012 9:46 am | |
| Γιώργο, οι Godric Gryffindor, Salazar Slytherin και Remus Lupin δεν μπορούν να μπαίνουν και δικαολογημένα... Η Hermione Jean Granger έχει πανελλήνιες. Ο Snape δεν γνωρίζουμε γιατί απουσιάζει και οι μοντ για να το πω απλά κοιμούντε. Δεν μπορώ να κάνω δουλειά 5 ( ! ) ατόμων. Εγώ θα πρότεινα νέο τημ με μοντ τους Maria Sunfit, ThirtySeconds ToMars. | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Τρι Φεβ 21, 2012 11:34 am | |
| Προσωπικά έχω δηλώσει καιρό ότι αδυνατώ να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου,αλλά τα ελάχιστα που μπορώ να κάνω τα κάνω.Αυτό που θα ήθελα είναι μια ενημέρωση από τους υπόλοιπους αντμίν για τους λόγους που δεν μπαίνουν και ποιο είναι το πρόβλημα με τον Πάνο;Εφόσον δεν μπαίνουν οι υπόλοιποι γιατί να μην αναλάβει εκείνος;Αν νομίζετε ότι είναι καλύτερα να μη λειτουργεί το φόρουμ,τι να πω.. | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Τρι Φεβ 21, 2012 12:11 pm | |
| Μπορεί να δημιουργηθεί ένα νέο τημ, με μερικά άτομα σε κατώτερες θέσεις ή απλά μέλη. Όλοι αγαπάμε το φόρουμ και νομίζω πως πρέπει να θυσιάσει ο καθένας τη θέση του αν είναι καλύτερο γι' αυτό. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Κυρ Απρ 08, 2012 8:52 am | |
| Είναι πάρα πολλά τα 450 για επάγγελμα, χαλαρώστε λίγο. Κάντε τα 1000 μην σας πω να μην πάρει κανένα μέλος επάγγελμα. :Ρ Χαμηλώστε τα λίγο, κάντε τα 200, έλεος πια. :Ρ | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Κυρ Απρ 08, 2012 9:10 am | |
| προφανώς και δε θα γίνει κάτι τέτοιο.για να πάρεις επάγγελμα πρέπει να έχεις τελειώσει το σχολείο,δηλαδή να έχεις 450 ποστ | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Δευ Απρ 09, 2012 6:47 am | |
| Κατ' αρχήν Penelope πρόσεχε λίγο το ύφος σου. Δεν είμαστε εμείς οι ερασιτέχνες κι εσύ η ειδική. Σχετικά με το "παράπονό" σου, τα επαγγέλματα και γενικά τα ρανκ είναι απλώς για να περνάμε καλά. Να είναι το φόρουμ πιο ΧαριΠοτερικό, δεν παίζουν κάποιο σημαντικό ρόλο για το φόρουμ. Δεν είναι διαγωνισμοί ή κάτι παρόμοιο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ Δευ Απρ 09, 2012 10:23 am | |
| Ο Remus Lupin πως κρατάει τη θέση του, αφού λείπει από τις 30 Μαρτίου, θα μπορούσαν να ανέβουν στην ιεραρχία άλλα μέλη όπως μαρίναπ κλπ, κλπ, κλπ και αυτοί που δεν μπαίνουν καθόλου και απλώς κρατάνε μία θέση να αποχωρήσουν..Γιατί είναι ο Remus Lupin ? | |
|
| |
| Παράπονα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ | |
|